Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.06.18. 11:28:50

ozsimiki írta:erre a ravasz megoldásra fogadjunk senki sem gondolt, így a trafi is kilőve :wink:
Ozsi!

Pont ezt próbáltam ecsetelgetni a hszmben h érdekes mód sokan lehúzódtak még a leállósávba is.De nem igazán vittem tovább a gondolat menetet, gondoltam evidens h mire gondolok ez alatt :D

visca el barca írta:kicsit vidámabb téma

találtam a kumma jo blogot, sok iszonyu kiraly keppel

http://cre-art.blog.hu
Tényleg nagyon jó az oldal rengeteget nézem és olykor óriási alkotások vannak rajta amin meglepődöm.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.06.18. 08:10:06

Szerintem meg szépen valahogy lenyomozták és becsukták :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.18. 01:33:56

Nem biztos, de benne van pár résznél szerintem.

Amúgy meg ennyi erővel mi a fenéért veszi valaki fel? Ennyi erővel feltehette a villogót,hogy elkészíthesse a vidit :D Lehet egy lökött rendőr.

De persze az is lehet,h nincs benne csavar, és csak annyira beszartak páran,hogy lemenekültek a leállósávba.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2011.06.18. 01:13:47

ozsimiki írta:Szerintem meg simán ott a kék villogó a tetején, nem véletlen,hogy a 100méterrel előtte lévő is húzódik már le, meg a leállósávba is húzódnak.

erre a ravasz megoldásra fogadjunk senki sem gondolt, így a trafi is kilőve :wink:
Na jó, de mi a fenéért megy valaki villogóval 150 km-t az ország másik felébe?

Meg azért voltak páran, akik nem húzódtak le

(igaz, nekem is gyanús volt az a leállósávos dolog)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.18. 00:43:46

Szerintem meg simán ott a kék villogó a tetején, nem véletlen,hogy a 100méterrel előtte lévő is húzódik már le, meg a leállósávba is húzódnak.

erre a ravasz megoldásra fogadjunk senki sem gondolt, így a trafi is kilőve :wink:
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.06.18. 00:09:59

gergo9 írta:Halott vagyok?
Lehet :lol: :lol: Egyébként a kommentekben írják, hogy meghalt. De ezek fake mind szerintem.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.18. 00:05:17

kicsit vidámabb téma

találtam a kumma jo blogot, sok iszonyu kiraly keppel

http://cre-art.blog.hu
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.18. 00:01:59

Nem tudom olyan nagyon durván necces szitu nincs benne, csak némi erőfitogtatás pályán.
Sajnos pár idióta vagy részeg ismerős miatt volt részem ennél jóval durvább tripben is.
Amúgy meg hogy 4 éve nem lépett be nem sok mindenre lehet következtetni, 3éve én sem léptem be a myvip-be. Halott vagyok?
Deus
Boixos Nois

2011.06.17. 23:39:47

bowlinggolyo írta:Egyébként egy idióta akinek rég a sírban a helye.
Valószínű hogy ott is van.
KépKép
bowlinggolyo
Entrenador del Barça

2011.06.17. 23:28:53

Ilúvatar írta:videó folytatása:

http://www.youtube.com/watch?v=vw5ytCVCGqw

ja és nézzétek a videófeltöltő adatlapját:
http://www.youtube.com/user/mpowerchannel

Legutóbbi látogatás dátuma:4 évvel ezelőtt
R.I.P.
Am az elég feltűnő h elég sokan húzódtak le előle még a leállósávba is.Egyébként egy idióta akinek rég a sírban a helye.Nem hiába mondja apa is h a csehek idióták :roll:
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
Deus
Boixos Nois

2011.06.17. 23:13:19

videó folytatása:

http://www.youtube.com/watch?v=vw5ytCVCGqw

ja és nézzétek a videófeltöltő adatlapját:
http://www.youtube.com/user/mpowerchannel

Legutóbbi látogatás dátuma:4 évvel ezelőtt
R.I.P.
KépKép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.06.17. 23:03:38

Initom írta:
Ilúvatar írta:http://www.youtube.com/watch?v=dtiz8X1uJAA

egy közveszélyes idióta.... leizzadt a tenyerem mialatt néztem.
És ebben nem az a szomorú,hogy ő megsebesülhet,életét vesztheti,hanem egy előzésnél,kanyarbevételnél,karambolozhat, s aki rosszkor van rossz helyen annak az egész életét tönkreteheti...Egy ilyen hülye miatt meghalhat 4-5 ember amiről csak ő tehet..mert ő vagyány és 200-250 el száguld. :roll:
Sajnos általában az ilyenek jönnek ki jobban a bajból. Ha már baj történik...márpedig a hasonlóknál előbb utóbb az fog. És miért? Csak úgy heccből, mert van egy gyors kocsija, meg jónak vélt reflexei, és helyzetfelismerő készsége. Mert az van neki, csak ne ártatlanokkal, és szabályosan közlekedőkkel teli úton bizonygassa, hanem versenypályán.
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2011.06.17. 22:54:23

