Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
holnap én is kiposztolom, ha lesz fenn népIlúvatar írta:Öcsééééém! ez nagyon nagyshutterisland írta:a sok idióta szomszéd több százezer forintot elköltött tüzijátékra és pyrotechnikai cuccokra, én meg ingyen végignéztem az ablakbólLopnom kell ezt a szöveget a fészre!
Én is ugyanígy vagyok ezzel!
Öcsééééém! ez nagyon nagyshutterisland írta:a sok idióta szomszéd több százezer forintot elköltött tüzijátékra és pyrotechnikai cuccokra, én meg ingyen végignéztem az ablakból
Detto.shutterisland írta:a sok idióta szomszéd több százezer forintot elköltött tüzijátékra és pyrotechnikai cuccokra, én meg ingyen végignéztem az ablakból
LEGO!shutterisland írta:valaki tud olyan játékokat ajánlani, amikkel lehet ketten játszani, úgy, hogy együtt vagyunk ?
vettünk egy joy-t itthonra, és ilyen multiplayer játékokat keresek.
ugye az alapok, h pes,fifa,nhl,nba...de olyan kalandjátékokra, vagy akcióra gondolok
Akkor az első róka még idén leszbowlinggolyo írta:Nos mi 20an leszünk egy házibuliban és csak egy képet láttam amin a piáknak csak egy része volt ezek eddig:8 üveg(literes) Jim bácsi,12 üveg bor,6 üveg pezsgő,1 üveg tequila, 1 üveg pálinka és 1 üveg vodka.Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére
Nos mi 20an leszünk egy házibuliban és csak egy képet láttam amin a piáknak csak egy része volt ezek eddig:8 üveg(literes) Jim bácsi,12 üveg bor,6 üveg pezsgő,1 üveg tequila, 1 üveg pálinka és 1 üveg vodka.Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére
Nagyon kérnének aztán sörtszajko írta:1 Liter Jim Beam,1 Liter Johnny Walker,1 Liter Alma házi és pár db sör.Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére?
2 haverommal megyek házibuliba,szóval hármunkra jut. rossz este már nem lesz.pláne úgy,hogy a házibuliba szinte csak csajok lesznek.
![]()
talán egy keveset kap 1-2 csaj is,ha nagyon szépen kéri... mondjuk sört azt nem!
1 Liter Jim Beam,1 Liter Johnny Walker,1 Liter Alma házi és pár db sör.Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére?
Ehhez képest mi minimál partyt tolunk.. Sok sör, kevesebb bor, pár pezsgő meg Jéger + Pálinka..Tim írta:Gyors közvélemény kutatást végzek:Ki,milyen piával készül estére?
...
Nálatok mi a helyzet?
Ez azért lehet, mert nagypályán, nagykapura viszonylag kevesebbet kell védeni lábbal, ezért a reflexek úgy alakulnak ki (úgy alakítják ki), hogy kézzel mozduljon rá az ember.Mihu írta:...
Tanúsítom! Nincs is jobb orvosság 1-2 max 3 kis korty pálinka!Kalap1988 írta: Nehogy azt igyálBár lehet, hogy rosszat azok sem tesznek, de a biztos akkor is az, hogy megiszol pár pálinkát. Ha utána nem össze-vissza iszol, akkor az teljesen megfogja a székleted. Nem fütyülős mézesre gondoltam, hanem adalékanyag nélküli tiszta gyümölcspálinkára. Ez nem vicc.
Nehogy azt igyálvisca el barca írta:jager, unicumLeomessi14 írta:Lenne egy érdekes kérdésem![]()
Tegnap de még ma délben is hasmenésem volt(mostmar nagyjából rendben vagyok), szerintetek holnap este attól lehet inni?![]()
Ha igen mit?
sör, bor nem tesz jót