albicelesteX írta:Üdv Miki!
Megindoklom.Egyáltalán nem a korával és a külsejével van bajom,mert a kora az semmit nem befolyásol,a külsőről meg nem szoktam megítélni embereket.Ami nekem utálatossá teszi,az elejétől kezdve a hisztije,hogy ő nem akar ott lenni,meg,hogy elhagyta a palija,jobban szeretett volna kiesni,aztán amikor eredmény hírdetésnél mondják a nevét áll és megkérdezi,hogy én?Na nekem ezek a művi megjátszott dolgok a közönség megnyerésért nem jönnek be,sajnálatra játszik amit mindig utáltam bárki legyen is az.Senki nem mondta neki,hogy jelentkezzen.Bezzeg,ha megnyeri, a pénz az majd tetszeni fog,mert nagyon úgy látom egyébként,hogy ő nyeri meg,a csatorna részéről is undorítónak tartom ezt,hogy megmutogatják ki hol áll,így el is veszi belőle szerintem az izgalmakat,ha egyáltalán van és nincs előre lezsírozva,hogy ki nyeri meg és szerintem ez a "magyar Suzan Boyd" lesz.Másik dolog én nagyon sok féle zenét hallgatok,zenéltem is nagyon sokáig minden nagyarcoskodás nélkül mondom van fülem hozzá nem sok de mondjuk szerintem Friderikusznál több,nekem a hangja is valahol a kanyarba van szóval semmi extra nincs nekem ebbe az egércincogásba.Az,hogy ez egy két dalhoz jól áll az oké,de ha megnézed a közös daloknál amik általában neki nem fekszenek meg Ő olyat szólóba soha nem énekelne ott mindig elcsúszik.Szóval nekem ezért van vele bajom,mert előadja a hattyúhalálát.
Szóval az utálatosra válaszoltam a valami lehet,hogy erős,akkor azt korrigálom,hogy számomra utálatos a viselkedése.
Szerk.:És ez nekem nem nem szimpatikus,hanem utálom az ilyet.
Teljesen adom.
A műsor elején még hiteles volt. De már látszik,hogy egyáltalán nem ilyen,de tartani akarja ezt az arcát,és teljesen megjátssza magát. A másik,hogy a hangja se olyan hűdejó,mint amilyennek beállítják. Susan Boyle-hoz hasonlítják,na én ezt a brit hölgy nevében kikérem magamnak.
Teszem hozzá,hogy az az Ivett esett ki,akiben talán a legnagyobb potenciál van,és kumma jó a hangja,ehhez magabiztos is. Nem értem a zsűrit se. Itt azért azt is nézni kéne,hogy kiből mennyit lehet kihozni.
Szíj Melindából minimálisat,Giorgio is egy műfajban jó,mint ahogy Kökény Attila se tudja a vendéglátós stílusát levetkőzni. Kállayban,Tolvai Reniban,és Ivettben van meg az a plusz valami.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."