Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Movie maker, igaz kezdetleges de ha csak filmrészletet akarsz kivágni arra tökéletes!csababarca írta:valaki egy jó programot tudna ajánlani,amivel filmből részt ki lehet vágni?
kerestem neten többet is,de egyik sem jó, meg csomónál csak próbaverziót ad.
holnap én is kiposztolom, ha lesz fenn népIlúvatar írta:Öcsééééém! ez nagyon nagyshutterisland írta:a sok idióta szomszéd több százezer forintot elköltött tüzijátékra és pyrotechnikai cuccokra, én meg ingyen végignéztem az ablakbólLopnom kell ezt a szöveget a fészre!
Én is ugyanígy vagyok ezzel!
Öcsééééém! ez nagyon nagyshutterisland írta:a sok idióta szomszéd több százezer forintot elköltött tüzijátékra és pyrotechnikai cuccokra, én meg ingyen végignéztem az ablakból
Detto.shutterisland írta:a sok idióta szomszéd több százezer forintot elköltött tüzijátékra és pyrotechnikai cuccokra, én meg ingyen végignéztem az ablakból
LEGO!shutterisland írta:valaki tud olyan játékokat ajánlani, amikkel lehet ketten játszani, úgy, hogy együtt vagyunk ?
vettünk egy joy-t itthonra, és ilyen multiplayer játékokat keresek.
ugye az alapok, h pes,fifa,nhl,nba...de olyan kalandjátékokra, vagy akcióra gondolok
Akkor az első róka még idén leszbowlinggolyo írta:Nos mi 20an leszünk egy házibuliban és csak egy képet láttam amin a piáknak csak egy része volt ezek eddig:8 üveg(literes) Jim bácsi,12 üveg bor,6 üveg pezsgő,1 üveg tequila, 1 üveg pálinka és 1 üveg vodka.Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére
Nos mi 20an leszünk egy házibuliban és csak egy képet láttam amin a piáknak csak egy része volt ezek eddig:8 üveg(literes) Jim bácsi,12 üveg bor,6 üveg pezsgő,1 üveg tequila, 1 üveg pálinka és 1 üveg vodka.Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére
Nagyon kérnének aztán sörtszajko írta:1 Liter Jim Beam,1 Liter Johnny Walker,1 Liter Alma házi és pár db sör.Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére?
2 haverommal megyek házibuliba,szóval hármunkra jut. rossz este már nem lesz.pláne úgy,hogy a házibuliba szinte csak csajok lesznek.
![]()
talán egy keveset kap 1-2 csaj is,ha nagyon szépen kéri... mondjuk sört azt nem!
1 Liter Jim Beam,1 Liter Johnny Walker,1 Liter Alma házi és pár db sör.Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére?
Ehhez képest mi minimál partyt tolunk.. Sok sör, kevesebb bor, pár pezsgő meg Jéger + Pálinka..Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére?
...
Nálatok mi a helyzet?
Ez azért lehet, mert nagypályán, nagykapura viszonylag kevesebbet kell védeni lábbal, ezért a reflexek úgy alakulnak ki (úgy alakítják ki), hogy kézzel mozduljon rá az ember.Mihu írta:...