Miért akarják egyes emberek hithűen bebizonyítani, hogy hazudnak ott. Szerintem mindannyian, akik nézik tudják ezt. Én is tudom, hogy vannak részek amiket Ők generálnak, de élvezem, és nem lettem azóta hülyébb amióta megy ez a műsor. Nem küldök smst, nem esek kétségbe, ha kiesik valaki, max csak sajnálom, hogy nem látom ott többé (pl Olivér

). Olyan mint bármilyen más műsor, de ezt meg lehet találni, lehet fikázni, és még jobban lesz ezáltal a köztudatban. Ez a lényeg semmi más.
Direkt adnak ilyen kétes jeleket, mert nézzétek meg mióta megy itt erről a "vita". Én elfogadom a látásmódotokat, de egyet nem értek. Kérlek Ti se állítsátok be azokat az embereket hülyének, agyilag zokninak, vagy vaknak aki még reménykedik benne, hogy van benne igazság is. Nem értem miért kell ráerőltetni egy nézetet valamire.
Fogadjátok el ezt, hogy ezt is lehet nézni, és a többség nem hisz benne úgy, mint ahogy gondoljátok.
Eddig nem írtam le erről a véleményemet, de egy kicsit sok lett itt már ez. Nem akarok senkit megbántani ezzel a gondolatmenettel, és nem is irányul senkinek sem.