Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy bedurrant valami fent neki ami nincs.. vicc kategória, azt hittem a magyar média és tévé kinőtte ezt a big brádör meg való világ bóhócságot, így is volt elég adásszünet miattuk bőven.. ki a szrt érdekel, h IQ bajnokok vakarják a tökük meg megböknek egy-két agyvilágbajnok szőkét?soadroli írta:Valóvilág![]()
Most komolyan, aki ilyet néz az nagyon unatkozhat.
Én nem értem.. hol a fülük ezeknek? Ennek a fulltelipelenkásnak már rég otthon lenne a helye, sokkal jobban énekel a Dorka...barcafan0911 írta:Közben az x-faktorból Dorka megy haza. Nem tudtam nézni, csak kapcsolgattam 1-2 mp-re, Messiék nem engedtek levegőhöz jutni.![]()
Amit ma leszűrtem: A Veca egyre dögösebb.
Sz@r! Az első tíz perc után már hányni tudtam volna.L.Messi 10 írta:És kezdődjön a Való Világ! Nézzük a felhozatalt!
Pedig reméltem,h Tamás megy, de ha nem most,akkor jövő héten már remélem tényleg.barcafan0911 írta:Közben az x-faktorból Dorka megy haza. Nem tudtam nézni, csak kapcsolgattam 1-2 mp-re, Messiék nem engedtek levegőhöz jutni.![]()
Amit ma leszűrtem: A Veca egyre dögösebb.
A román nyelvben i=j, ezért ejtik Tolvajnak a nevét.Lionel85 írta:Nem lopós ő, így nem j-vel írja, hanem i-vel.ozsimiki írta:Oradea=Nagyvárad![]()
tehát Tolvaj Renit.
albicelesteX írta:Üdv Miki!
Megindoklom.Egyáltalán nem a korával és a külsejével van bajom,mert a kora az semmit nem befolyásol,a külsőről meg nem szoktam megítélni embereket.Ami nekem utálatossá teszi,az elejétől kezdve a hisztije,hogy ő nem akar ott lenni,meg,hogy elhagyta a palija,jobban szeretett volna kiesni,aztán amikor eredmény hírdetésnél mondják a nevét áll és megkérdezi,hogy én?Na nekem ezek a művi megjátszott dolgok a közönség megnyerésért nem jönnek be,sajnálatra játszik amit mindig utáltam bárki legyen is az.Senki nem mondta neki,hogy jelentkezzen.Bezzeg,ha megnyeri, a pénz az majd tetszeni fog,mert nagyon úgy látom egyébként,hogy ő nyeri meg,a csatorna részéről is undorítónak tartom ezt,hogy megmutogatják ki hol áll,így el is veszi belőle szerintem az izgalmakat,ha egyáltalán van és nincs előre lezsírozva,hogy ki nyeri meg és szerintem ez a "magyar Suzan Boyd" lesz.Másik dolog én nagyon sok féle zenét hallgatok,zenéltem is nagyon sokáig minden nagyarcoskodás nélkül mondom van fülem hozzá nem sok de mondjuk szerintem Friderikusznál több,nekem a hangja is valahol a kanyarba van szóval semmi extra nincs nekem ebbe az egércincogásba.Az,hogy ez egy két dalhoz jól áll az oké,de ha megnézed a közös daloknál amik általában neki nem fekszenek meg Ő olyat szólóba soha nem énekelne ott mindig elcsúszik.Szóval nekem ezért van vele bajom,mert előadja a hattyúhalálát.
Szóval az utálatosra válaszoltam a valami lehet,hogy erős,akkor azt korrigálom,hogy számomra utálatos a viselkedése.
Szerk.:És ez nekem nem nem szimpatikus,hanem utálom az ilyet.
Oradea=Nagyváradsjay írta:Ő pontosan kit takar?:DalbicelesteX írta:neki szorítok meg a kis Oradea-i kedvencemnek,.
Ha végigolvasod a mondatot, rájöhetsz, hogy Tolvai Renátára. Testre 9-es.sjay írta:Ő pontosan kit takar?:DalbicelesteX írta:neki szorítok meg a kis Oradea-i kedvencemnek,.
Giorgio-nál (aki amúgy iszonyat hasonlít egyik ismerősömrevisca el barca írta:az a baj h tul sablonos az egesz musor.
jovo heten a gorgio fog menni utána a renáta, aztan meg a skizofrén nő. Aztán ha szandál andris vetközik még1X akkor ő nyer, ha nem, akkor a masik csavo. bárkivel fogadok.