Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
a csaj nagyon rendben van, "kicsit" jól eltalálták a ruháitP.U.Y.O.L. írta: Tekken: 7/10 egy kicsit elfogult vagyok, mert a játékot imádtam mindig is és végül is jól vissza adta a film az egész hangulatot, de aki nem játszott a játékkal az biztos nagyon lehúzza. (az is érthető)
A Tekken-t én is ma néztem meg. Egyszer elmegy. A játékkal nem sokat játszottam, de nagyjából ismertem azért. Többször nem lesz elővéve de a délelőttöt sikerült vele eltölteni, nem bántam meg.P.U.Y.O.L. írta:Szupercsapat: 10 pont! Telitalálat, nekem nagyon tetszett, bár a sorozatot csak ritkán néztem, de a film nagyon jó!
Eredet: 9/10 nagyon rendben van, imádom a hasonló filmeket. Volt már róla szó, így felesleges részletezni...
Tekken: 7/10 egy kicsit elfogult vagyok, mert a játékot imádtam mindig is és végül is jól vissza adta a film az egész hangulatot, de aki nem játszott a játékkal az biztos nagyon lehúzza. (az is érthető)
Egyik kedvenc filmem. Tim Robbins és Morgan Freeman is hatalmasat játszik . Ahogy Te is irtad: kötelező darab.soadroli írta:Én nem tegnapelőtt néztem meg a Remény Rabjait.
Tudom hogy régi, de csak most vettem rá magam h megnézzem.
Nagy film,kötelező darab! (amúgy family guy-os változat sem rossz.)
Én vagyok az egyik aki azt mondja hogy nagyon jó a Deadwood! Felejtsd el a szokásos western kliséket,nagyon más! Carnivale is jó mint az hbo sorozatok általában.Ja,és mindig ajánlom a Rómát,hátha megnézi egyszer valaki.visca el barca írta:a deadwood az ilyen full western style, 19 sz. végéb játszodik, azt mondják nagyon jó.lui1698 írta:iwiw-es Wire klub fórumban találtam 1-2 sorozat címet amit ajánlanak, ha vége a Drótnak. Ki mit tud ezekről? Illetve mik a tapasztalatok?
Deadwood
Damages
Brotherhood
de ajanlok neked én is egyet. carnivale - a vándorcirkusz. 2 évados és sztem piszok jó.
Fernando írta:Ha jót akarsz röhögni, de akkor már inkább nézd meg a One Eye Monster-t!soadroli írta:Az emberi százlábú
Na úgy hallottam h nagyon beteg film, érdemes megnézni?
Na nee ennek már az előzetese is sz@r.Fernando írta:Ha jót akarsz röhögni, de akkor már inkább nézd meg a One Eye Monster-t!soadroli írta:Az emberi százlábú
a deadwood az ilyen full western style, 19 sz. végéb játszodik, azt mondják nagyon jó.lui1698 írta:iwiw-es Wire klub fórumban találtam 1-2 sorozat címet amit ajánlanak, ha vége a Drótnak. Ki mit tud ezekről? Illetve mik a tapasztalatok?
Deadwood
Damages
Brotherhood
Ha jót akarsz röhögni, de akkor már inkább nézd meg a One Eye Monster-t!soadroli írta:Az emberi százlábú
Elsősorban az imdb TOP 250ből mondok néhányat, mert különben nehezen jutnak eszembe a címek, mert sok van.albicelesteX írta:Mondana valaki jó vígjátékot?Mostanában nem találkoztam ilyennel.Nagyfiúkat láttam,nekem bejött...