Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.20. 22:35:56

soadroli írta:Valóvilág :lol:
Most komolyan, aki ilyet néz az nagyon unatkozhat. :roll:
Vagy bedurrant valami fent neki ami nincs.. vicc kategória, azt hittem a magyar média és tévé kinőtte ezt a big brádör meg való világ bóhócságot, így is volt elég adásszünet miattuk bőven.. ki a szrt érdekel, h IQ bajnokok vakarják a tökük meg megböknek egy-két agyvilágbajnok szőkét? :?

U: Már az is idegesít, hogy kiszel tünde azt kiabálja a reklámba, h megőrült.. ebben eddig senki se kételkedett, (remélem).
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
soadroli
Llegenda del Barça

2010.11.20. 22:21:34

Valóvilág :lol:
Most komolyan, aki ilyet néz az nagyon unatkozhat. :roll:
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.11.20. 22:20:37

barcafan0911 írta:Közben az x-faktorból Dorka megy haza. Nem tudtam nézni, csak kapcsolgattam 1-2 mp-re, Messiék nem engedtek levegőhöz jutni. :D
Amit ma leszűrtem: A Veca egyre dögösebb. :D
Én nem értem.. hol a fülük ezeknek? Ennek a fulltelipelenkásnak már rég otthon lenne a helye, sokkal jobban énekel a Dorka...

Nekem amúgy az Egér a kedvencem és a Vastag Csaba, remélem a végén is ott lesznek.. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.20. 22:19:41

L.Messi 10 írta:És kezdődjön a Való Világ! Nézzük a felhozatalt!
Sz@r! Az első tíz perc után már hányni tudtam volna.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.20. 22:17:49

barcafan0911 írta:Közben az x-faktorból Dorka megy haza. Nem tudtam nézni, csak kapcsolgattam 1-2 mp-re, Messiék nem engedtek levegőhöz jutni. :D
Pedig reméltem,h Tamás megy, de ha nem most,akkor jövő héten már remélem tényleg.

Stohl meg visszatérőben.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2010.11.20. 22:14:49

És kezdődjön a Való Világ! Nézzük a felhozatalt! (szerk.:) :roll:
(még mielött valaki félreértene, óriási irónia akart lenni :lol: , de akkor javítom)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára L.Messi 10 2010.11.20. 23:10:53-kor.
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.11.20. 21:56:56

Közben az x-faktorból Dorka megy haza. Nem tudtam nézni, csak kapcsolgattam 1-2 mp-re, Messiék nem engedtek levegőhöz jutni. :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.20. 19:33:36

Száll a kakukk fészkére

Nem egy mai darab, de hatalmas film. A könnyed felső réteg alatt nagyon komoly mondanivalója van a filmnek.
Elgondolkodtató...
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
socio66

2010.11.20. 14:38:35

én is hasonlóan látom mint albiceleste.
mondjuk nekem nincs vele bajom,meg nem hiszem hogy megjátszaná magát,de a teszetoszasága kezd unalmas lenni. úgy tesz mintha valami áldozat lenne,akit kényszerítettek hogy jelentkezzen és most 'el kell viselnie' ezt a nagy csillogást,meg figyelmet.
ő lehet sorozatban a harmadik olyan nyertes a csillag születik mesemondója és tabáni után,akinek nyilvánvaló hogy semmi jövője nem lesz a zeneiparban.
albicelesteX
A Vadász

2010.11.20. 14:36:42

Én ezt megértem.Viszont emlékszem a válogatókon külön kiemelte,hogy olyan dalt választott ami meghaladj a képességeit,hogy ezzel kiessen.Nem kellett volna ez a játék,elég,ha feláll,mint ahogy tették egy páran és ott hagyja az egészet.Tudta,hogy mit vállal,gondolom aláírattak vele szerződést is,abba is biztos le volt írva,pisztolyt a fejéhez,kést a torkához nem szegezett senki.Vállalt valamit legyen benne annyi,hogy felveszi a ritmust.Amúgy sem szeretem az ilyen tedd ki hagy hűljön embereket,szerintem a brigádból mindenkitő nagy támogatást kapott ez látszott látszik is.40évesen szerintem elvárható lenne,hogy a sarkára áll és nem adja elő minden adásban a szerencsétlent.Akkor nem szimpatikus!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.20. 14:16:23

Albiceleste!

