Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.11. 10:38:41

Ezekről kellene vélemény:

Párizsból szeretettel (From Paris with Love)
Egek ura (Up in the Air)
Maradj (Stay)
A sötétség határán (Edge of Darkness)
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Bogika87
Jugador d'estrella

2010.03.11. 10:14:15

Aki szeretei a "világotkörbejárós" dokumentumfilmeket azoknak ez is nagyon fog tetszeni mivel az egész film a FOCIRÓL szól!! 8) 8)
http://www.youtube.com/watch?v=-B5WxyGkDao
http://www.pelada-movie.com/blog/
:roll: :roll:
¡¡¡ Boti, boti, boti Madridista qui no boti!Salude los Campeones!!!
¡¡¡ Copa,Lliga i Champions!!!
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2010.03.10. 16:27:31

Barcaforever írta:Az árva (Orphan)

http://www.port.hu/az_arva_orphan/pls/f ... topic_id=2

A barátom megnézte, azt mondta nagyon jó film, a trailer után nekem se más a véleményem este nézős.

Megnézem még a Felolvasót, remélem nem csalódok ebben se.
Nagyon nem tetszett Az árva. Rendkívül idegesített benne a bárgyúság, a teljesen élettől elvonatkoztatott semmit tevés, annyira hogy tekerős végignézés lett belőle és egyből törlés
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.10. 12:39:30

Az árva (Orphan)

http://www.port.hu/az_arva_orphan/pls/f ... topic_id=2

A barátom megnézte, azt mondta nagyon jó film, a trailer után nekem se más a véleményem este nézős.

Megnézem még a Felolvasót, remélem nem csalódok ebben se.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.03.09. 23:42:17

bizony,ez az évad is adja a színvonalat, sőt...

42perces humoros sorozat kategóriában,nálam is első.

ugye amiket lentebb írtunk, minisorozatok, 20percesek.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.09. 23:21:47

nah, már megnéztem a Chuck 3. évadjának legújabb részét is! (s03e09 ;) )
nagyon jó rész volt! (már van magyar felirat is, igaz egy srác maszek munkája, de sztem nagyon jól sikerült...)

Morgan végre beavatott lett! Egy új Morgan Grimes-t ismerhettünk meg ebben a részben! a vége viszont megint fordulattal kecsegtet, mert azt sejteti, h Casey múltjáról a következő részben igencsak sokat meg fogunk tudni... már most várom a következő részt emiatt ;)

CHUCK a legjobb sorozat MOST! (mivel nincs Dexter :D )
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.09. 23:12:01

Fernando írta:Ízlések és pofonok. Nekem bejött a 9, ha pedig nem arról beszélt én kérek elnézést.
Nem az nem Tim Burton.

Ez Penelope Cruz,Nicole Kidman Nine.Vmi szörnyű. :shock:
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.09. 22:48:07

Ízlések és pofonok. Nekem bejött a 9, ha pedig nem arról beszélt én kérek elnézést.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
kurdt
Megmentő :)

2010.03.09. 22:30:05

Szandi írta: Én aztán bírom Burtont, de ettől énis rosszul voltam. Szóóval nemértem ezt most miért írtad.
Attól független, hogy most ki melyik filmről beszélt, Tim Burton producere volt a 9 c. (animációs) filmnek. Namost ő producer volt a Schumacher-féle Batmaneknél is, és mindkettő olyan rossz, hogy arra nincsen szó.
Ezért van az, hogy nálam csak az számít Burton-filmnek, amit ő rendezett vagy ő talált ki.

Néhány NEM Burton-film így:
9, Cabin boy, James and the Giant Peach, és persze az oly sokat emlegetett Coraline :D
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Szandi
Főnökasszony

2010.03.09. 20:33:59

Fernando írta:Akkor majd legközelebb gondold meg, hogy néze-e Tim Burton filmeket Barcafoerever.

Ha ugyanarra a 9-re gondolunk (Tim Burton), akkor én azt tavaly láttam már, és nekem iszonyatosan tetszett. Az egyik kedvenc animációs filmem tőle. 10/9.

