Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tanúsítom! Nincs is jobb orvosság 1-2 max 3 kis korty pálinka!Kalap1988 írta: Nehogy azt igyálBár lehet, hogy rosszat azok sem tesznek, de a biztos akkor is az, hogy megiszol pár pálinkát. Ha utána nem össze-vissza iszol, akkor az teljesen megfogja a székleted. Nem fütyülős mézesre gondoltam, hanem adalékanyag nélküli tiszta gyümölcspálinkára. Ez nem vicc.
Nehogy azt igyálvisca el barca írta:jager, unicumLeomessi14 írta:Lenne egy érdekes kérdésem![]()
Tegnap de még ma délben is hasmenésem volt(mostmar nagyjából rendben vagyok), szerintetek holnap este attól lehet inni?![]()
Ha igen mit?
sör, bor nem tesz jót
inni mindig,mindent lehetLeomessi14 írta:Lenne egy érdekes kérdésem![]()
Tegnap de még ma délben is hasmenésem volt(mostmar nagyjából rendben vagyok), szerintetek holnap este attól lehet inni?![]()
Ha igen mit?
jager, unicumLeomessi14 írta:Lenne egy érdekes kérdésem![]()
Ha igen mit?
Egyébként teljesen igazad van, hosszabb idő, főleg mikor test alá jön a labda.Mihu írta:Hát oké, csak ezen elment egy EB aranymessideco írta:Ez tényleg így van. Én nagy ritkán mikor beállok kapuba, mindig lábbal védek elsősorban. Könnyebb mezőnyjátékosként rámozdulni lábbal, mint kézzel. Szerintem te is emiatt gondolod így
Szerintem a kapusokat direkt erre tanítják: megfogni kézzel minden labdát...![]()
Úgyhogy szerintem ez egy borzalmasan rossz beidegződés, mert tényleg egy nagyon erős, közeli lövésnél az az 1-2 tized másodperc rengeteget számít.
Hát oké, csak ezen elment egy EB aranymessideco írta:Ez tényleg így van. Én nagy ritkán mikor beállok kapuba, mindig lábbal védek elsősorban. Könnyebb mezőnyjátékosként rámozdulni lábbal, mint kézzel. Szerintem te is emiatt gondolod így
Szerintem a kapusokat direkt erre tanítják: megfogni kézzel minden labdát...
Adriano eredetileg jobblábas, csak úgy mint Pedro. De lentebb azért betettem jobbhátvédnek.Lionel85 írta:Azért ha megnézzük, hogy Adriano Correia kétlábas, de elvileg ballábas eredetileg, simán lehetne akár a védelem jobb oldalán.
Izgisebb lenne ez a játék csupa kétlábas játékossal.
Adriano, Pedro, Nedved, stb.
az átlag magyar éves fizetéseIlúvatar írta:Szerelmes lettem ebben a bringába, nagyon kell !!!
GT Ruckus 7 1.0 Freeride Bike
http://sepedazone.com/wp-content/upload ... _blk_1.jpg
http://www.youtube.com/watch?v=5XeF6c8gEI4
http://www.cyclery.de/bikes/gt-bikes/do ... e-2011.htm
Ára: 4000 júró, azaz kb, 1.300.000 ft...
oleguerdaffy írta:a védelembe nem tudok embereket
Chiellini, Vermaelen, Lescottdaffy írta: a védelembe nem tudok embereket
ő,igenlluisllach89 írta:Marcelo direkt maradt ki?daffy írta:
a védelembe nem tudok embereket,illetve cambiassot váltanám le,de nem jut eszembe senki(sahint azért mégsem)![]()
Marcelo direkt maradt ki?daffy írta:
a védelembe nem tudok embereket,illetve cambiassot váltanám le,de nem jut eszembe senki(sahint azért mégsem)
Védelembe? Legegyszerűbb! Taiwo!daffy írta:
más: ti hogy raknátok össze a jelenkor legjobb kezdő 11-ét csak ballábas játékosokból?
--------------------casillas-------------------
evra----------------abidal------------------bale
di maria-----cambiasso----özil-------silva
---van persie-------messi------hulk--------
a védelembe nem tudok embereket,illetve cambiassot váltanám le,de nem jut eszembe senki(sahint azért mégsem)
az abbahagyta az erős túlzás,inkább az edzőteremben is a küzdősporedző által előírt feladatokat csinálom,így nem a méretre megyek,hanem a haszonrashutterisland írta: bocsi, ha offoltam az offtopicot
amúgy annyi, hogy daffy abbahagyja a kondizást, megy MMA-zni, és megvettem tőle igen kedvezményes áron a fehérjét, ami maradt neki.
úgy fizettem, hogy bwinjére töltöttem fel pénzt
nem nagy dolog, az igaz
bocsi, ha offoltam az offtopicotcsababarca írta:lehet hogy hülye vagyok,de ennek a hsznek mi értelme van?shutterisland írta:a barca-real barátságra tekintettel daffyval bizniszeltünk egyet
vagy csak nálam lóg levegőben ez a kijelentés?