Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Saunders esett ki...kennyke04 írta:ki esett ki? láttam h Kállay vs Tolvai volt... bár asszem sejtem ki...
Én se láttam, de sztem a csaj. Jöhet mostmár hozzám.kennyke04 írta:ki esett ki? láttam h Kállay vs Tolvai volt... bár asszem sejtem ki...
én is őt komáltam,miatta kezdtem el belenézegetni a műsorba,kb mikor a tom jones számot énekelte akkor fedeztem fel.puyiii06 írta: Szerintem Giorgio volt a legjobb
Mióta kiesett már nem is nézem
Az összes ilyen "tehetség"kutató (x-faktor, megasztár...) egx hatalmas korrupció, sokan a nevük és nem a tudásuk miatt nyernek...ezért nem is nézem őket...puyiii06 írta:Szerintem Giorgio volt a legjobbalbicelesteX írta:Nézzétek a TV2-őt.Az "év hangja" Szíj Melinda milyen "csodás" előadást csinál.Eszméletlen gyenge és szerintem ő nyeri majd meg...óriási..gratulálok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mióta kiesett már nem is nézem
Szerintem Giorgio volt a legjobbalbicelesteX írta:Nézzétek a TV2-őt.Az "év hangja" Szíj Melinda milyen "csodás" előadást csinál.Eszméletlen gyenge és szerintem ő nyeri majd meg...óriási..gratulálok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alapsocio66 írta:jersey shore-t nézi valaki?
Egyrészt, ez nekem annyira nem logikus. Rengeteg dolog miatt lehet szeretni egy filmet; a két említett film ráadásul teljesen különböző.jelwaz írta: ,,A történetekkel azért kell vigyázni, mert azt az illúziót keltik, hogy valami történik" Na persze ez nem az avatarral kapcsolatban igaz. De nem is értem, hogy, ha valaki szereti a Dogville-t, akkor hogyan szeretheti a Truman showt is? Mert a dogville-lel kapcsolatban szerintem a fenti megállapítás igaz. Annak sem a történet lényege.
Tény, és én ezt csak az Avatarra értettem. Naqyon felhúzott az a film...jelwaz írta:Az avatarnál ez elfogadható álláspont, de azért van még szeglete a film világának.
Unser vhogy biztos kiveszi még a részét a történésekből, de tény, hogy jelen állás szerint nagyon paprikás évadnak nézünk elébe. Főleg, ha továbbra is korlátok nélkül dolgozhat a zseni. A legjobb tán az lenne, ha az évad nagy részében Putlováékkal menne az adok-kapok, de lehet hogy annál vmi sokkal jobbat tartogat számunkra Kurt papa!lui1698 írta:
4. évadra van rendesen puskapor. Ugye a fater kérdés, akkor ott van a Hale aki indul polgármesternek, és Unser visszavonultával szabadon garázdálkodhat. Nagyon megnehezítheti a Sons életét.
Plusz ugye a ruszkik is át lettek vágva a palánkon, és még ki tudja mit találnak ki.
Úgyhogy ha Sutter-ék jól dolgoznak visszatérhetünk arra az útra amit a 2. évad végén megkezdtünk, és amit a belfast-i kirándulásért félbe szakítottunk. És bizony akkor lesz miről írogatni rendesen.
detabarca írta:Hát megmondom neked én mindenre számítottam a kis curvát illetően, de erre nem. Engem mindig meg tudnak lepni. Az tetszett a legjobban, hogy nagyon visszavettek az eddigi részekhez képest, nem volt benne az a pörgés, ami jellemzi az egész sorozatot, mégis rohadtul izgalmas volt, majd minden perce. Arra meg nagyon kiváncsi vok, mit hoznak majd ki apuci halálából. Eddig ugye egy szó se esett róla, úgyhogy ideje lesz megtudni mi történt pontosan.
Hát megmondom neked én mindenre számítottam a kis curvát illetően, de erre nem. Engem mindig meg tudnak lepni. Az tetszett a legjobban, hogy nagyon visszavettek az eddigi részekhez képest, nem volt benne az a pörgés, ami jellemzi az egész sorozatot, mégis rohadtul izgalmas volt, majd minden perce. Arra meg nagyon kiváncsi vok, mit hoznak majd ki apuci halálából. Eddig ugye egy szó se esett róla, úgyhogy ideje lesz megtudni mi történt pontosan.lui1698 írta:Sons of Anarchy S3 évadzáró
Végre megfingatták azt az atf-es picsát.Már mióta vártam erre.
Szépen kijátszották őket. Sejteni lehetett mikor a klubnál búcsúzkodtak, meg meg úgy az egész adta magát, de nagyon tetszett ahogy véghezvitték.
Tara mostmár tudja, hogy Clay és Jax anyja nyírták ki az öreget, kérés elmondja-e majd neki?
Valahogy így kell befejezni egy évadot kérem.
,,A történetekkel azért kell vigyázni, mert azt az illúziót keltik, hogy valami történik" Na persze ez nem az avatarral kapcsolatban igaz. De nem is értem, hogy, ha valaki szereti a Dogville-t, akkor hogyan szeretheti a Truman showt is? Mert a dogville-lel kapcsolatban szerintem a fenti megállapítás igaz. Annak sem a történet lényege.lui1698 írta:
Hát meglehet venni az átlagnézőt kék háromdés indiánokkal meg úhajókkal.
Sztori? Kit érdekél?
Egyébként a listádról megnéztem 2 filmet:
Két félidő a pokolban és a Truman show. Mindkettő nagyon bejött.
Úgyhogy folytatom a listát a Dogville-el.
Az avatarnál ez elfogadható álláspont, de azért van még szeglete a film világának.kennyke04 írta:Valóban nem nagy durranás a sztori, de nem is az volt benne a lényeg
kurdt írta:Ha a történet nem lényeg, akkor fessen...