Gondolja meg? Én aztán bírom Burtont, de ettől énis rosszul voltam. Szóóval nemértem ezt most miért írtad.
Amúgy nem hinném, hogy az animációsról beszélt, mert az tudtommal nem ment itthon mozikban, ez a Nine Penelope Cruz féle felteszem, meg az animációs nem nine, hanem 9.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.09. 07:46:49

Akkor majd legközelebb gondold meg, hogy néze-e Tim Burton filmeket Barcafoerever.

Ha ugyanarra a 9-re gondolunk (Tim Burton), akkor én azt tavaly láttam már, és nekem iszonyatosan tetszett. Az egyik kedvenc animációs filmem tőle. 10/9.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.09. 01:08:02

Szandi írta:Aki még nem látta és meg akarja nézni az Alice Csodaországban-t, az még ne olvassa el ami most jön, lehet, h spoileres is, meg kedvet elvevős. Ha létezik ilyen szó.

Óh atyaúristen. Ez mégis mi volt? :? Nem értem Burton hogy adhatott ki ilyet a keze alól. Ez katyvasz volt, aminek nem volt története sem, tele volt logikai bakikkal, érthetetlen, semmit mondó. Nem voltak karakterek, semmi nem volt kidolgozva, nem tudtunk meg a szereplőkről semmit, sem a helyszínekről vagy az előzményekről, mi miért van. Nem volt íve a filmnek, végig ugyanolyan erősen csordogált, kiszámítható volt, semmi csavar. Zavaros az egész, csak tippelni lehetett, hogy mi miért van. Ami érdekes lett volna arról maximum egy szó esett és utána el lett felejtve. Nem volt kb egy szimpatikus karakter sem, talán a Kalapos lehetett volna de ő sem volt kidolgozva, nem tudunk semmit sem, egyszerűen összevissza ugrál, még ha gyerekmesének nézzük, akkor is kritikán aluli az egész. Még az elvileg jó fehér királynő is rusnya volt és végig affektált és irritáló módon játszott, nemis beszélve Alice-ról...Felsorolhatnánk több tucat logikai hibát amit vétett a film, de nem is szükséges igazából, mert az egész film egy nagy baki volt. Elég csak a végére gondolni.... visszatér Alice, és hirtelen valamiért eszébe jut, hogy el kellene menni Kínáig üzletelni.... wtf.
Ha nem 3d-ben nézem tuti elalszok, bár ígyis sanszos volt.
Hű, hát asszem ezért káár volt elmenni éjféli premierre. Sokkkkk.
Én is túl vagyok Alice-on.Mittom én mit mondjak, röviden annyit, h megnéztem ok ennyi. :roll:

Én spec a mesét nem láttam.Szal az egész új volt nekem, nem volt mihez hasonlítanom, de hát bennem maradt néhány kérdés.Pl a palota előtt emberi fejek úszkáltak, ami nem is lenne lényeges, csak egyszer a királynő kinn áll az erkélyen és odanéz, h megérdemelte, mert ugyse lett volna hűséges!?Most akkor mi van?Vagy jó lett volna nekem pl, ha egy szereplő elmagyarázza az egészet.Pl a királynőnek, miért volt az emberein kör(szív).

Továbbá nem igazán értem, miért kellett 3Dben kidobni ezt a filmet.Jó oké reklámfogás, úúú 3D, de akkor is.Nekem nem nyújtott olyan emlékezetes látványvilágot, mint az Avatar, vagy a Végső állomás. :wink: Sztem felesleges volt ezért milliókat rááldozni.

Nálam 10/5. :oops:

(Aki szerint ez a film rossz az nézze meg a Kilenc című filmet, igazi 10/2, fél órát bírtam a moziban.)
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.08. 17:13:41

Master19 írta:
barcafan0911 írta: Az a vicces hogy Sandra Bullock ugyanazért a szerepért arany málna díjat is kapott. Na akkor most hogy is van ez? :D
Nem-nem, nem ugyanazért a szerepért kapta a két elismerést!:
Legrosszabb színésznő: Sandra Bullock (ALL ABOUT STEVE)
Legjobb női főszereplő:Sandra Bullock (Blind Side)
Bocsesz, akkor félre voltam informálva. :oops:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Master19
Capitá del Barça

