Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.06. 11:26:59

P.U.Y.O.L. írta: Tekken: 7/10 egy kicsit elfogult vagyok, mert a játékot imádtam mindig is és végül is jól vissza adta a film az egész hangulatot, de aki nem játszott a játékkal az biztos nagyon lehúzza. (az is érthető)
a csaj nagyon rendben van, "kicsit" jól eltalálták a ruháit :D, a movie látványát NAGYON megdobja :D (Y kromoszómájú egyedeknek feltétlenül ajánlott legalább megtekinteni a hölgyet harc és más testmozgás közben :lol: )

a film nem egy nagy eresztés, az egész tournament felépítése hibádzik, gyakorlatilag 5 bunyóval megnyerte az egész viadalt a srác ( a selejtezőt is beleszámítva...)
vargaakos
Capitá del Barça

2010.08.06. 11:17:22

P.U.Y.O.L. írta:Szupercsapat: 10 pont! Telitalálat, nekem nagyon tetszett, bár a sorozatot csak ritkán néztem, de a film nagyon jó!

Eredet: 9/10 nagyon rendben van, imádom a hasonló filmeket. Volt már róla szó, így felesleges részletezni...

Tekken: 7/10 egy kicsit elfogult vagyok, mert a játékot imádtam mindig is és végül is jól vissza adta a film az egész hangulatot, de aki nem játszott a játékkal az biztos nagyon lehúzza. (az is érthető)
A Tekken-t én is ma néztem meg. Egyszer elmegy. A játékkal nem sokat játszottam, de nagyjából ismertem azért. Többször nem lesz elővéve de a délelőttöt sikerült vele eltölteni, nem bántam meg.
10/6
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2010.08.06. 11:09:03

Szupercsapat: 10 pont! Telitalálat, nekem nagyon tetszett, bár a sorozatot csak ritkán néztem, de a film nagyon jó!

Eredet: 9/10 nagyon rendben van, imádom a hasonló filmeket. Volt már róla szó, így felesleges részletezni...

Tekken: 7/10 egy kicsit elfogult vagyok, mert a játékot imádtam mindig is és végül is jól vissza adta a film az egész hangulatot, de aki nem játszott a játékkal az biztos nagyon lehúzza. (az is érthető)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.05. 10:40:46

Titánok harca: átlagos, nekem annyira nem jött be. Elég összecsapottnak tűnik nekem. Hosszabban nem is ecsetelném, már elég sokan írtak róla.
Nálam 5.5/10
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kanty
Llegenda del Barça

2010.08.05. 09:24:42

soadroli írta:Én nem tegnapelőtt néztem meg a Remény Rabjait.
Tudom hogy régi, de csak most vettem rá magam h megnézzem.
Nagy film,kötelező darab! (amúgy family guy-os változat sem rossz. :lol: )
Egyik kedvenc filmem. Tim Robbins és Morgan Freeman is hatalmasat játszik . Ahogy Te is irtad: kötelező darab.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.04. 23:39:19

Én meg tegnapelőtt néztem meg a Remény Rabjait.
Tudom hogy régi, de csak most vettem rá magam h megnézzem.
Nagy film,kötelező darab! (amúgy family guy-os változat sem rossz. :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2010.08.05. 20:14:20-kor.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.04. 23:25:45

Amúgy mi annak a számnak a címe ami faithnomore által betett megashark-os vidiben van?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Tim
Mezei fórumozó

2010.08.04. 23:24:48

visca el barca írta:
lui1698 írta:iwiw-es Wire klub fórumban találtam 1-2 sorozat címet amit ajánlanak, ha vége a Drótnak. Ki mit tud ezekről? Illetve mik a tapasztalatok?