Értem, viszont egy dolog:

nem ő nem akar ott lenni,hanem olykor a lánya, olykor meg kitudja ki nem akarja,h ne legyen ott, ez meg is látszik rajta.

Te eltökélted,h megjátsza magát,és sajnáltatja, ok, szerintem nem. Csaba meg szerinted meg igen. Szerintem egyszerűen nem tud mit kezdeni ezzel a csillogással,és ezért mutat furán,és ezért olyan a viselkedése is. De szerintem nem igen van olyan tény,ami teljesen biztossá tenné,h igen, ő megjátssza magát, ezért bőven elég lenne a nem szimpatikus jelző.

Lionel! Igazad van, mivel szavazni nem szavazok, leírva nem is igen láttam talán még, és a tudásom csak addig terjedt ez esetben,h tudtam mi az az Oradea,azt már nem,h a neve I-re végződik.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.20. 12:42:17

kanty írta:
Lionel85 írta:Nem lopós ő, így nem j-vel írja, hanem i-vel. :P
A román nyelvben i=j, ezért ejtik Tolvajnak a nevét.
Ejteni ejtik azt tudom, de nem így írják. :)
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.11.20. 12:39:38

Lionel85 írta:
ozsimiki írta:Oradea=Nagyvárad :wink:

tehát Tolvaj Renit.
Nem lopós ő, így nem j-vel írja, hanem i-vel. :P
A román nyelvben i=j, ezért ejtik Tolvajnak a nevét.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.11.20. 12:32:22

ozsimiki írta:Oradea=Nagyvárad :wink:

tehát Tolvaj Renit.
Nem lopós ő, így nem j-vel írja, hanem i-vel. :P
Kép
Kép
Kép
albicelesteX
A Vadász

2010.11.20. 10:33:33

Igen én meg is lepődtem a döntésükön simán Yvettre tettem volna,már csak abból is,hogy miket mondtak neki.Azt meg külön utálom,hogy most is a búcsúdalt jó, ha egy ember énekelte,nem is véletlen szállt be Yvett.Régebbi adásokba emlékszem végig énekelt mindenki.Ez csak apróság,de szemet szúr,mert csak Kállay énekelt és senki más.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.11.20. 10:21:38

albicelesteX írta:Üdv Miki!

Megindoklom.Egyáltalán nem a korával és a külsejével van bajom,mert a kora az semmit nem befolyásol,a külsőről meg nem szoktam megítélni embereket.Ami nekem utálatossá teszi,az elejétől kezdve a hisztije,hogy ő nem akar ott lenni,meg,hogy elhagyta a palija,jobban szeretett volna kiesni,aztán amikor eredmény hírdetésnél mondják a nevét áll és megkérdezi,hogy én?Na nekem ezek a művi megjátszott dolgok a közönség megnyerésért nem jönnek be,sajnálatra játszik amit mindig utáltam bárki legyen is az.Senki nem mondta neki,hogy jelentkezzen.Bezzeg,ha megnyeri, a pénz az majd tetszeni fog,mert nagyon úgy látom egyébként,hogy ő nyeri meg,a csatorna részéről is undorítónak tartom ezt,hogy megmutogatják ki hol áll,így el is veszi belőle szerintem az izgalmakat,ha egyáltalán van és nincs előre lezsírozva,hogy ki nyeri meg és szerintem ez a "magyar Suzan Boyd" lesz.Másik dolog én nagyon sok féle zenét hallgatok,zenéltem is nagyon sokáig minden nagyarcoskodás nélkül mondom van fülem hozzá nem sok de mondjuk szerintem Friderikusznál több,nekem a hangja is valahol a kanyarba van szóval semmi extra nincs nekem ebbe az egércincogásba.Az,hogy ez egy két dalhoz jól áll az oké,de ha megnézed a közös daloknál amik általában neki nem fekszenek meg Ő olyat szólóba soha nem énekelne ott mindig elcsúszik.Szóval nekem ezért van vele bajom,mert előadja a hattyúhalálát.
Szóval az utálatosra válaszoltam a valami lehet,hogy erős,akkor azt korrigálom,hogy számomra utálatos a viselkedése.

