Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha pesten nézed az imax-ban,akkor jó lesz. amúgy filmfüggő. a szemedet bánthatja a szemüveg és a filmbeli mozgások is lehetnek furák(a gyors vágások pl)S.Agüero írta:Aki már látott 3Dben filmet az elmondaná, hogy milyen?
Hat en ugy vagyok vele hogy egy jo film 3D nelkul is jo.S.Agüero írta:Aki már látott 3Dben filmet az elmondaná, hogy milyen?
Snatch (Blöff-Brad Pitt) Nem láttam, hogy írta vna bárki is. Nálam toplistás film. Bárki aki nem látta, annak kötelező.lui1698 írta:1-2 jó filmet írjatok már srácok, nem muszáj, hogy friss legyen, bármilyen kategóriából jöhet.
Ahogy mondod, egyszer nézhetős. Bár Cena ebben a filmben ezerszer jobban játszott, mint az első mozijában A tengerészgyalogos-ban.ozsimiki írta: 12 Rounds- egyszer nézhetősnek mindenképp elmegy (én ajánlottam,nem volt nagy hírverése,azért gondoltam,h nem láttad) a pankrátor John Cena a főszereplő, kicsit hajas a Die Hard 3-ra,persze előbbi azért jobb számomra.
12 Rounds- egyszer nézhetősnek mindenképp elmegy (én ajánlottam,nem volt nagy hírverése,azért gondoltam,h nem láttad) a pankrátor John Cena a főszereplő, kicsit hajas a Die Hard 3-ra,persze előbbi azért jobb számomra.lui1698 írta:Köszi urak, van azért jópár amit meg kell lesnem:
12 Rounds
Egy igaz ügy
Farkasok völgye
A kísérlet
Plusz az imdb listáról szerintem a felét se láttam.
Gergő is írta, hogy a német verziót látta, én is azt szedem majd le.messideco írta:Szigorúan a német filmet, a 2001-est nézd meg
Szerk: esetleg megnézheted A hullám(Die Welle) c. német filmet is.
ahogy nézem a listát, rádöbbentem, hogy majdnem mindegyiket láttam már... úgy 70% -át.faithnomore írta:csak ezt tudom ajánlani, amit innen nem láttál még azt sürgősen pótold
http://www.imdb.com/chart/top
Klasszikus! Jack Nicholson nagyot alakít ebben is. Ajánlatos film.kanty írta:Száll a kakukk fészkére
Nem egy mai darab, de hatalmas film. A könnyed felső réteg alatt nagyon komoly mondanivalója van a filmnek.
Elgondolkodtató...
csak ezt tudom ajánlani, amit innen nem láttál még azt sürgősen pótoldlui1698 írta:1-2 jó filmet írjatok már srácok, nem muszáj, hogy friss legyen, bármilyen kategóriából jöhet.
nah jólvan...lui1698 írta:
Jöhet még...
Konkrétan mindet láttam, de Kiképzést még anno moziban feliratosan, úgyhogy azt sztem újranézem.ozsimiki írta:biztos láttál párat ezek közül:
Kiképzés (DW-vel)
A Tűzben edzett férfi (óriási film, ez is Denzel Washington)
Törvénytisztelő polgár
A tökéletes trükk
biztos láttál párat ezek közül:lui1698 írta:1-2 jó filmet írjatok már srácok, nem muszáj, hogy friss legyen, bármilyen kategóriából jöhet.
ennyi. atomot nekik...lui1698 írta:Az ország legnagyobb szégyenei egy házban. Hmm... valaki tudja hol lehet családi robbantást rendelni az Al Kaida-tól?L.Messi 10 írta:És kezdődjön a Való Világ! Nézzük a felhozatalt!
Mit keres tv-ben Stohl? Nem a Csillagban kéne épp szappant szednie? SZÉGYEN!
Az ország legnagyobb szégyenei egy házban. Hmm... valaki tudja hol lehet családi robbantást rendelni az Al Kaida-tól?L.Messi 10 írta:És kezdődjön a Való Világ! Nézzük a felhozatalt!