Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2011.01.03. 21:26:10

Facebookon csemegéztem... :D Egy vita:

-kusoly már el [auto_cenzúra]
-mit kusoljak leszálhatnál a magas lorol tul nagy pacin ülsz csak lene es
-Te is leesel majd
-nem hiszem én nem ojan magas pacira ültem fel amire én felültem tudodo az mene is ha nem álna elöte egy marha
....

:)

Óriási.Szerencsére a tagot nem ismerem de ezzel felkeltette az érdeklődésemet és megnéztem a profilját. :) Üzenőfalán is találtam érdekességet:

"Mekora [auto_cenzúra] melóba embereskednek ucán meg megijednek ijenek a [auto_cenzúra] keverõsek is kevernek azt mikor meg oda ál az ember akor megmég a szaris belé szorul!!!!!!!!?"

:)
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.03. 21:17:26

daffy írta:
sjay írta:Most ez egy kicsit furán fog hangzani, de csak én érzek szomorúságot amiatt, hogy véget ért a karácsony? (kisebb közvélemény kutatás :D)
másokat szeretni és megajándékozni nem csak karácsony alkalmával lehet. a szereteted év közben is ki lehet mutatni,az ünnep alkalmával csak "kötelező"...
A Karácsony nem is csak a szeretetről és az ajándékozásról szól ( legfőképp nem az utóbbiról). A szeretet ünnepe persze, de az egyházi üzenete a fontosabb, ami viszont ehhez kötődik. Magam részéről elég mélyen vallásos vagyok, így muszáj volt reagálnom, de nem volt célom bárki is bántani.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.03. 21:11:35

sjay írta:
Lionel85 írta:Nekem régebben hiányzott jobban, az idei nem. Talán a korral jár, kisgyerekként jobban megérintett a karácsony szele, ma már egy átlagos napként tekintek rá, aminek a végén megajándékozzuk egymást. De majd ha lesz saját csemetém, biztos lesznek új és vélhetően jó érzésem, azokra már előre gondolok. :)
Régebben (2-3 éve) engem is megérintett a feeling, de mostanában már nem, de most ahogy így utólag visszagondolok az egészre, rájövök hogy nem "élveztem"(ez kicsit hülyén hangzik) a karácsonyt annyira, mint amennyire lehetett volna, + még kisebb űrt érzek, ahogy azt már albicelesteX is elmondta.
Nekem pl. nem volt olyan, hogy na leülök és nézem a díszített fát. Most feldíszítettük, este ajándék, azóta áll, de csak akkor látom szinte, ha elmegyek a szoba előtt, ahol áll. Még persze pótolható ez, mert még nem szedtük le, de karácsony idején nem volt ilyen ráérős pillanatom.
Kép
Kép
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.03. 21:09:17

Lionel85 írta:
sjay írta:Most ez egy kicsit furán fog hangzani, de csak én érzek szomorúságot amiatt, hogy véget ért a karácsony? (kisebb közvélemény kutatás :D)
Nekem régebben hiányzott jobban, az idei nem. Talán a korral jár, kisgyerekként jobban megérintett a karácsony szele, ma már egy átlagos napként tekintek rá, aminek a végén megajándékozzuk egymást. De majd ha lesz saját csemetém, biztos lesznek új és vélhetően jó érzésem, azokra már előre gondolok. :)
Régebben (2-3 éve) engem is megérintett a feeling, de mostanában már nem, de most ahogy így utólag visszagondolok az egészre, rájövök hogy nem "élveztem"(ez kicsit hülyén hangzik) a karácsonyt annyira, mint amennyire lehetett volna, + még kisebb űrt érzek, ahogy azt már albicelesteX is elmondta.
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.03. 21:05:48

Nekem régebben hiányzott jobban, az idei nem. Talán a korral jár, kisgyerekként jobban megérintett a karácsony szele, ma már egy átlagos napként tekintek rá, aminek a végén megajándékozzuk egymást. De majd ha lesz saját csemetém, biztos lesznek új és vélhetően jó érzésem, azokra már előre gondolok. :)
Kép
Kép
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.03. 20:56:17

albicelesteX írta:Egyébként értem amit írsz sjay,bennem is van egy űr mikor elmúlik ahogy újévkor is és nem találok rá magyarázatot.
Nah én is pontosan így érzek :)
albicelesteX
A Vadász