2010.03.08. 17:11:49

barcafan0911 írta: Az a vicces hogy Sandra Bullock ugyanazért a szerepért arany málna díjat is kapott. Na akkor most hogy is van ez? :D
Nem-nem, nem ugyanazért a szerepért kapta a két elismerést!:
Legrosszabb színésznő: Sandra Bullock (ALL ABOUT STEVE)
Legjobb női főszereplő:Sandra Bullock (Blind Side)
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.08. 17:07:16

Fernando írta:Nem rossz film a Bombák földjén, de ennyire azért nem jó. Mindegy magánvélemény. Sandra Bullock végre megkapta az Oscar-t, bár szerintem nem ezért kellett volna neki.

Amúgy egy hír a második kedvenc sorozatomról: Vége
Az a vicces hogy Sandra Bullock ugyanazért a szerepért arany málna díjat is kapott. Na akkor most hogy is van ez? :D
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.08. 17:01:33

Nem rossz film a Bombák földjén, de ennyire azért nem jó. Mindegy magánvélemény. Sandra Bullock végre megkapta az Oscar-t, bár szerintem nem ezért kellett volna neki.

Amúgy egy hír a második kedvenc sorozatomról: Vége
lui1698
Llegenda del Barça

2010.03.08. 15:25:51

Bombák földjént még anno néztem mikor kijött szinte egyből.
Aztán mikor hallottam, hogy mekkora szám lett, meg ilyen-olyan jelöléseket kapott akkor megint leszedte, hogy megnézzem. De másodszorra se lett jobb nekem. Egy átlagos film. Fogalmam nincs mi annyira jó benne, hogy ennyire nyomják. Avatar dettó. Mindkettő egy átlagos szint nálam. Semmi kiemelkedő.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Szandi
Főnökasszony

2010.03.08. 15:12:23

Semmi alvással még mindig elég keményen tolom ám.
Én nagyon örülök ezeknek az eredményeknek, kb mind megérdemelt volt. Véégre egy nőő. Elég poénos volt azért ez a gála :D Ezek a beszólások: hééé nézd már ott van George Clooney :D Meg az avatart elég keményen oltották, de azért rendben volt.
Mekkora szégyen, hogy nem adta egy magyar adó sem. Azért ez no comment.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.03.08. 14:14:34

nos az Oscar 2010 hozta a szinte 100%-ig a papírformákat. Az egek urát is mennyire ajnározták, gyorsan meg is néztem és csak néztem mire adtak erre 6 jelölést, de meg is látszik a végeredmény 6/0... Tavaly azért lehetett vitatkozni, pl a legjobb film címéért is, most annyira egyértelmű volt(ah szinte minden fontosabb cím), hogy sajnos túl hosszan nem is lehet erről csevegni :?
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
noname
Llegenda del Barça

2010.03.08. 13:33:25

barcafan0911 írta:Oscar díj 2010 Na a végeredmény meglepett. :shock: Legobb film díját a "Bombák földjén" című film kapta, továbbá ennek a filmnek a rendezője is megkapta az Oscart (aki mellesleg egy nő :shock: ). Hát nőnap alkalmából nem kis ajándékot kapott. :D Amúgy valaki látta már a fent említett filmet, ami lenyomta az Avatart?
Nemláttam, csak az Oscar jelölt filmek kb felét, de azok közül amiket láttam, valóban messze a Bombák földjén volt a legjobb. Az Avatar mellesleg ha csak és kizárólag kinézetben jó.. Effektek, stb valóban 10/10, de a sztori nagyon gyenge és lopott, a szereplők se nyűgöztek le egyáltalán. Reméltem h a Bombák földjén lenyomja, mert sokkal jobb film!
Mellesleg sztem az Avatar nem is érdmelt annyi jelölést. Azok közül a filmek közül, amiket láttam: Inglorious basterds, Up, Up in the air, District 9 és The hurt locker, egyedül az Up in the air volt gyengébb az Avatárnál. Nem mondom,hogy ezek rossz filmek, de a többi sokkal emlékezetesebb volt. A Bombák följében a színészi alakítások is nagyon jók voltak, a sztori pörgős, de reális, a téma érdekes és ellentétben a legtöbb háborús filmmel, nem csak az USA-párti propaganda a lényege.
Amúgy vicces h a legutóbbi Oscar-gála előtt 2 nappal néztem meg a GEttó milliomost, most meg a Bombák földjént is pont 2 nappal láttam a gála előtt. :lol: Úgytűnik van ehhez érzékem. :lol:
A Fifa egy szégyen
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.08. 06:34:33

