Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is elszórakoztam vele anno néha-néha.Victor_Valdes írta:www.lafoxka.hu tudom, régebben már volt téma, akkor is én vetettem fel, de most rátaláltam újra.
Pontosan erre gondoltam, hogy elhelyezkedett-e valahol.lluisllach89 írta:Két különböző dolog elvégezni valamit illetve azt hasznosítva azt dolgozni.Krojf írta: Az előbb írtam, hogy sportriporterit végzett...
Figyelj egy kicsit erősebben!
K.
Szerintem jogos kérdés volt.
Én nem akarlak elkeseriteni,de sztem ne nagyon erőltesd az ilyen féle média,meg sportriporter dolgot.Nem hiszem,hogy komoly ismeretséged van a felsőbb körökben,az meg kvára nem elég,hogy nagyon okos kis gyerek vagy.Srácok, hét elején beszélgettünk a továbbtanulásról. És feljött szóban, ez az iskola is. Elolvastam mindent az oldalon csupán 1-et nem értek:
Hány éves kortól lehet ide jelentkezni, vagy ez olyan mint egy főiskola vagy egyetem? Vagy csupán egy tanfolyam, és ez mellé kell más fősuli vagy egyetem?
Két különböző dolog elvégezni valamit illetve azt hasznosítva azt dolgozni.Krojf írta: Az előbb írtam, hogy sportriporterit végzett...
Figyelj egy kicsit erősebben!
K.
Az előbb írtam, hogy sportriporterit végzett...LM10 írta:De akkor most ő nem lett semmilyen riporter? Meg akkor nem is kell ilyen esetben fősulira menni, elég egy ilyen képzés érettségi után? Amúgy meg köszönöm a biztatásodat!Krojf írta:Tresó Gábor ultrafutó sporttársam sportriporterit végzett Komlósinál.LM10 írta:http://www.riporteriskola.hu/kos1/
Srácok, hét elején beszélgettünk a továbbtanulásról. És feljött szóban, ez az iskola is. Elolvastam mindent az oldalon csupán 1-et nem értek:
Hány éves kortól lehet ide jelentkezni, vagy ez olyan mint egy főiskola vagy egyetem? Vagy csupán egy tanfolyam, és ez mellé kell más fősuli vagy egyetem?
Érettségije van, középfokú angolja még.
Felvették, lelkes volt, elvégezte.
Elég markáns sporttörténeti, tárgyi tudás kell viszont, úgyhogy nem árt, ha elkezded bújni a sport témájú könveket, lexikonokat és közvetítői füllel nézed ezentúl a sportközvetítéseket!
Hajrá Neked!
K.
De akkor most ő nem lett semmilyen riporter? Meg akkor nem is kell ilyen esetben fősulira menni, elég egy ilyen képzés érettségi után? Amúgy meg köszönöm a biztatásodat!Krojf írta:Tresó Gábor ultrafutó sporttársam sportriporterit végzett Komlósinál.LM10 írta:http://www.riporteriskola.hu/kos1/
Srácok, hét elején beszélgettünk a továbbtanulásról. És feljött szóban, ez az iskola is. Elolvastam mindent az oldalon csupán 1-et nem értek:
Érettségije van, középfokú angolja még.
Felvették, lelkes volt, elvégezte.
Elég markáns sporttörténeti, tárgyi tudás kell viszont, úgyhogy nem árt, ha elkezded bújni a sport témájú könveket, lexikonokat és közvetítői füllel nézed ezentúl a sportközvetítéseket!
Hajrá Neked!
K.
Tresó Gábor ultrafutó sporttársam sportriporterit végzett Komlósinál.LM10 írta:http://www.riporteriskola.hu/kos1/
1.: John Paul AcademyFecooo írta:egyik haverom FB-n indított egy érdekes játékot
1)Menj az angol Wikipédiára, kérj egy random szócikket.A cikk címe lesz az új zenekarod neve!
2) Menj a quotationspage.com-ra, itt is random.A legutolsó idézet utolsó 4-5 szava lesz az első album címe!
3) Következő megálló: flickr.com. Explore. last seven days.(alul találod meg)A harmadik kép, bármi is az, az lesz az album borítója!
4) Photoshoppal ............vagy akármivel készítsd el a borítót!
5) Linkeld be a kész képet!
lássuk, mik jönnek össze
Arra gondoltam, hogy lejjebb mindenki bejelölget mindenki mindenkit.Fecooo írta:most nem az FB a lényeg, most úgyis ide linkel mindenki TibiLionel85 írta:Iwiwesek is játszhatnak? Mert nekem csak az van.
most nem az FB a lényeg, most úgyis ide linkel mindenki TibiLionel85 írta:Iwiwesek is játszhatnak? Mert nekem csak az van.
Ezt megcsinálomFecooo írta:egyik haverom FB-n indított egy érdekes játékot
1)Menj az angol Wikipédiára, kérj egy random szócikket.A cikk címe lesz az új zenekarod neve!
2) Menj a quotationspage.com-ra, itt is random.A legutolsó idézet utolsó 4-5 szava lesz az első album címe!
3) Következő megálló: flickr.com. Explore. last seven days.(alul találod meg)A harmadik kép, bármi is az, az lesz az album borítója!
4) Photoshoppal ............vagy akármivel készítsd el a borítót!
5) Linkeld be a kész képet!
lássuk, mik jönnek össze