2011.01.03. 20:42:18

daffy írta:
másokat szeretni és megajándékozni nem csak karácsony alkalmával lehet. a szereteted év közben is ki lehet mutatni,az ünnep alkalmával csak "kötelező"...
Ennyi.Nekem a kaják hiányoznak.Nem azért mintha máskor nem lenne ennivaló,de ilyenkor van egy feelingje.Adni meg jobban szeretek mint kapni és mindig a reakcióknak örülök a legjobban.Egyébként értem amit írsz sjay,bennem is van egy űr mikor elmúlik ahogy újévkor is és nem találok rá magyarázatot.
Kép
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2011.01.03. 20:33:58

Nem tudom, ismeritek-e új blogomat, a Stadionturisát?

Itt igyekszem a világ legjobb stadionjait összeszedni, bemutatni, szép képekkel és érdekes információkkal.

Ha esetleg voltatok valahol, és megosztanátok, írjatok a stadionturista@gmail.com-ra.

A blog címe:

http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
daffy
Madridista

2011.01.03. 20:26:20

Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.03. 20:22:00

Fogjad fel másképpen: van egy majdnem teljes éved arra, hogy tökéletesen felkészülj a következőre!
És légy vidám, sokak által megérdemelten szeretett ember!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
HAnonymus
Entrenador del Barça

2011.01.03. 20:19:14

Aragorn83 írta:Tisztelt hölgyek és urak !

Közületek ki az, aki jól tud spanyolul? A kezemben tartott könyvet szeretném lefordíttatni, baráti áron.
Én pont nem tudok, de szerintem ekkora tartalom lefordíttatása kb egy fordító egy heti munkájába kerülhet. Számolj negyven órát, mondjuk ezer forintos bérrel, ami szerintem a normál fordítói órabér maximum fele, de inkább 25-30%-a. Több tízezer forintnál olcsóbban csak nagyon rendes, igazán kíváncsi emberek csinálják meg neked, vagy valami lelkes amatőr. Ettől függetlenül drukkolok hogy sikerüljön!
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.03. 20:18:46

Most ez egy kicsit furán fog hangzani, de csak én érzek szomorúságot amiatt, hogy véget ért a karácsony? (kisebb közvélemény kutatás :D)
albicelesteX
A Vadász

2011.01.03. 20:17:53

Krojf írta:
albicelesteX írta:Nem fogok vitát kirobbantani és nem is akarom,hogy bannoljatok,majdnem mindannyitokat csípem,DE nem én lennék,ha ezt nem sütném el...A fórumon is érvényes a censored a médiatörvény?A szólásszabadság korlátozása?Mert,miért ne lehetne politizálni egy fórumon amúgy?Biztos leírtátok már,én még nem láttam.
Itt azért ne politizáljunk, mert ez az Eurobarca, az F. C. Barcelona legnagyobb magyar szurkolói oldalának fóruma és meg kell őriznünk annak tisztaságát minden koszos tartalomtól!
Ha itt a diskurzus politikába hajlana, akkor hol az egyik, hol a másik oldal kapna vérmérséklet szerint nem csekély sarat, amitől mentsen meg a Jóisten minket!
A modijaink sem lehetnek 24 órában készek arra, hogy az egyre szaporodó mocskot innen eltávolítsák, mert megvan nekik a polgári életben a nem kevés dolguk.
Számtalanszor leírtuk már, hogy itt tiltott a politizálás, de pár kósza ritter mindig beleártja magát, de nekik is tudniuk kell, hogy ez nem az index velejéig romlott fóruma.
Vegye mindenki tudomásul, hogy ez nem a római Forum netes változata!
K.
Ok Szenszej!

