Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Még a nevem se jó.S.Agüero írta:
Katnyy neked is kösz a játékot! 10-1![]()
Jaja, egész jól játszol!9Dave írta:Na Matyi nyertél 4 -1 re de én kezdtem 1 -0 al
ha lesz majd bajnokság az oda fog menni, van már eurobarca online bajnokságot topic! nézz be onlineba, de oda csak akkor írunk ha lesz bajnokság.9Dave írta:Itt vagyok én is, lehet kihívni
Amúgy lehet hogy külön topik kéne ennek mondjuk az "Online" fórumba, mert itt már nagyon sok oldal óta csak erről van szó.
12-3, de mit számítS.Agüero írta:Van már itt valaki aki ki akar hívni?(billiárd)
Fecooo
Köszi a játékot Fecooo!
jól bekeztem ma.13-2 lett ide, jó sokáig elvoltunk!
Te nem akarsz velem egyet játszani?fcbarca0827 írta:Visszaolvastam. Szinte mindenki nyomta mindenkivel, csak a Matyi versus Ozsi mecs nem jött össze.Illetve eddig, ha jól olvastam én szorítottam meg legjobban a moderátor urat.
(De az igazi értékmérő az egy esetleges délutáni meccs lesz.
)
Mátyás, ha gondolod játszok veled. Nincs holnap 1. óra, vagy mi a fene?
Na én nem tudom ilyen okosan játszani a dolgot.ozsimiki írta:Többet én nem játszok 23 után az is biztos.
Ozsi-FcBarca 3-2. egy kaliberek vagyunk, ezért is bosszant,h ennyit hibáztam, előző 10 játékomban nem volt ennyi hibám. két fehér elrakás kezdésből, rossz pozicionálás, minden. Viszont másik oldal is megremegett az erős kezdés után.
na lécci Ozsi utolsótozsimiki írta:Többet én nem játszok 23 után az is biztos.
Ozsi-FcBarca 3-2. egy kaliberek vagyunk, ezért is bosszant,h ennyit hibáztam, előző 10 játékomban nem volt ennyi hibám. két fehér elrakás kezdésből, rossz pozicionálás, minden. Viszont másik oldal is megremegett az erős kezdés után.
most tényleg 2 percet várjozsimiki írta:Most vagyok vmennyit.
FCBarca,Matyi,Csaba ha van kedvetek hívjatok ki. Ki hogy ér rá...
S.Agüero írta:Huh csababarca eddig te vagy a legjobb akivel játszottam eddig eurobarcán.![]()
igaz 3-0 ide, de nagyon szoros gémek ezek.