Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
lui1698
Llegenda del Barça

2011.02.15. 21:41:40

Messithebest írta:
hady írta:V.V.4 vitára:

http://napinemszar.hu/like/1297790073
Ez nagyon nagy fake. Az RTLnél dolgozó emberek 99,9%-a tud normálisan írni... Szóval ennyit erről....
Kép

valóban :lol:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.15. 21:29:42

Messithebest írta:
Ez nagyon nagy fake. Az RTLnél dolgozó emberek 99,9%-a tud normálisan írni... Szóval ennyit erről....
nah ezt nem írtam volna a helyedben... jónéhányuknak még az értelmes beszéd is nehezükre esik, nemhogy az írás...

gondolom nem hallottál arról az esetről, amikor egy retkes klub bérenc meginterjúvolta Buttont... a csaj mindent tudott, csak angolul beszélni nem, és mégis engedték, h ő beszéljen a pilótával, szóval nagyon igényesek...

a kereskedelmi adóknál nem azok tudnak elhelyezkedni, akik valóban érdemesek rá, hanem...
Messithebest
Director del Fútbol

2011.02.15. 21:28:28

Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.15. 21:24:40

L.Messi 10 írta:

Érdekesen fog kijönni a srác, ha nem a CR Béci nyer...

Amit leírt a Rácz testvérekről,bőven kinézem a csatornából :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.02.15. 21:18:48

Érdekesen fog kijönni a srác, ha nem a CR Béci nyer...
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.02.15. 21:17:37

daffy írta:ez azért zavaró,hogy többen,akiknek érettségi nélkül égetik magukat,majd kijönnek a villából és évekig úgy élnek,mint az országban kevesen. már régen is szüksége volt a népnek cirkuszra,de ez azért nevetséges. :roll:

Az a baj,hogy erről nem a bent lévők tehetnek.
Ők csak megragadják a lehetőséget, amit a média tálcán kínál fel nekik.
Az lenne a normális,ha mindenki visszatérne a normális életükbe.
De az újságok,fókusz majd foglalkozik velük 1-2 évig, cikkeket kreálnak róluk,majd félredobják őket,mint a rongyot.
Persze lesz olyan,aki vissza fog térni a való életébe, pl a győztesekről lehetett a legkevesebbet hallani.
Meg úgy a fiúk se nagyon próbálkoztak, Majka kivételével mind eltűnt.
A lányoknak sokkal több lehetőségük van.
Ott van VV Anikó esete. Levetkőzött minden lapnak 5ször, arab hercegek meséjét előadta, depressziós volt, elhagyatott, számkivetett, megcsalt, átvert...szóval az összes istencsapását bemesélte,hogy vele megtörtént.
Szóval a média tartja őket életben, nah meg akik megveszik a Story,Hot, Best, Bors,Blikk,stb szennylapokat.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
hady
Director del Fútbol

2011.02.15. 21:08:02

Capon
Llegenda del Barça

2011.02.15. 17:46:15

MichaaBee írta:
Fecooo írta:mit gondoltok? :D
Egyiptomba nem szívesen mennék most. :D
:lol: majdhogynem szóról szóra ugyan ezt akartam idézni meg írni is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.02.15. 17:44:36

Fecooo írta:mit gondoltok? :D
Egyiptomba nem szívesen mennék most. :D
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Deus
Boixos Nois

2011.02.15. 17:33:41

Fecooo írta:kaptam egy levelet a mester kiadótól...
...
mit gondoltok? :D
húhúhúú vigyáázzzz, összeesküvés elmélet szagú a dolog :twisted:
KépKép
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.02.15. 17:08:25

kaptam egy levelet a mester kiadótól...