És ebben nem az a szomorú,hogy ő megsebesülhet,életét vesztheti,hanem egy előzésnél,kanyarbevételnél,karambolozhat, s aki rosszkor van rossz helyen annak az egész életét tönkreteheti...Egy ilyen hülye miatt meghalhat 4-5 ember amiről csak ő tehet..mert ő vagyány és 200-250 el száguld. :roll:
Abi & Tito
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.17. 22:48:27

visca el barca írta:

remélem egyszer megnyal egy szalagkorlátot és élete hátralévő részét tolókocsiban nyomorékként éli le (és akkor finom fogalmaztam)
Tökéletesen egyetértek. És az ilyenek, ha mondjuk valamelyik közel érkezésből lett volna egy ráfutásos baleset, akkor neki állt volna feljebb...És még mutogatja magát a neten. Az ilyenektől mindig azt jut az eszembe, hogy úgy megszúrkálnám egy filézőkéssel...
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.06.17. 22:36:12

keményen nyomja :)
mondjuk jó lett volna ha mutatják a sebességmérőt,látványosabb :D
én a héten ültem egy bmw m3 sport cupé-ban... :shock: kicsit megy...200at meg sem érezni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2011.06.17. 22:31:26

remélem egyszer megnyal egy szalagkorlátot és élete hátralévő részét tolókocsiban nyomorékként éli le (és akkor finom fogalmaztam)
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2011.06.17. 22:24:25

http://www.youtube.com/watch?v=dtiz8X1uJAA

KépKép
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.17. 16:33:26

Bob_Marley írta:olvasd át megint, kicsit több minden jött mint vizelet :lol:

Ilyen részeg sztorikból tényleg van 1-2, vidéken ha voltam esküvő, disznóvágás, látogató, mindig sikerült egyet összehozni :lol:
Pesten meg mint írtam BME-s ismerősök alkottak, szégyenkezve írom, de ez van, nem volt könnyű gyerekkorom :lol:

szerk: olvasgatva Mihunak is vannak ám elég szép számmal furcsa jelenségű esetei (hogy diplomatikusan megfogalmazzam)
Nekem nem, mert mint mondtam én még soha nem voltam berúgva úgy rendesen :D Inkább a haveri társaságom, azon belül is a volt osztálytársak tudnak alkotni inkább :D A lakótársamról meg kb könyvet tudnék írni, és neki ehhez pia se kell :D :D :D Egyszerűen alapjáraton vannak olyan beszólásai, hogy a másik lakótársammal fekszünk a röhögéstől :D

Amúgy ugyan ezen a bulin, ahol a házigazda este 10kor lefeküdt aludni, ott történt hogy néztük lent a spanyol-orosz EB elődöntőt. Kint a teraszon. Egy haverom aki természetesen gondosan ügyelt arra hogy a torka ki ne száradjon, félidőben felment a nappaliba. Lefeküdt aludni. Második félidő javában elkezdődött, ugye 1-0 volt az első játékrész, haverom lejön, ott van már vagy 5 perce, gólt rúgnak a spanyolok. Mindenki ugye Xavi-éknak drukkolt, voltunk szép számmal, vagy 15-20-an, haverom felordibál a nappaliban lévőknek hogy KETTŐ NUUUUUULL A SPANYOLOKNAK!!!!!! Egyetlen szépséghibája volt a dolognak hogy az már 3-0 volt :D

Volt ott egy csaj. Mi voltunk 18, ő meg 22. Bombajó volt, tényleg oltári szexistennő volt. Sikerült betöltenie Beherovkából. Haverommal összeakadtak, a ház mögött van egy nagy füves placc, van ott két pad. Kerítés meg sövény választja el a kerttől. Egy kapun lehet oda lemenni, a kapu két oldalán rózsabokor. Na a csaj úgy gondolta hogy egyel magasabb szintre emeli a kapcsolatukat (elmennek hátra dugni magyarul...) , kézen fogta, mondta na gyere, beszélgessünk. Elindultak, csaj kimegy a kapun, megy utána a haverom, az meg annyira be volt rúgva, hogy beleesett a rózsabokorba. A csaj hátranézett, látta hogy menthetetlen, csalódottan visszaballagott közénk, haveromat meg otthagyta :D Az a szerencsétlen alig bírt kiszállni a rózsabokorból, a pólója mondanom sem kell hogy tiszta lyuk volt, mivel rövidnadrág volt rajta, így a lábából álltak kifele a rózsatövisek. Vicces látvány volt, ő is csak röhögött rajta :D
Rinku
Director del Fútbol