Deadwood
Damages
Brotherhood
a deadwood az ilyen full western style, 19 sz. végéb játszodik, azt mondják nagyon jó.

de ajanlok neked én is egyet. carnivale - a vándorcirkusz. 2 évados és sztem piszok jó.
Én vagyok az egyik aki azt mondja hogy nagyon jó a Deadwood! Felejtsd el a szokásos western kliséket,nagyon más! Carnivale is jó mint az hbo sorozatok általában.Ja,és mindig ajánlom a Rómát,hátha megnézi egyszer valaki.
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.04. 23:07:30

Faithnomore az se kis film! Valamikor a közelmúltban volt a retek klubbon :lol: Olyan hatalmas színészekkel mint:
Lorenzo Lamas és Deborah Gibson!

A másik kedvenc ZS kategóriás színész nálam: Marc Dacascos vagy akár Antonio Sabato Jr. :lol: :lol: :lol:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.08.04. 23:00:52

kicsit visszaolvasva én és lui is ajánlottunk pár vígjátékot,amit eredetileg nem annak szántak, lehet 1-2oldalt vissza kell nézni, de megéri :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.04. 22:58:31

Anyáám. :lol:
Ezt a Teeth-et leszedem, mert már a tartalmán röhögtem.
Off: faithnomore, te Gyulára jársz suliba?
szerk:ment egy PÜ
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2010.08.04. 23:30:49-kor.
Kép
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.08.04. 22:54:37

Fernando írta:
soadroli írta:Az emberi százlábú
Na úgy hallottam h nagyon beteg film, érdemes megnézni?
Ha jót akarsz röhögni, de akkor már inkább nézd meg a One Eye Monster-t! :lol:

Nem, ha nevetni akarsz ezt a műremeket nézd meg:

http://www.youtube.com/watch?v=skYRZ_-RXtk
:lol:

szerk: igen, soadroli, erkeles vagyok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára faithnomore 2010.08.04. 23:06:01-kor.
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.04. 22:43:13

Vagy ha ez még nem elég:

Machine Girl!!! :lol:
Teeth!!!

Ez a kettő kötelezően pocsék darab! :D

Most fogom megnézni a Nagyfiúkat. Kíváncsi vagyok rá.

Az elmúlt időszakban megnéztem 1-2 filmet.

Éberség (Awake):
Ezt már láttam korábban, de kedvet kaptam hozzá. Nagyon jó film, bár szerintem túl nagy a csavar benne ahhoz, hogy hihető legyen. A műtétes rész nagyon durva. Hayden Christensen miatt 10/8.

Újra néztem még a Paranormal Activity-t is. Úgy írták alternatív befejezése van ebben a verzióban. Tényleg más volt az utolsó jelenet. Így talán hihetőbb volt. Ez is kb 10/8.

Charlie Bartlett:
HBO-n volt. Aranyos kis filmnek indult, átlagos sztorival, de volt benne valami mélyebb picivel. Nem azt mondom, hogy nagy világmegváltó üzenete volt vagy története, de aranyos kis film volt Anton Yelchin-nel és Robert Downing Jr.-al. 10/7.

Ugyancsak HBO, régi nagy kedvenc: Totál káosz. Még most is sokat sírok a röhögéstől, nagyon jó kis film. Kötelező. 10/8.
soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.04. 22:30:20

Fernando írta:
Na nee ennek már az előzetese is sz@r. :lol:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2010.08.04. 22:22:09

lui1698 írta:iwiw-es Wire klub fórumban találtam 1-2 sorozat címet amit ajánlanak, ha vége a Drótnak. Ki mit tud ezekről? Illetve mik a tapasztalatok?

Deadwood
Damages
Brotherhood
a deadwood az ilyen full western style, 19 sz. végéb játszodik, azt mondják nagyon jó.

de ajanlok neked én is egyet. carnivale - a vándorcirkusz. 2 évados és sztem piszok jó.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.08.04. 22:07:21

soadroli
Llegenda del Barça

2010.08.04. 21:58:26

Az emberi százlábú
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.08.04. 21:22:18

iwiw-es Wire klub fórumban találtam 1-2 sorozat címet amit ajánlanak, ha vége a Drótnak. Ki mit tud ezekről? Illetve mik a tapasztalatok?