kivágtam a lényeget:
Kép

egészen véletlen, h pont ezt a két dolgot hirdetik nekem ugye? :D

tippem: vagy egy mester kiadó bérenc nézi a fórumot és onnan tudta, h éppen a piramisokról beszéltünk, vagy egy olyan illető, aki szintén itt van és ismeri a teljes nevem, az adta meg a kiadónak az emilcímem :P

természetesen előbbire gyanakszom inkább :D :lol:

máskülönben miért pont most kapnék ilyen ajánlatot, h Barcelona és a piramisok? :lol:

mit gondoltok? :D
daffy
Madridista

2011.02.15. 10:49:44

Xanthor írta:Abban tévedtek srácok, hogy meg lenne rendezve (ismerem a főszerkesztőt, szóval ez elég tuti). Egyébként meg osztom Krojf véleményét. Én azt látom benne, hogy tizenegy-kettő senki ingyen él fél éven keresztül (mert ugye kiadnak egy listát, milyen kaja-pia stb. kell nekik és megkapják...), és ebből egy-kettő a "hírnév"-ből ráadásul egész jól meg fog élni amíg el nem tűnnek, mert jönnek az új paraszt "celebek" akik még nagyobbat tudnak böfögni...
ez azért zavaró,hogy többen,akiknek érettségi nélkül égetik magukat,majd kijönnek a villából és évekig úgy élnek,mint az országban kevesen. már régen is szüksége volt a népnek cirkuszra,de ez azért nevetséges. :roll:
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.02.15. 10:47:39

Krojf írta:Tényleg Gyerekek!
Még mindig ezen az üres, semmihaszna, megírt, őszintétlen baromságon rágjátok egymást, mint a VV4???
Egyáltalán kik azok a senkik, akik most "valakik" lesznek egy ország szeme láttára?
Egy szó nem igaz az egészből, a karakterek előre felépítettek, az is hogy ki nyer a végén.
Itt marjátok egymást emiatt a hulladék miatt, ami egyáltalán nem tetszik.
Valamelyik senki leköpte a másik senkit?
Hát persze, hogy a szegény agymosott néző menten a szívéhez kapjon, hogy "Jaj Istenem! Itt a világvége!"!
Főműsoridőben, méregdrága reklámokkal televágva osztják meg a lakosságot erre, meg arra a táborra.
Hadd üresedjen az emberek agya, addig sem néz magaskultúrát, nehogy pallérozott, intelligens legyen és felismerje a kapitalista rendszer hibáit és fellázadjon ellene!
Le kell kötni a tévé elé, addig sem lázadozik, hanem küldi a méregdrága SMS-eket, meg hozzáköti a lelkét ezekhez a senkikhez.
Nehogy már igazi, a nemzetnek, a közösségnek dicsőséget, hasznot hajtó példaképeink legyenek!
Inkább kitisztítjuk a fenekét a senkiknek, pajzsra emeljük őket, mint ahogyan Győzike is hatalmas királlyá változott.
Addig ütöm ezeket a "műsorokat", amíg vannak.
Ezek miatt sem fogunk fejlődni semmit.
K.
Teljes mértékben egyetértek Krojf mester! Én már hozzá sem szólok ehhez a "vitához", mert csak feldühíteném magamat és másokat. Akinek ez szórakozás az tényleg nézze ( még akkor is, ha szerintem mindenki számára káros), de legalább büszke ne legyen rá és az ilyen perc emberkéket viccesnek és jó fejnek sem kell tekinteni. Persze mindenki azt tesz, amit akar és véleménye is lehet S. Agüero, de akkor is szomorú, hogy egyeseknél az ilyen férgek megkaphatják a jó fej jelzőt. A testvéreim ( van egy pár :D) egész egyszerűen nem nézhetnek itthon ilyet. Sőt kereskedelmi tv-ét is csak egy-egy film kapcsán ( vagy pl a Megasztárt nézték, de ott is kiselőadást tartottunk anyummal, hogy mit ne vegyenek komolyan és ki nem példakép) és még sem haltak bele a hiányába, nem panaszkodtak az óriási diktatúra miatt. Inkább leülnek és elolvasnak egy könyvet, vagy játszanak valamit együtt. Mindenkinek valami hasonlót tanácsolnék. Nem utasítás, nem is elvárás, csak jó szándékú tanács. Kérem így is kezeljétek.
Asys
Entrenador del Barça

