Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.vital.hu/vizipipagergo9 írta:
Dehogy is.
Pl a legkárosabb anyagot kátrányt egyáltalán nem tartalmaz, a csövön sok minden lerakódik plusz jóval hidegebb füstöt szippantasz be mint cigivel.
Szval szívjátok nyugodtan káros hatása egészen minimális már-már jelentéktelen.
A vizipipa pont az a dolog ami annyira jo,hogy teljesen mind1 ,hogy karos-e vagy nem.albicelesteX írta:Halihóóó!Haverokkal itt pöfékeljük a vizipipát és azon veszekszünk milyen káros hatásai is vannak ennek,na most én azt mondom van neki más azt hogy nem valaki nem támasztaná alá ezt tudományosan?Igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi mert a neten sok minden van fent tudom én azt jól!
Dehogy is.MR. TROMORT777 írta:Én úgy tudom jóval károsabb mint a cigi, mert a víz nem szűri ki a káros anyagokat olyan mértékben.albicelesteX írta:Halihóóó!Haverokkal itt pöfékeljük a vizipipát és azon veszekszünk milyen káros hatásai is vannak ennek,na most én azt mondom van neki más azt hogy nem valaki nem támasztaná alá ezt tudományosan?Igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi mert a neten sok minden van fent tudom én azt jól!
Harmadiknak még Bear Grylls-t, hogy teljes legyen a csapatRinku írta:1. Chuck Norris
2. MacGuyver
3. valami nimfomániás, cuki csajt!
1. Chuck lefélistenkedik mindent, ami mozog
2. Mac előállít mindent, amire szükségünk van, vízből farag neked legógyárat is, ha akarod
3. ehehe!
Én úgy tudom jóval károsabb mint a cigi, mert a víz nem szűri ki a káros anyagokat olyan mértékben.albicelesteX írta:Halihóóó!Haverokkal itt pöfékeljük a vizipipát és azon veszekszünk milyen káros hatásai is vannak ennek,na most én azt mondom van neki más azt hogy nem valaki nem támasztaná alá ezt tudományosan?Igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi mert a neten sok minden van fent tudom én azt jól!
Nem jo otlet,Chuck egy pislantassal megoli MAcGuyvert,teged megporgorug..a csajjal meg atuszik a bahamakra nyaralni.Rinku írta:1. Chuck Norris
2. MacGuyver
3. valami nimfomániás, cuki csajt!![]()
Hehe... Lájk gombot Eurobarcára!!!!!!Rinku írta:1. Chuck Norris
2. MacGuyver
3. valami nimfomániás, cuki csajt!
1. Chuck lefélistenkedik mindent, ami mozog
2. Mac előállít mindent, amire szükségünk van, vízből farag neked legógyárat is, ha akarod
3. ehehe!
naaa daffy,ne keressünk kiskapukatdaffy írta:akkor a biblia helyett ricinuslui1698 írta: Azért az étcsokival vigyázni kell, mert komoly székrekedést tud okozni és nem túl kellemes egy ággal duguláselhárítani.
1.hajó(az ugyebár tárgy,csak nagy)
2.könyv a hajóvezetésről(hátha nem tudok hajót vezetni)
3.fegyver(hátha nem tudok hajót vezetni és olvasni)
akkor a biblia helyett ricinuslui1698 írta:Azért az étcsokival vigyázni kell, mert komoly székrekedést tud okozni és nem túl kellemes egy ággal duguláselhárítani.Bob_Marley írta:2, 1 tábla étcsokoládé
Azért az étcsokival vigyázni kell, mert komoly székrekedést tud okozni és nem túl kellemes egy ággal duguláselhárítani.Bob_Marley írta:2, 1 tábla étcsokoládé
Ezt jó hogy beírtad, én hasonló cipőben járok, 1-2 dologgal megspékelve, s lehet el kellene ásnunk apám, s köztem azt a bizonyos csatabárdot.....Victor_Valdes írta:Egy ember? Édesapám. Sosem voltam vele közeli viszonyba. Szinte csak rossz emlékeim vannak róla, stb. Szeretném megérteni, mit és miért tett/tesz, stb. Egy lakatlan szigeten erre lenne idő bőven.![]()
Hát ez nem legálissjay írta: 1.Sok-sok víz és kaja
2. mobiltelefon
3. És a szeretteimet(ha ez "legális")
1.Sok-sok víz és kajaBob_Marley írta:Én már ezerszer elmondtam a véleményemet, nem is untatnék senkit!
De Game90 ötletet adott ahhoz, hogy megkérdezzem ki mit vinne magával egy lakatlan szigetre! (picit oldjuk a feszkót, s más téma)
3 dolgot lehet felsorolni!
Én "csalok", mert egyszer a Rádióban elmondta egy Csendes-Óceánon hajótörött túlélő, mi kell a túléléshez!
És jobban belegondolva igaza volt!
Na szóval!
1, Biblia
2, 1 tábla étcsokoládé
3, kötél
szerk: indokolni azt hiszem nem kell!
hit, erő, ész és minden meg van oldva