Szerk.:És ez nekem nem nem szimpatikus,hanem utálom az ilyet.

Teljesen adom.
A műsor elején még hiteles volt. De már látszik,hogy egyáltalán nem ilyen,de tartani akarja ezt az arcát,és teljesen megjátssza magát. A másik,hogy a hangja se olyan hűdejó,mint amilyennek beállítják. Susan Boyle-hoz hasonlítják,na én ezt a brit hölgy nevében kikérem magamnak.

Teszem hozzá,hogy az az Ivett esett ki,akiben talán a legnagyobb potenciál van,és kumma jó a hangja,ehhez magabiztos is. Nem értem a zsűrit se. Itt azért azt is nézni kéne,hogy kiből mennyit lehet kihozni.
Szíj Melindából minimálisat,Giorgio is egy műfajban jó,mint ahogy Kökény Attila se tudja a vendéglátós stílusát levetkőzni. Kállayban,Tolvai Reniban,és Ivettben van meg az a plusz valami.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
albicelesteX
A Vadász

2010.11.20. 10:10:46

Üdv Miki!

Megindoklom.Egyáltalán nem a korával és a külsejével van bajom,mert a kora az semmit nem befolyásol,a külsőről meg nem szoktam megítélni embereket.Ami nekem utálatossá teszi,az elejétől kezdve a hisztije,hogy ő nem akar ott lenni,meg,hogy elhagyta a palija,jobban szeretett volna kiesni,aztán amikor eredmény hírdetésnél mondják a nevét áll és megkérdezi,hogy én?Na nekem ezek a művi megjátszott dolgok a közönség megnyerésért nem jönnek be,sajnálatra játszik amit mindig utáltam bárki legyen is az.Senki nem mondta neki,hogy jelentkezzen.Bezzeg,ha megnyeri, a pénz az majd tetszeni fog,mert nagyon úgy látom egyébként,hogy ő nyeri meg,a csatorna részéről is undorítónak tartom ezt,hogy megmutogatják ki hol áll,így el is veszi belőle szerintem az izgalmakat,ha egyáltalán van és nincs előre lezsírozva,hogy ki nyeri meg és szerintem ez a "magyar Suzan Boyd" lesz.Másik dolog én nagyon sok féle zenét hallgatok,zenéltem is nagyon sokáig minden nagyarcoskodás nélkül mondom van fülem hozzá nem sok de mondjuk szerintem Friderikusznál több,nekem a hangja is valahol a kanyarba van szóval semmi extra nincs nekem ebbe az egércincogásba.Az,hogy ez egy két dalhoz jól áll az oké,de ha megnézed a közös daloknál amik általában neki nem fekszenek meg Ő olyat szólóba soha nem énekelne ott mindig elcsúszik.Szóval nekem ezért van vele bajom,mert előadja a hattyúhalálát.
Szóval az utálatosra válaszoltam a valami lehet,hogy erős,akkor azt korrigálom,hogy számomra utálatos a viselkedése.

Szerk.:És ez nekem nem nem szimpatikus,hanem utálom az ilyet.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.20. 00:36:25

sjay írta:
albicelesteX írta:neki szorítok meg a kis Oradea-i kedvencemnek,.
Ő pontosan kit takar?:D
Oradea=Nagyvárad :wink:

tehát Tolvaj Renit.

Albiceleste!

"utálatos valami" ? azért írjunk már emberségesen....azért mert még mindig idegenül mozog a kamerák miatt,és nem k.rvult el azokat látván?