2011.06.17. 16:11:05

Van egy osztálytársam, hatalmas figura, beb*szva könnyebb elviselni, mint józanon! :D Osztálykiránduláson enyhén részeg volt, rágyújtott egy cigire. Nem dohányzik amúgy, de részegen egy-két szál elmegy :D Felkísértem a szobába pihenni... :lol: Szól, hogy kimenne levegőzni, kiültünk, jött az ofő, látta, hogy ott szívja a bagót, egyből a kérdés: "Gergő hát te meg mit csinálsz???" Gergő finoman válaszolt: CIGIZEK B*ZMEG!!! :lol: :lol: Ofő úgy lesápadt, hogy kérdés nélkül tovább ment! :D Azt az estét sosem fogom elfelejteni, hogy ott cigizik, leb*ssza az ofőt kegyetlenól aztán velünk együtt szakad a röhögéstől! :lol: Utólag persze ő sem tudta, hogy mi van... :D
Football, bloody hell. /SAF/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.17. 16:02:44

olvasd át megint, kicsit több minden jött mint vizelet :lol:

Ilyen részeg sztorikból tényleg van 1-2, vidéken ha voltam esküvő, disznóvágás, látogató, mindig sikerült egyet összehozni :lol:
Pesten meg mint írtam BME-s ismerősök alkottak, szégyenkezve írom, de ez van, nem volt könnyű gyerekkorom :lol:

szerk: olvasgatva Mihunak is vannak ám elég szép számmal furcsa jelenségű esetei (hogy diplomatikusan megfogalmazzam)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.17. 16:17:45-kor.
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.17. 16:02:32

Messithebest írta:
LOOOOOL :lol: :lol: :lol: Sírooook :lol: :lol: Most úgy finoman és tömören levizelte a nőt? :D :lol: Bob mik vannak nálad :lol:
Én úgy gondolom, hogy a másik verzió a nyerő :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.06.17. 15:57:45

Bob_Marley írta:Látom kifogyhatatlan a mennyiség, tegnap is gondolkoztam rajta, de csak megosztom, de elég "retardált" egy történet! :lol:

Sztori kezdődött azzal, hogy vidéki disznóvágás, nem kell bemutatnom, böllér emberünk (Lajos bá), nagy munkakerülő volt, s ipari mennyiségben fogyasztotta a szilva pálinkát!De frankón töltjük a kolbászt, megcsinál egy kb 10 centit, s mondja Fiam pihenjünk, mondom neki de Lajos bá, hát 5 perce pihentünk, jött a szokásos monológ, a jó munkához idő kell, s hopp egy feles csúszott lefele! :lol: Persze nekem is innom kellett, s a már leírt technikát választottam én is, szájhoz, majd mellé :lol: Én sem szeretem a pálinkát, tudom a minőség meg minden, de azért na, még le se ért, s már kopog vissza!
Na de a lényeg Lajos bá a sárga földig leitta magát délutánra, öntötte a házi bort magába minden, s mondta, hogy mindjárt jön , s próbált elindulni, de lépésenként zakózás , s már kezdte letolni a gatyáját, na mondtam is magamba, hogy Jézusom ez öcsém ide hugyozik minden, felsegítettem, s elindítottam a helyes irányba, ajtón be, majd jobbra második ajtó WC!!!
Na Lajos bá azzal a lendülettel elindult, én meg büszkén kihúztam magam, hogy megmentettem az öreget, hát a francokat!
Az öreg Lajos már nehezen birkózott meg az arab számok rejtelmeivel, s sikerült az első ajtón belépni, ahol az ismerősünk anyja aludt, aki már elég idős volt, Lajos bá képzavarában nem foglalkozott azzal, hol van ő elindította a benne felgyülemlett anyagcsere folyamatot, s az ágy szélében kapaszkodva elkezdte a maci a barlangból kijön műveletet, ezzel még akkora gáz nem is lett volna, csak megkapaszkodott az ágyon lévő takaróban, s lerántotta az éppen alvó öreg nőről, aki persze felriadt, s üvöltött egy nagyot, na mi erre léptünk be, gyönyörű látvány volt az öregasszony (Elza néni) zihált ezerrel, Lajos bá, meg [auto_cenzúra] seggel ott csücsült az ágy előtt!!!!
Ja és persze aznapra még egy disznóvágás neki be volt tervezve.....