Oscar díj 2010 Na a végeredmény meglepett. :shock: Legobb film díját a "Bombák földjén" című film kapta, továbbá ennek a filmnek a rendezője is megkapta az Oscart (aki mellesleg egy nő :shock: ). Hát nőnap alkalmából nem kis ajándékot kapott. :D Amúgy valaki látta már a fent említett filmet, ami lenyomta az Avatart?
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.03.07. 22:31:08

Fecooo írta: szerk: V_V nem lehet, h azért nem tudod értékelni a Jóbarátokat, mert még fiatal vagy? :D (bocsi, de ez a kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert 14-15 évesen még nem biztos, h biz. poénok ülnek :D )
nem sértésnek szántam!
Én 10 évvel ezelőtt is "besírtam" rajta, pedi, akkor még csak 9 voltam! Ugyanez a Rém rendessel! :wink: A két kedvenc nekem is örökre! :wink: A 3. meg a Férjek gyöngye! 8)
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.07. 22:29:55

ozsimiki írta:igen, Rém rendes-t is a megunhatatlanokhoz írnám,nálam kb így nézne ki:

JóBarátok 10/11
Egy rém rendes család 10/10
Egyről a kettőre 10/8
Himym 10/7.5
2 évad után, Két pasi meg egy kicsi 10/7

Fecooo-t megcáfolnám azzal, hogy itt van Miki listája, ami szerintem elég sok mindenkinél rendben lenne, nálam az első négy kapásból kilőve. Jóbarátok esetleg, Al Bundy-val a világból ki lehetne kergetni, Egyről a kettőre olyan, amit régen láttam (ill. néztem egy pár részt), de totál esélytelen, hogy egyszer végignézzem a sorozatot, HIMYM sem igazán az én műfajom, a Két pasi... viszont már egész jó, bár azt sem tervezem megnézni.

Tehát nem tudom, mennyire lehet korfüggű, ezekkel a vígjáték sorozatokkal nem vagyok jóban, pedig lehet hogy jók, de nem tudom magam rávenni, hogy huzamosabb időt szenteljek rájuk. :D
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.07. 22:15:39

Nálam a Rém rendes család nem übereli a Jóbarátokat. Van néhány rész ahol Peg kibírhatatlan és inkább elkapcsolom a tv-ét. De a többség persze király. A legjobb részek amikor pénzhez vagy kajához jutnak, utóbbiból hatalmas jelenetek születnek. :lol: :lol:
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.07. 21:58:10

csatlakozom! csinálhatnak akármennyi sorozatot, egyszerűen a rém rendest számomra nem tudja semmi überelni... az a sok eszement humor, beszólás, Kelly ( :D :D :lol: ), és az iszonyatosan eltalált magyar szinkron felülmúlhatatlan ;) (persze a Jóbarátok és e között nem akarnék sose döntést hozni, h melyik a jobb...)
a Himym nem rossz, de nem ellenfél az előbb említetteknek ;)
mondjuk manapság a Chuck az, ami nagyon hajt arra, h legendás sorozattá váljon, és engem már megvett magának :D
a "sötét kategóriában" a Dexter elsősége egyértelmű ;) (ez kis off :D )

a Charlie Sheen-es sorozatot pár napon belül letesztelem ;)
(egy hete meg a Big Bang Theory-t kezdtem el nézni, az is állat :D )

szerk: V_V nem lehet, h azért nem tudod értékelni a Jóbarátokat, mert még fiatal vagy? :D (bocsi, de ez a kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert 14-15 évesen még nem biztos, h biz. poénok ülnek :D )
nem sértésnek szántam!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.03.07. 22:16:09-kor.
Válasz küldése