Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére?
Imént tartottam szemlét a palackok között,így azt mondhatom hogy van egy
üveg kékfrankos ez alighanem forraltborként végzi..,egy késői szüretelésű sárgamuskotály(ezt megpróbálom megmenteni magamnak

),egy tokaji furmint,természetesen száraz,egy palack fehér egri cuvé,egy chianti,két üveg pezsgő,egy martini rosso(ezt nem nagyon szeretem,de ásványvízzel felöntve+citrommal már iható).Természetesen pálinka is van,barack,szilva,és ananász.Bár ez utóbbi ugyebár hivatalosan párlat,de az élvezeti értékéből nem von le semmit

Ezenkívül némi amaretto,a kávéba,illetve egy üveg cassis a pezsgőhöz,és az előbb találtam egy doboz gössert. Ha az is elfogyna,akkor komoly gondoknak nézek elébe másnap..
Nálatok mi a helyzet?