Kicsit beteg sztori, de látom sok minden belefér :lol:

LOOOOOL :lol: :lol: :lol: Sírooook :lol: :lol: Most úgy finoman és tömören levizelte a nőt? :D :lol: Bob mik vannak nálad :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.06.17. 15:55:20

Látom kifogyhatatlan a mennyiség, tegnap is gondolkoztam rajta, de csak megosztom, de elég "retardált" egy történet! :lol:

Sztori kezdődött azzal, hogy vidéki disznóvágás, nem kell bemutatnom, böllér emberünk (Lajos bá), nagy munkakerülő volt, s ipari mennyiségben fogyasztotta a szilva pálinkát!De frankón töltjük a kolbászt, megcsinál egy kb 10 centit, s mondja Fiam pihenjünk, mondom neki de Lajos bá, hát 5 perce pihentünk, jött a szokásos monológ, a jó munkához idő kell, s hopp egy feles csúszott lefele! :lol: Persze nekem is innom kellett, s a már leírt technikát választottam én is, szájhoz, majd mellé :lol: Én sem szeretem a pálinkát, tudom a minőség meg minden, de azért na, még le se ért, s már kopog vissza!
Na de a lényeg Lajos bá a sárga földig leitta magát délutánra, öntötte a házi bort magába minden, s mondta, hogy mindjárt jön , s próbált elindulni, de lépésenként zakózás , s már kezdte letolni a gatyáját, na mondtam is magamba, hogy Jézusom ez öcsém ide hugyozik minden, felsegítettem, s elindítottam a helyes irányba, ajtón be, majd jobbra második ajtó WC!!!
Na Lajos bá azzal a lendülettel elindult, én meg büszkén kihúztam magam, hogy megmentettem az öreget, hát a francokat!
Az öreg Lajos már nehezen birkózott meg az arab számok rejtelmeivel, s sikerült az első ajtón belépni, ahol az ismerősünk anyja aludt, aki már elég idős volt, Lajos bá képzavarában nem foglalkozott azzal, hol van ő elindította a benne felgyülemlett anyagcsere folyamatot, s az ágy szélében kapaszkodva elkezdte a maci a barlangból kijön műveletet, ezzel még akkora gáz nem is lett volna, csak megkapaszkodott az ágyon lévő takaróban, s lerántotta az éppen alvó öreg nőről, aki persze felriadt, s üvöltött egy nagyot, na mi erre léptünk be, gyönyörű látvány volt az öregasszony (Elza néni) zihált ezerrel, Lajos bá, meg [auto_cenzúra] seggel ott csücsült az ágy előtt!!!!
Ja és persze aznapra még egy disznóvágás neki be volt tervezve.....

Kicsit beteg sztori, de látom sok minden belefér :lol:

szerk: http://www.youtube.com/watch?v=YrDlYwbFqbY
hasonló szitu, ha valaki nem ismerné, csupi :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2011.06.17. 15:58:18-kor.
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.06.17. 15:54:12

sjay írta:
Mihu írta:...
Nyíregyháza én így szeretlek :D. A múltkor (kb 2 hete) a haverokkal kóvályogtunk a végállomás felé. Pénteki nap volt, viszont még csak "kora" este volt, kb 22 óra lehetett. A park üzletház előtt három csávó már annyira be volt állva, hogy egymást ölelgették, aztán énekeltek, táncoltak, aludtak :D. Ez náluk valószínűleg a buli alapozás volt, kíváncsi lennék később milyen állapotban értek haza :lol: :lol:
Voltam én már olyan házibuliban, ahol este 10kor a házigazda az erkélyről hányt, majd nem jött le reggelig :D Mint kiderült ő lefeküdt aludni :D Mi elvoltunk az a lényeg :lol: :lol:
sjay
Entrenador del Barça

2011.06.17. 15:44:18

Mihu írta:...
Nyíregyháza én így szeretlek :D. A múltkor (kb 2 hete) a haverokkal kóvályogtunk a végállomás felé. Pénteki nap volt, viszont még csak "kora" este volt, kb 22 óra lehetett. A park üzletház előtt három csávó már annyira be volt állva, hogy egymást ölelgették, aztán énekeltek, táncoltak, aludtak :D. Ez náluk valószínűleg a buli alapozás volt, kíváncsi lennék később milyen állapotban értek haza :lol: :lol:
Válasz küldése