Látom kifogyhatatlan a mennyiség, tegnap is gondolkoztam rajta, de csak megosztom, de elég "retardált" egy történet!
Sztori kezdődött azzal, hogy vidéki disznóvágás, nem kell bemutatnom, böllér emberünk (Lajos bá), nagy munkakerülő volt, s ipari mennyiségben fogyasztotta a szilva pálinkát!De frankón töltjük a kolbászt, megcsinál egy kb 10 centit, s mondja Fiam pihenjünk, mondom neki de Lajos bá, hát 5 perce pihentünk, jött a szokásos monológ, a jó munkához idő kell, s hopp egy feles csúszott lefele!

Persze nekem is innom kellett, s a már leírt technikát választottam én is, szájhoz, majd mellé

Én sem szeretem a pálinkát, tudom a minőség meg minden, de azért na, még le se ért, s már kopog vissza!
Na de a lényeg Lajos bá a sárga földig leitta magát délutánra, öntötte a házi bort magába minden, s mondta, hogy mindjárt jön , s próbált elindulni, de lépésenként zakózás , s már kezdte letolni a gatyáját, na mondtam is magamba, hogy Jézusom ez öcsém ide hugyozik minden, felsegítettem, s elindítottam a helyes irányba, ajtón be, majd jobbra második ajtó WC!!!
Na Lajos bá azzal a lendülettel elindult, én meg büszkén kihúztam magam, hogy megmentettem az öreget, hát a francokat!
Az öreg Lajos már nehezen birkózott meg az arab számok rejtelmeivel, s sikerült az első ajtón belépni, ahol az ismerősünk anyja aludt, aki már elég idős volt, Lajos bá képzavarában nem foglalkozott azzal, hol van ő elindította a benne felgyülemlett anyagcsere folyamatot, s az ágy szélében kapaszkodva elkezdte a maci a barlangból kijön műveletet, ezzel még akkora gáz nem is lett volna, csak megkapaszkodott az ágyon lévő takaróban, s lerántotta az éppen alvó öreg nőről, aki persze felriadt, s üvöltött egy nagyot, na mi erre léptünk be, gyönyörű látvány volt az öregasszony (Elza néni) zihált ezerrel, Lajos bá, meg [auto_cenzúra] seggel ott csücsült az ágy előtt!!!!
Ja és persze aznapra még egy disznóvágás neki be volt tervezve.....
Kicsit beteg sztori, de látom sok minden belefér
szerk:
http://www.youtube.com/watch?v=YrDlYwbFqbY
hasonló szitu, ha valaki nem ismerné, csupi