Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kolumban Antal.sjay írta:Egyébként kinek van facebookja?:D Bejelölgethetnénk egymást
Szerk: Matyi, bejelöltelek
Egy örökkévalóságnak tűnt megint, de a sötétség felett ismét diadalmaskodott társadalmunk. Felejtsük hát el szorongásainkat és elvonási tüneteinket. Este megint lesz mit nézniFecooo írta:jelentem a (föld) mag(ja) ismét forog![]()
(nem biztos, h mindenki érti, h ezt miért írtam, de nem baj
)
(bár gondolom lehetnek még kisebb leállások...)
Hát még nem lehet tudni sosem, hogy mit hoz a jövő. Ide amúgy mikor lehetne jelentkezni, érettségi után vagy még az korai?Forcabarca8 írta:egy két hónapja tartott előadást a JuGyun (a mi szervezésünkben) Méhes Gábor,aki azt mondta,hogyha a szakma elitjéhez szeretnél tartozni,ezt el kell végezned. Túl nagy nevek végeztek ott,a TV2,az RTL,az M1 és minden komolyabb sportcsatorna az itt végzettek közül válogat. Szerinte egy olyan embernek,aki nem rendelkezik olyan ismerettséggel mint például ifjabb Knézy,akkor csak ezen az úton lehet belőle igazán elismert televíziós vagy rádiós személyiség. A sportosaknak még inkább alapfeltétel ez az iskola.
Fecooo írta:akkor nem láttad jobb oldalt a twittert
Néztem én is de ebből nem sok infót szedtem ki:
Köszönjük az értesítést!Fecooo írta:jelentem a (föld) mag(ja) ismét forog![]()
(nem biztos, h mindenki érti, h ezt miért írtam, de nem baj
)
(bár gondolom lehetnek még kisebb leállások...)
Ez lehetséges, csak hát kinek mi az életcél és kinek mi számít szakmai elitnek ugyebár... A sportnál valszeg akkor szükség lehet rá, mert máshol nem nagyon tudsz kitörni, oda kell tudni nyalni, vagy óriási tehetség kell, de egyéb irányokban szerintem nem ezek a csatornák a "szakma" csúcsai.... Kinek mi, még egyszer mondom. Mindenesetre nagyon szomorú, hogy csak innen válogatnak a komoly tv-ék. Mondhatnám azt is, hogy látszik... és ez nem feltétlen a képzés lebecslésén alapszik ( azon is...), hanem nyilván kisebb a merítés így nem biztos egyáltalán, hogy a legtehetségesebbek ott vannak.Forcabarca8 írta:nem keversz össze,de nekem nulla tesim vanFecooo írta:ez nem akadályoz a tanulmányokban? ha jól emléxem, vmi tesivel kapcsolatos szakon vagy Szegeden vagy nem? bocs, h keverlek vkivelannyi,hogy én sportkommunikátor szakon vagyok, a legtöbb mozgás akkor van az órarendemben,ha negyed óra alatt ki kell érni a Hattyas sorról a Szilléri sgt-re
![]()
egy két hónapja tartott előadást a JuGyun (a mi szervezésünkben) Méhes Gábor,aki azt mondta,hogyha a szakma elitjéhez szeretnél tartozni,ezt el kell végezned. Túl nagy nevek végeztek ott,a TV2,az RTL,az M1 és minden komolyabb sportcsatorna az itt végzettek közül válogat. Szerinte egy olyan embernek,aki nem rendelkezik olyan ismerettséggel mint például ifjabb Knézy,akkor csak ezen az úton lehet belőle igazán elismert televíziós vagy rádiós személyiség. A sportosaknak még inkább alapfeltétel ez az iskola.
sajnos,előfordult enm egy emberrelFecooo írta:erről nem is hallottam
erről nem is hallottamForcabarca8 írta: egy két hónapja tartott előadást a JuGyun (a mi szervezésünkben) Méhes Gábor,aki azt mondta,hogyha a szakma elitjéhez szeretnél tartozni,ezt el kell végezned. Túl nagy nevek végeztek ott,a TV2,az RTL,az M1 és minden komolyabb sportcsatorna az itt végzettek közül válogat. Szerinte egy olyan embernek,aki nem rendelkezik olyan ismerettséggel mint például ifjabb Knézy,akkor csak ezen az úton lehet belőle igazán elismert televíziós vagy rádiós személyiség. A sportosaknak még inkább alapfeltétel ez az iskola.
Köszi, kettest kaptam szerves és szervetlen kémiából, ami nagy eredmény.messideco írta:Az jóIlúvatar írta:Na skacok, mai napon volt az utolsó vizsgám az egyetemen![]()
márcsak szakdoga, állami.![]()
És hogy sikerült?
Köszi neked isvíscaelbarca!forever írta:gratulálokIlúvatar írta:Na skacok, mai napon volt az utolsó vizsgám az egyetemen![]()
márcsak szakdoga, állami.remélem jól sikerült
![]()
ha bele gondolok hogy én még csak szombaton írom a központi felvételitbízom benne egyszer én is eljutok odaáig
nem keversz össze,de nekem nulla tesim vanFecooo írta:ez nem akadályoz a tanulmányokban? ha jól emléxem, vmi tesivel kapcsolatos szakon vagy Szegeden vagy nem? bocs, h keverlek vkivel
egy két hónapja tartott előadást a JuGyun (a mi szervezésünkben