2011.02.15. 10:45:39

Krojf írta:Tényleg Gyerekek!
Még mindig ezen az üres, semmihaszna, megírt, őszintétlen baromságon rágjátok egymást, mint a VV4???
Egyáltalán kik azok a senkik, akik most "valakik" lesznek egy ország szeme láttára?
Egy szó nem igaz az egészből, a karakterek előre felépítettek, az is hogy ki nyer a végén.
Hát persze, hogy a szegény agymosott néző menten a szívéhez kapjon, hogy "Jaj Istenem! Itt a világvége!"!
Főműsoridőben, méregdrága reklámokkal televágva osztják meg a lakosságot erre, meg arra a táborra.
Hadd üresedjen az emberek agya, addig sem néz magaskultúrát, nehogy pallérozott, intelligens legyen és felismerje a kapitalista rendszer hibáit és fellázadjon ellene!
Le kell kötni a tévé elé, addig sem lázadozik, hanem küldi a méregdrága SMS-eket, meg hozzáköti a lelkét ezekhez a senkikhez.
Nehogy már igazi, a nemzetnek, a közösségnek dicsőséget, hasznot hajtó példaképeink legyenek!
Inkább kitisztítjuk a fenekét a senkiknek, pajzsra emeljük őket, mint ahogyan Győzike is hatalmas királlyá változott.
K.
Tökéletesen megfogalmazott hozzászólás, had legyen a topic tetején, okulásul!
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.15. 00:32:22

Xanthor írta:Abban tévedtek srácok, hogy meg lenne rendezve (ismerem a főszerkesztőt, szóval ez elég tuti).
Ó hát akkor rosszul gondoltam.
Nyilván ha megrendezett lenne az orrodra kötötte volna, és most megerősítettél volna minket. :cry: :D
geridoss
Director del Fútbol

2011.02.15. 00:14:55

Én mosom kezeim, egy (teljes)részt nem láttam eddig a Való Világ szériákból, és ezek után sem fogom nézni semmi pénzért. De úgy olvastam egy hírportálon, hogy Gigi elszólta magát, hogy volt egy jelenet valami hotelben, és újra kellett venni, szólt neki a rendező. Ezek után az RTL Most oldalán hirtelen szünetelt a Való Világ Nézd most vagy micsoda...

Szóval ennyit erről az undorító műsorról...

De most komolyan.. Ezt be merik állítani, mint VALÓ világ? Hol élnek így az emberek? Hagyjuk már... Marketing marketing marketing...
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.02.15. 00:04:15

Xanthor írta:Abban tévedtek srácok, hogy meg lenne rendezve (ismerem a főszerkesztőt, szóval ez elég tuti). Egyébként meg osztom Krojf véleményét. Én azt látom benne, hogy tizenegy-kettő senki ingyen él fél éven keresztül (mert ugye kiadnak egy listát, milyen kaja-pia stb. kell nekik és megkapják...), és ebből egy-kettő a "hírnév"-ből ráadásul egész jól meg fog élni amíg el nem tűnnek, mert jönnek az új paraszt "celebek" akik még nagyobbat tudnak böfögni...
Ott a pont!
Ha már főszerkesztője van, akkor máris igazolt a dolog, hogy valami irányítja ezt a mocskot.
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Xanthor
Capitá del Barça

2011.02.14. 23:40:00

Abban tévedtek srácok, hogy meg lenne rendezve (ismerem a főszerkesztőt, szóval ez elég tuti). Egyébként meg osztom Krojf véleményét. Én azt látom benne, hogy tizenegy-kettő senki ingyen él fél éven keresztül (mert ugye kiadnak egy listát, milyen kaja-pia stb. kell nekik és megkapják...), és ebből egy-kettő a "hírnév"-ből ráadásul egész jól meg fog élni amíg el nem tűnnek, mert jönnek az új paraszt "celebek" akik még nagyobbat tudnak böfögni...
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.02.14. 23:19:35

Tényleg Gyerekek!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.02.14. 22:07:22

Mihu írta:
ozsimiki írta:
Ezen én sem nevettem, és ők sem.

