Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Épp ideje volt. Egyébként nagyon kíváncsi leszek a nyomtatott sajtónál használt gyakorlatra ( ugye érintett vagyok), ami nagyjából júniustól lesz érvényben, átolvastam a dolgokat, semmi ördögtől való nincs benne, de a döntési mechanizmus és a kiegyensúlyozottság kérdéses lehet. Legyünk optimisták! Sajtószabadság van és marad! ( reméljükLeomessi14 írta:http://www.origo.hu/teve/20110511-megbu ... miatt.html?
Azt nem igazán tudjuk, hogy buta-e, de a többit adom. Viszont egy dolgot ne felejts. A kormánypártban egy vagy pár ember dönt, más senki és nem tudjuk, hogy mi van a háttérben. Azt sem, hogy ezeket a javaslatokat, vagy áljavaslatokat ki szivárogtatja ki. Azért az nem új dolog, hogy a kiszivárogtatással is manipulálni próbál a politika, illetve egy párt vagy kormány igazi döntéshozó szerveit sem ismerjük valójában. Csak a látszat ez. Honnan tudod, hogy ezek a javaslatok Pokorni vagy Hoffmann javaslatai-e ? Vagy akárki másé, csak feltétlen oktatáspolitikust akartam írni. Nem tudhatjuk, mert azon az egy ominózus tavalyi eseten kívül ( vagy idén év eleji) még foszlányok sem szivárognak ki abból, hogy mikor vitáznak, miről és mennyire komolyan. Mi csak azt látjuk, hogy a Parlamentben 260 akárhányan katonásan együtt szavaznak. Szóval szerintem ettől bonyolultabb a kérdés, amikor én hallottam Hoffmann Rózsát, akkor elég sok dologban egyetértettem vele ( ez unikum a kormány tekintetében, persze volt amiben nem, de ez természetes) és érdekes módon épp ezek a dolgok sikkadnak el 99%-ban majd párt és kormányutasításra egy-két héten belül mást mond. Akár az elveivel ellentmondó dolgokat is.... Ezen gondolkodjon el mindenki. Vajon miért van így? Van válaszom, de nem írom le.jelwaz írta:Hát, akkor is buta, mint a föld. Legalábbis ahhoz, amit át akar alakítani. Besírok, hogy az összes idióta összes ötlete rossz oldalról közelíti meg az oktatást, rosszul fogja meg. És itt a nagy ,,gazdasági válság közepette" olyan összegeket emésztenek fel, amit nem lenne muszáj (mármint az elvi működésben). Olyanok alakítsák át az oktatást, aki benne vannak, és érdemben tudnak változtatni, nem pedig olyanok, akik hangzatos hülyeségeket okádnak sorra. olyan már volt az elmúlt 20 évben elég.Kalap1988 írta:Hát szerintem meg épp arról van szó, hogy a kormány egyetlen viszonylag normális tagját, Hoffmann Rózsát, nem hagyják dolgozni a párttársai....
Hát, akkor is buta, mint a föld. Legalábbis ahhoz, amit át akar alakítani. Besírok, hogy az összes idióta összes ötlete rossz oldalról közelíti meg az oktatást, rosszul fogja meg. És itt a nagy ,,gazdasági válság közepette" olyan összegeket emésztenek fel, amit nem lenne muszáj (mármint az elvi működésben). Olyanok alakítsák át az oktatást, aki benne vannak, és érdemben tudnak változtatni, nem pedig olyanok, akik hangzatos hülyeségeket okádnak sorra. olyan már volt az elmúlt 20 évben elég.Kalap1988 írta:Hát szerintem meg épp arról van szó, hogy a kormány egyetlen viszonylag normális tagját, Hoffmann Rózsát, nem hagyják dolgozni a párttársai....
azokat az éveket jobb esetben is csak hónapokba számoldKrisztian91 írta:Ne essetek túlzásba, nem fog megszűnni egyik egyetem/főiskola sem az egyik napról a másikra. Ha meg is szüntetnének egy egyetemet/főiskolát az is csak évek múlva történne meg...
Hát szerintem meg épp arról van szó, hogy a kormány egyetlen viszonylag normális tagját, Hoffmann Rózsát, nem hagyják dolgozni a párttársai.... Nagyon kilóg ebből a jobb liberális brigádból. Nem mennék bele bővebben, ha akarsz erről beszélgetni, akkor püdaffy írta:ez mit is jelent? az óbudai egyetem névleg szűnne meg és olvadna be mondjuk a bme-be,míg a corvinus teljesen megszűnne vagy az óbudai egyetem is egy az egyben megszűnne? csak azért érdekel,mert akkor a vizsgákra is kár készülnöm. állítólag 1(!) héten belül kész a javaslat.
eddig 2-t dobott vissza a führer. ha én így dolgoznék az egyetemen,már rég kirúgtak volna,de rózsi még mindig okádja a hülyeséget.