Deadwood
Damages
Brotherhood
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.08.04. 19:12:21

noh ahogy amott említettem, megnéztem az Incepciót! :D

lehet, h túlbecsülöm magam, de úgy érzem sikerült minden részletet átlátnom! egy ilyen filmnél sztem az a fontos, h logikailag jól felépített legyen, ne legyenek benne logikai buktatók! véleményem szerint TÖKÉLETESEN lett felépítve a cselekmény, belekötni nem tudnék jelenleg! (tuti többszörnézős film, ez nem is lehet kérdéses!)

kijöttünk a moziból, utána még 'majd egy órán át beszéltünk róla, és régi megfejthetetlen, ismétlődő álmainkról dumáltunk, próbáltuk felhasználni a film gondolkodásmódját (tudjuk, h film, de nah, ilyenkor bennünk van :D ), h rájöjjünk néhány miértre...

FANTASZTIKUS FILM, KÖTELEZŐ MINDENKINEK!
Eazzy
Entrenador del Barça

2010.08.04. 11:01:36

Nos, végigmentem a Vampire Diaries első évadján. Korábban írtam már pár sort róla, de most befejeztem.

Úgy kezdtem neki, hogy nem várok semmit, sőt azt vártam, hogy egy jó nagy Alkonyat hulladék lesz. Vámpír srác majd jól összejön a gimiben a kiscsajjal, aztán láv meg minden.
Hát nem teljesen így alakult.
Az első pár rész, mondjuk 3, nem volt valami nagy szám, tizes skálán kapna egy ötöst mondjuk. Aztán szép lassan elindultak az események.
Nem akarok spoilerezni most, majd az írásom végén pár megvitatandót sárgázok. Inkább írok arról ami tetszett, és ami nem.
Tetszett, hogy nem egy motívuma, fő eseménye volt az évadnak. Éppen annyit kaptunk mindenből amennyit kellett. Nem volt semmi feleslegesen túlcsavarva. Pont eltalálták. Ami szintén pozitív, hogy nem félnek senkit kinyírni a szereplők közül, még a fontosabbnak hitt emberkék sincsenek biztonságban. Ez jó. Valamint az is jó, hogy kaptunk durvább jeleneteket is, nem csak olyan ímmel-ámmal van vér. Nem is úszkálunk benne, viszont, ebből szívesen látnék többet, persze főműsoridős, valamennyire tiniknek szóló téma, szóval ennek a kevésnek is örülhetünk.
A karakterek között akad olyan aki semmilyen, viszont majdnem mindenkibe raktak egy kis titokzatosságot, tehát van mire várni a jövőben, több szereplő is szépen formálódhat.
Jól hozzák be az új szereplőket is, nincs fennakadás, nem kell egy egész rész hogy hozzájuk szokjon az ember, vagy megtudja hogy hogyan is kerülnek be. Fel van építve.
Ami persze nem tetszett, az a nyáladzás, de hát láv sztori lenne mégiscsak, elkerülhetetlen. De legalább tűrhető mennyiségűre szorították vissza.
A kedvenc nálam Damon karaktere. Jól meg van írva, talán a legjobb. A másik jövőbeli kedvencem pedig még csak flashbackekben szerepelt. Katherine.
Belelestem magyar szinkronnal is egyik pénteken. Néhány szereplőt eltaláltak, de pl pont a főszereplő, Elena hangja lett szörnyű, az eredeti, füstös, szexi hang nagyon sokat dob a hölgyeményen. Magyarul ezt nem kaphatjuk meg...
Nah akkor kicsit SPOILER:
Jelenetek amik tetszettek nagyon, moments of beauty:
Damon Vickivel táncolós, bulizós téma
Alaric "megölésénél" a leülök és végignézem ahogyan kileheled a lelked az nagyon über volt
A flashbackek 1864-re mind nagyon jók lettek
Az utalások arra, hogy Tyler mi is valójában ugye. Teliholdat mutatták pl egyszer mikor éppen nem tudta magát kontrollálni rendesen. Meg amikor a szeme az uccsó részben furcsa volt.
Az uccsó részben a cliff hanger jó lett, nem igazán lehetett, max csak sejteni hogy Katherine az, és nem Elena.
Tetszik az amúgy, hogy be kell hívni őket hogy bemehessenek a lakásba.
Jó jelenetek voltak, amikor Stefan meg Damon együtt kocsmáztak, meg dobálták a pályán a lasztit.