Azon nevettek,h hülye Alek úgy próbálta menteni Évát,h Jerzy fogja fel úgy mintha odarepült volna a tüsszentése :lol: :lol: és utána elkezdte,h egészségre :D maga a cselekedet visszataszító, Alek próbálkozásán nevettek.
Az addig ok Miki, csak nálam az verte ki a biztosítékot, hogy ilyet olvastam hogy "Alekosz és Éva a legnagyobb arc :lol: :lol: "

Ezért írtam azt, hogy nem hinném hogy ez lenne a követendő példa.
Igen szerintem ők a legnagyobb arcok a VILLÁBAN(!!!).
Ettől még nem kell követendő példának borítékolni ,és már köszi, h lehet saját véleményem.
Nem kell "lehordani" mindennek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.02.14. 22:06:23

Pont az egészen vitatkoztam ma egy kollégámmal, s levontam azt a konklúziót, mindenki más neveltetést kap, ez még rendjén is van!De én megvetem azt az embert aki leköpi jelen esetben a másikat ő röhög rajta!
Ő szerinte Olivér hatalmas arc, mert csinálta a fesztivált, szerintem meg jellemtelen!
Úgy gondolom emberi értékek vesznek el!Ez 2 világkép!Mihunak sok mindenben igazat adok, s nekem mindig az lesz EMBER aki saját magáért tesz azért, hogy valamit elérjen nem a másikat teszi tönkre!
És hogy lehesen mibe "belekötni", inkább valaki nyerje meg az egészet, hogy takarít, mint leköpi a másikat!
És Asys is nagyon jót írt, Hofin lehet nevetni, ezen....undorító!
Kép
Kép
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2011.02.14. 22:02:14

ozsimiki írta:
Ezen én sem nevettem, és ők sem.

Azon nevettek,h hülye Alek úgy próbálta menteni Évát,h Jerzy fogja fel úgy mintha odarepült volna a tüsszentése :lol: :lol: és utána elkezdte,h egészségre :D maga a cselekedet visszataszító, Alek próbálkozásán nevettek.
Az addig ok Miki, csak nálam az verte ki a biztosítékot, hogy ilyet olvastam hogy "Alekosz és Éva a legnagyobb arc :lol: :lol: "

Ezért írtam azt, hogy nem hinném hogy ez lenne a követendő példa.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.02.14. 21:59:59

Bécike vigyorgását is lehet megrendezték, "öröm" volt látni azt az önelégült fejet, miközben Anikót taposta jobban bele a földbe. Jellemző a hozzá hasonló emberekre.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Sanama
Llegenda del Barça

2011.02.14. 21:58:30

gergo9 írta:Ejnye srácok. :D
Hát Olivér kiment felröppentek az olyan hangok hogy sokkal kevésbé lesz érdekes a VV, rá szóltak a fülükre hogy legyen már vmi balhé , érdekesség amit főcímlapon hozhat a Blikk.
Teljesen a szerkesztők kontrollálják ezeket a dolgokat, ezek a bohócok meg eljátszák.
Ez az igazság :) Ezzel tisztában kell lenni annak aki nézi,és nem elhinni,hogy ezek spontán dolgok. (bár ma nem láttam).De eddig is látszott,hogy volt 1-2 "megrendezett" szituáció
gergo9
Director del Fútbol

2011.02.14. 21:57:26

Ejnye srácok. :D
Hát Olivér kiment felröppentek az olyan hangok hogy sokkal kevésbé lesz érdekes a VV, rá szóltak a fülükre hogy legyen már vmi balhé , érdekesség amit főcímlapon hozhat a Blikk.
Teljesen a szerkesztők kontrollálják ezeket a dolgokat, ezek a bohócok meg eljátszák.
Válasz küldése