ma bementem egy match-ba, gondoltam ,ha sem a sparban, sem a 100-asban, sem a tacskóban nem találtam lenmagolajat, majd itt.
amikor megkérdeztem egy eladót, találok e itt ilyet, és ha igen, merre, úgy nézett rám, mint egy ufo-ra, aztán lenézően odabökte, hogy nem is tudja, hogy ilyen létezik.
aztán vettem 6 csomag szőlőcukrot, a másik eladó a kasszánál meg ismételten úgy nézett rám, mint a másik....
komolyan már hülyének nézik az embert, ha nem az átlag szhar kajákat keresi, hanem az úgynevezett testépítő táplálkozásban használatosakat..
amúgy 2 kérdésem lenne :
1. ha lenmagolajat nem találok sehol, akkor az oliva is megteszi helyette ?
2. miért van az, hogy ma egy hát-bicepsz-tricepsz edzést (bemelegítést nem számolva) 45 perc alatt lezavartam ? olyan ciki, hogy hamarabb befejezem, mint azok az arcok, akik már akkor is nyomták, mire beléptem a terembe.
ma ezt csináltam megy annyi idő alatt : nyakhoz húzás 4x8,mellhez húzás 4x8, evezés 4x8, egykezessel felhúzás 3x10, bicepsz scott padon franciarúddal 3x10, bicepsz váltogatva egykezessel 3x8, koncentrált bicepsz 3x8, tolózkodás 3x7, letolás csigán 3x15, fej felé tolás egykezessel 4x12...
ezt 45 perc alatt..úgy, hogy a pihenőidőim mondjuk igen rövidek voltak, ez egy rossz szokás, és változtatni fogok rajta.
igaz, ők beszélgetnek, mászkálnak össze vissza a teremben, de mégis ott töltenek másfél-két órákat, én meg összvissz egy szűk órát.