Ő egy középkori Nő,akinek jó hangja van,és látszik rajta mindig,h mennyire nem az ő világa ez a csillogás, ettől egész emberi inkább, nem hogy utálatos valami. Azért mert nem világszépe,és idősebb az átlagnál,még nem hiszem h ilyeneket kellene róla írni.

De ha szépen megindoklod,h mitől utálatos,és mitől "valami", akkor vitatkozhatunk,bár kötve hiszem,h olyasmit tett,amiért így kellene róla írni.

Szerk: a nem szimpatikus nálam nem egyenlő az utálatos valamivel.

szerk2: nekem még gugli se kellett :D
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.11.20. 00:35:21

sjay írta:
Ha végigolvasod a mondatot, rájöhetsz, hogy Tolvai Renátára. Testre 9-es. 8)
Amúgy Oradea - Nagyvárad. :wink: (Jó persze ehhez, gugli kellett. :mrgreen: )
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
sjay
Entrenador del Barça

2010.11.20. 00:32:41

albicelesteX
A Vadász

2010.11.20. 00:19:56

Én a Megasztárt már nem követem.A mostanit úgy hallottam,hogy póker közben néha elkaptam belőle dolgokat.Ganxsta Zolee-tól még mindig nem tud megszabadulni a magyar a média?Ha már rappelni kell akkor egy rappert rakhattak volna bele,és,ha média személyiség kell akkor Dopeman simán veri a "vén rockert".A Kökény Attila jó volt,neki szorítok meg a kis Oradea-i kedvencemnek,bírom a pofiját cuki,meg nekem testre is 9-es.Szíj Melindát viszont ki nem állhatom,utálatos valami.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.19. 23:53:36

Szerintem is ők ketten döntőznek, és vagy Reni vagy Giorgio megy köv héten. de utána mindenképp a másik.

De épp ezért lepődtem meg,mert akkor ma Giorgio ment volna szntem,és nem Yvette,neki nagyobb a "hájpja", szal lehet sablonos,de ma mindenképp meglepődtem.

Viszont Melinda még okozhat meglepetést,eddig még bajba se került,lehet,h egyik srácot még ki is ejti. Viszont abban biztos vagyok,h vagy Kökény,vagy Sanders nyeri. Remélem Kökény.
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.11.19. 23:53:04

visca el barca írta:az a baj h tul sablonos az egesz musor.
jovo heten a gorgio fog menni utána a renáta, aztan meg a skizofrén nő. Aztán ha szandál andris vetközik még1X akkor ő nyer, ha nem, akkor a masik csavo. bárkivel fogadok.
Giorgio-nál (aki amúgy iszonyat hasonlít egyik ismerősömre :D ) már régóta rezeg a léc. A nézőnépség nem igen szereti, nem igazán sztár alkat, pedig jól tolja, plusz mostanában derülget ki róla, hogy egy idióta. :D
A Kállay és Kökény Attila között fog eldőlni, szerintem nem nagyon kérdéses. A két csaj közül sztem Reni megy hamarabb. (ejj, de hazahoznám :P )

A műsor tetszett most. Jók voltak ezek a párosítások.
Ganxsta adta, bár ebben jobb volt:
http://www.youtube.com/watch?v=kfmpqfaWSXY
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2010.11.19. 23:45:06

az a baj h tul sablonos az egesz musor.
jovo heten a gorgio fog menni utána a renáta, aztan meg a skizofrén nő. Aztán ha szandál andris vetközik még1X akkor ő nyer, ha nem, akkor a masik csavo. bárkivel fogadok.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.11.19. 23:38:46

Nincs semmi :wink:

Megasztár...

most néztem egy nagyot,h Giorgio-ra szavazott a zsűri és nem Yvettre...teszem hozzá végig stabilan jó volt a srác. De Yvette is.

Azt hittem az alapján fognak dönteni,h melyik eladhatóbb,és hát az nem Giorgio,de most szakmailag döntöttek, ezért is lepett meg :D

amúgy tényleg nagyon erős ez a 6os, illetve már 5ös.
Kép
Válasz küldése