Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Olvass kicsit vissza, nagyon sokan írtak róla ódákatSanama írta:Milyen ez az új Brad Pitt film,mikor folyamatosan fiatalodik?
(Benjamin Button)
Imááádom, énis tavaly néztem valamikor moziban. Kicsit tartottam tőle, sokan már visszavonultatnák Woody bácsit, de én bízom benne.Krojf írta:Az általam ezen a héten vetített igazi városnéző, nyárvégi
túrára felkészítő film Woody Allen "Vicky, Christina, Barcelona"
című alkotása.
Szerelmi keresgélés két amerikai leány szemszögéből pazar
barcelonai díszletben.
Minden eredeti!
K.
Pár hónapja, vagy tán januárban megnéztem én is, egyből a Kasszandra álma (szintén Woody Allentől) után. Ahogy írtad, valóban pazar a díszlet a vidéki külső helyszínekkel is. Nehéz dolga lehetett azért az operatőrnek, hogy ne egy turisztikai filmet vegyen fel, hanem maradjon a forgatókönyvben előírtaknál.Krojf írta:Woody Allen "Vicky, Christina, Barcelona" című alkotása
Hmmmm,és ráadásul az egyik leány nem más,mint az a kis tündérke:Krojf írta:Az általam ezen a héten vetített igazi városnéző, nyárvégi
túrára felkészítő film Woody Allen "Vicky, Christina, Barcelona"
című alkotása.
Szerelmi keresgélés két amerikai leány szemszögéből pazar
barcelonai díszletben.
Minden eredeti!
K.
Okok, csak vele kapcsolatban ilyen kijelentéseket csak komolytalanul hallottam!Én szeretem Rob Schneidert. Szerintem a vígjáték kategória egyik legnagyobb mestere. Miért írtam volna komolytalanul?
Bocs, de ezt komolyan írtad?Ezis eléggé bejövős. Bár mitis várhatnék Rob Schneidertől.. Fantasztikus színész.
Szeva brádőr!miihii írta:ozsimiki írta: Nah le is szedtem az eddigi összes részt,és végeztem az első évad megtekintésévelnekem az első is bejött, de sokan írták,h második pörgősebb és jobb lesz, na majd érdeklődve figyelem.
am szívesen lennék robot, cameron alatt
Te aztán nem viccelsz,kapcsiból ledaráltad az első szériát?![]()
Látom,Téged is elkapott szépen
ozsimiki írta: Nah le is szedtem az eddigi összes részt,és végeztem az első évad megtekintésévelnekem az első is bejött, de sokan írták,h második pörgősebb és jobb lesz, na majd érdeklődve figyelem.
szó mi szó szívesen lecserélném az olajátozsimiki írta:
Nah le is szedtem az eddigi összes részt,és végeztem az első évad megtekintésévelmiihii írta:Ugye h jól sikerült?Én is csak néztem (ozsimiki írta:..........),mert nem igazán tudtam előre,mire számíthatok.De naon kellemesen csalódtam.Abszolút túlszárnyalta a várakozásaimat,rajta maradtam seperc alatt
![]()
Az első évad valóban csak 9 epizódos volt,valszeg az általad említett sztrájk miatt.A második is úgy nézett ki,h rövid lesz,mert nem tetszett a nézőszám az amiknak.Naná,hisz' egyidőben nyomták a Mondfay Niught Footballal meg a Hősökkel és PB-vel.Ha jól tudom...De aztán adtak neki még egy esélyt kint,így asszem 22 részes lesz a második.Eddig 13 ment le belőle,és ugyanúgy félbeszakadt,mint a Heroes.
Én "egyenesben" szedtem,ahogy megjelent az új rész.
Cameron karaktere naon el van találva.Ahogy bonyolítják,h segít,de időnként "megbolondul".Ahogy tanul,formálódik az emberek által.Ahogy lefordítja magának az emberi dolgokat,jó pár poén van belőle![]()
Az új Hősökről annyit,h naon meglepődtem,h elkezdték folytatniNem is a folytatás miatt,hanem h így "titokban"
Nem számítottam rá az őszig,de nem bánom,h így lett
Vmi jó kis történetnek kell vezetnie az eseményeket,mert ez a "mutáns begyűjtés" már lerágott csont,ahogy Slither is írta...Elsőre nem volt rossz,máris várom a folytatást,ha már előkerültek újra a Hőseim
thx! Akkor azt fogom +csekkolnilui1698 írta:épp most láttam, hogy kezdik itthon nyomni a Benjamin Buttont.Attya írta:szevasztok! Vki tudna ajánlani vmi jó filmet ami most megy a mozikban? Nézegettem de semmi nem volt szimpatikus :S . Made in Hungaria-t esetleg látta már vki?
szerintem nézd meg. mindenképp megéri.
épp most láttam, hogy kezdik itthon nyomni a Benjamin Buttont.Attya írta:szevasztok! Vki tudna ajánlani vmi jó filmet ami most megy a mozikban? Nézegettem de semmi nem volt szimpatikus :S . Made in Hungaria-t esetleg látta már vki?
Ugye h jól sikerült?Én is csak néztem (ozsimiki írta:Mihii koma![]()
Úgy látom te vagy az egyik legnagyobb Terminator-Sarah Connor krónikái sorozat nézője, tegnap adta le az első részét az rlt klub, megnéztem,és bejött. nem hittem volna,h Arnold nélkül hasonló cucc bejöhet,de tévedtem, szóval le is szedném egybe az eddigi évadokat, azt tudom,h első teljesen lement,és kb 2. évad 13nál járnak? u.i. első csak 9 részes volt a sztrájk miatt?
Nah körbenézek torrenteknél,mert a kedvencemen (ncore) nincs fent xvidbe teljesbe az első évad,pedig ott free lenne, csak részenként,de lehet nekiugrok úgy![]()
szer: mégis fentvan, csak nem free, no sebaj még megengedhetem magamnak.
nekem tetszett,bár tényleg sokáig van ez a szál,de most mégis új fílinget érzek benne, kiváncsian várom a folytatást. Nathan-t megint rossz, volt olyan évad amikor erre lehetett következtetni, aztán volt,h teljesen jónak tűnt, most meg vki megérti,vki nem. én nemSlither írta:
Az új rész egész jóra sikeredett, bár csak ilyen bevezető jelegű volt. De ez a kapjuk el a mutánsokat és zárjuk el őket koncepció viszont már kicsit unalmas. Nem tudom mit lehet még ebből kihozni.
Nekem bejött, am is szeretem az ezzel kapcsolatos dolgokat.Vmit muszáj volt lépni az RTL az NCIS-szel szembe.faithnomore írta:nézi valaki a mentalista c. sorozatot? én most láttam az első részét, egész jó kis gyilkossági-krimi sorozat, nekem bejön, aki szereti az ilyeneket annak ajánlom