Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hány győzelemig menjünk? 3/5?fcbarca0827 írta:Ja semmi különös, csak tudtam, hogy te úgyis beszállsz.messideco írta:Miért vártad
Na,ha valaki játszani akar az hívjon ki engem.Nevem ugyanaz, mint itt.
így is mondhatjuk...levproff írta: de lehet.![]()
az gond?![]()
de lehet.kurdt írta:nem ment le véletlen a fehér is?levproff írta:csak azért, mert beütöttem a szemköztibe és azt írta, hogy a gyerek nyert.
nem ment le véletlen a fehér is?levproff írta:csak azért, mert beütöttem a szemköztibe és azt írta, hogy a gyerek nyert.
Ja semmi különös, csak tudtam, hogy te úgyis beszállsz.messideco írta:Miért vártad
nem találom...csababarca írta:kurdt,próbállak kihívni:D
vcsaba19
igazából úgy kellene, de ebben a játékban mindegy hova ütöd.levproff írta:Én eddig tévhitbe éltem egész életembe?![]()
A feketét a végén nem abba a lyukba kell ütni, mint ahová az uccsót, csak pont a szemköztibe?Valaki világosítson fel pls.
amúgy igen, de ez egy flashjáték, negyrészt gyerekeknek, úgyh kb tökmindegylevproff írta:Én eddig tévhitbe éltem egész életembe?![]()
A feketét a végén nem abba a lyukba kell ütni, mint ahová az uccsót, csak pont a szemköztibe?Valaki világosítson fel pls.
felőlem tolhatjuk, én már régen toltam ezt, de szerintem még emlékszem a regisztrációmramessideco írta:Na okAz első meccsemet kivel játsszam le?
Már vártam, hogy te is megjelenj. Amúgy, akivel akarod. Először szerintem játsz egy ismeretlennel, aztán, ha valaki itt ír, hogy játszana, hívd ki a Player search-ben.messideco írta:Na okAz első meccsemet kivel játsszam le?
http://www.miniclip.com/games/8-ball-po ... player/hu/messideco írta:Mi a címe ennek a játéknak? Kerestem, de nem találtam![]()