Hirtelen ennyi ugrik be ami tetszett. Aki látta, az még tud valamit hozzáadni?

Második évadból Spoilerezek kicsit, szóval aki látta az első, de abszolút semmit nem akar tudni, az ne olvassa ezt el, akit érdekel az igen:
Szóval hát Tyler vérfarkas, és ez a szál meg fog erősödni rendesen, és ahogy tudom nem szaros Twilight féle farkas lesz, hanem igazi farkasokat fognak használni.
Jeremynek lesz valami újabb csaja, de hogy az végre életben is marad, nem tudni. :)
Katherine elmondja Damonnek, hogy sosem szerette, és Stefan miatt jött vissza...

Nyah ennyit az értékelésről...
Osztályzat: 7/10 objektíven nézve, de kis jóindulattal simán befér a 8/10 is.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2010.08.04. 10:29:03

Wicker Park. Check it out.
albicelesteX
A Vadász

2010.08.04. 10:11:28

Köszi!Megmondom őszintén nekem se Adam Sandler se Jim Carry nem kedvencem.Nem tudom miért.Megnézem a filmeiket,de pl. Martin Lawerce sokkal nagyobb kedvenc.Azért köszi neki ülök valószínű már ma estétől és nézelődöm. :wink:
Kép
noname
Llegenda del Barça

2010.08.04. 09:22:31

albicelesteX írta:Mondana valaki jó vígjátékot?Mostanában nem találkoztam ilyennel.Nagyfiúkat láttam,nekem bejött...
Elsősorban az imdb TOP 250ből mondok néhányat, mert különben nehezen jutnak eszembe a címek, mert sok van.
Yes man-Jim Carreyvel
Amélie
Vissza a jövőbe trilógia
Life is beautiful
The great dictator
A nagy Lebowski
Ed Wood
Amerikai pite 1-3
Halálos temetés-szigorúan az eredeti
Gran Torino- ez nem vígjáték lenne, hanem dráma, de ha szereted a szarkasztikus humort, találsz sok vicces jelenetet

Válogass. Itt van régi, új, minden.
A Fifa egy szégyen
kanty
Llegenda del Barça

2010.08.04. 09:14:10

Mostnabán Adam Sandler van műsoron nálam. Először megnéztem a "Nagyfiúk"-at, most pedig:

Ki nevet a végén?

Még most se sikerült eldőntenem, h tetszik-e ez a film vagy sem. :P
Az eleje szerintem jó lett, Adam Sandler elég hitelesen játszik, de valahogy a közepe nem tetszik. Amikor kiderül, h George meggyógyul és összejön újra Laurával aztán semmi ok nélkül Laura meggondolja magát és mégis a férjét választja. A vége ismét tetszett, hiszen George valamilyen szinten rájön, h mennyire önző volt egész életében és Iraval is kibékül.

Összegezve: kicsit hosszú, a közepe kicsit érthetetlen, de egyszer mindenképp nézhető.

Ki nevel a végén?

Ez szerintem elég hatásosra sikeredett. A story átlagos, szokásos happy end. Adam Sandler is hozza a tőle megszokottat. Ami miatt érdemes megnézni az Jack Nicholson. Szerintem nagyon hatásos a játéka, mondom ezt azért mert nem csak "Dave"-t sikerül idegesitenie a filmben, hanem engem is amig néztem :lol: :wink:

Kicsit más kategória:

Crank

A film története egy hatalmas hülyeség. DE tele van akciójelenetekkel és unatkozni sem nagyon lehet alatta. Nem az a film amit újra fogok nézni.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Válasz küldése