Nálam sajnos nem így volt:ozsimiki írta:Majdnem tökéletes nap volt tv műsorok szempontjából:S.Agüero írta:Nyert Aleeeeeeek!![]()
Manny nyert-->OK
Vettel nyert-->OK
M.U. nyert és már majdnem bajnok-->OK
BARCA nyert és már majdnem bajnok-->OK
Rafa sajnos nem nyert-->nem ok
Alek nyert-->OK
Te fogod fuvarozni a kedves kuncsaftokhoz, te kint cigizel ő bentvisca el barca írta:"azokon" az oldalakon nem, csak szövges hirdetés van, próbáltam rákeresni fuckbookon, wiw-en de túl sablon neve van, nem igazán találtam sehol (meg gondolom olyan 40-50 körüli lehet)Krisztian91 írta:áá hazudsz...ilyen csak a mesében van...és találtál róla képet is ?:D
csütörtökön amint hazaérek beszámolok
"azokon" az oldalakon nem, csak szövges hirdetés van, próbáltam rákeresni fuckbookon, wiw-en de túl sablon neve van, nem igazán találtam sehol (meg gondolom olyan 40-50 körüli lehet)Krisztian91 írta:áá hazudsz...ilyen csak a mesében van...és találtál róla képet is ?:D
Ezt én a problémák elbagatellizálásának látom. Nagyon laza dolog azt mondani, hogy, szórakoztató műsor, jót röhögök rajta, azt kész, engem nem érint. Mindenkit érint, minden, amit látsz, hatással van rád. Kire-kire értelmi szintjének megfelelően, a legnormálisabbak nem is nézik (én magam is láttam jó pár részt). És igenis, ezeknek vannak mélyebb társadalmi összefüggései. Az egészben számomra az a dühítő, hogy ezt a magatartás formát jutalmazandónak tartják, pusztán azáltal, hogy meghökkentő, szokatlan, humoros formában történt. Tehát nem az számít, hogy mit tesz, nem tesz valaki, hanem, hogy hogyan. Nyilvánvalóan nem reprezentatív a dolog, mert nem volt bent diplomás atomfizikus, de tuti az első kettőben esett volna ki, mert tud viselkedni. Ráadásul (és az egész bagázs butaságát mutatja) egy 8 általánossal rendelkező figura el tudja hitetni magáról, hogy ő a legintelligensebb. Röhej. És róla egyszer nem hallottam azt a véleményt, hogy mennyire buta. Pedig, mint a föld. És még csak nem is beszél választékosan, de mindenki azt hiszi. És azért (szerintem) ez egy elég erős példa, ami rengeteg ember tudatalattijába bemászik, hogy egy nem feltétlenül érkölcsi értékrenden alapuló közegben ilyen magatartásformával válhatsz dominánssá, eredményessé. Márpedig én árnyaltabban ugyan, de ilyennek látom a mai magyar társadalmat.ozsimiki írta:szórakoztató műsor kategória volt, most mind1,h valaki szánalomból,vagy poénosan, de Alekoszon lehetett röhögni,és szórakozni. Ezt a showt ő vitte, aki ebbe többet belelát, vagy ezt tekinti etalonnak, azzal rég baj van.
tudom,tudom kisgyerekek, kint a 12es karika.
szórakoztató műsor kategória volt, most mind1,h valaki szánalomból,vagy poénosan, de Alekoszon lehetett röhögni,és szórakozni. Ezt a showt ő vitte, aki ebbe többet belelát, vagy ezt tekinti etalonnak, azzal rég baj van.jelwaz írta:Szerintem szégyenteljes, amit ez mutat. Ez a morál Mo-n. Igaz kb. senki győzelme nem mutatott volna olyan nagy erkölcsi magasságokat, de Alkesz azért utolsó harmadban van. Éva gázabb lett volna, egy féreg, egy emberi nulla. Jerzy meg buta, mint a seg, de nem olyan gáz, mint a másik két döntős. Szomorú dolog ez szerintem.S.Agüero írta:Nyert Aleeeeeeek!![]()
Szerintem szégyenteljes, amit ez mutat. Ez a morál Mo-n. Igaz kb. senki győzelme nem mutatott volna olyan nagy erkölcsi magasságokat, de Alkesz azért utolsó harmadban van. Éva gázabb lett volna, egy féreg, egy emberi nulla. Jerzy meg buta, mint a seg, de nem olyan gáz, mint a másik két döntős. Szomorú dolog ez szerintem.S.Agüero írta:Nyert Aleeeeeeek!![]()
Majdnem tökéletes nap volt tv műsorok szempontjából:S.Agüero írta:Nyert Aleeeeeeek!![]()