Én ezt megértem,el is fogadom nem kukacoskodok többet ezzel.
Kép
Krojf

2011.01.03. 20:16:59

csabooo írta:lehet kicsit off, akkor előre is elnézést, de azt szeretném meg kérdezni hogy GTA SA-ba hogy lehet zenét betenni ? mármint van ugye játék közbe a rádió ami a kocsikba megy és akkor valahogy be lehet tenni saját számokat is... :roll:
"Minden más" alfórum "Segítség kéne" topik.
Ott jobban észrevesszük!
K.
Krojf

2011.01.03. 20:14:21

albicelesteX írta:Nem fogok vitát kirobbantani és nem is akarom,hogy bannoljatok,majdnem mindannyitokat csípem,DE nem én lennék,ha ezt nem sütném el...A fórumon is érvényes a censored a médiatörvény?A szólásszabadság korlátozása?Mert,miért ne lehetne politizálni egy fórumon amúgy?Biztos leírtátok már,én még nem láttam.
Itt azért ne politizáljunk, mert ez az Eurobarca, az F. C. Barcelona legnagyobb magyar szurkolói oldalának fóruma és meg kell őriznünk annak tisztaságát minden koszos tartalomtól!
Ha itt a diskurzus politikába hajlana, akkor hol az egyik, hol a másik oldal kapna vérmérséklet szerint nem csekély sarat, amitől mentsen meg a Jóisten minket!
A modijaink sem lehetnek 24 órában készek arra, hogy az egyre szaporodó mocskot innen eltávolítsák, mert megvan nekik a polgári életben a nem kevés dolguk.
Számtalanszor leírtuk már, hogy itt tiltott a politizálás, de pár kósza ritter mindig beleártja magát, de nekik is tudniuk kell, hogy ez nem az index velejéig romlott fóruma.
Vegye mindenki tudomásul, hogy ez nem a római Forum netes változata!
K.
csabooo
Capitá del Barça

2011.01.03. 20:13:28

lehet kicsit off, akkor előre is elnézést, de azt szeretném meg kérdezni hogy GTA SA-ba hogy lehet zenét betenni ? mármint van ugye játék közbe a rádió ami a kocsikba megy és akkor valahogy be lehet tenni saját számokat is... :roll:
Barça,Barça,Baaarça!!!
albicelesteX
A Vadász

2011.01.03. 19:59:59

Nem fogok vitát kirobbantani és nem is akarom,hogy bannoljatok,majdnem mindannyitokat csípem,DE nem én lennék,ha ezt nem sütném el...A fórumon is érvényes a censored a médiatörvény?A szólásszabadság korlátozása?Mert,miért ne lehetne politizálni egy fórumon amúgy?Biztos leírtátok már,én még nem láttam.
Kép
Varga
Capitá del Barça

2011.01.03. 19:55:09

daffy írta:
albicelesteX írta:Nézem a Híradót!Mekkora szégyen országban élünk.Tiszta csicska csürhe banda az ország élén.Úristen.Tépek innen minél előbb.
detto,még 5-6 év :wink:
Nekem is ez a cél, hogy gimi után ki tudjak menni fősulira, vagy dolgozni. Ezért tanulok 3 nyelvet..
Kép
sjay
Entrenador del Barça

2011.01.03. 18:51:29

albicelesteX írta:Nézem a Híradót!Mekkora szégyen országban élünk.Tiszta csicska csürhe banda az ország élén.Úristen.Tépek innen minél előbb.
Mi történt a híradóban?:D
Szerk: Bocs, nem tudtam mi történt, mert nem néztem, így nem gondoltam hogy politikáról van szó.
MOST HAGYJÁTOK ABBA A TÉMÁT, MERT ELŐJÖN MEGINT A POLITIZÁLÁS!
daffy
Madridista

2011.01.03. 18:49:04

detto,még 5-6 év :wink:
albicelesteX
A Vadász

2011.01.03. 18:46:10

Nézem a Híradót!Mekkora szégyen országban élünk.Tiszta csicska csürhe banda az ország élén.Úristen.Tépek innen minél előbb.
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.03. 17:03:44

http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1435613187

Nézem itt vaterán ezeket a telfonokat,amik úgy néznek ki mint...,de mégse.
Ez is egy iphone 4esre hajaz.
Csak érdekelne hogy mi a különbség? ezek ilyen kínai vackok? vagy replikák?vagy mifenék?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Aragorn83
Barça B

2011.01.03. 03:05:33

Tisztelt hölgyek és urak !

Közületek ki az, aki jól tud spanyolul? A kezemben tartott könyvet szeretném lefordíttatni, baráti áron.

Kép
"Ne gondolkozz, mi volt és mi lesz, mert a jelen formálja a jövődet. Élj a mának!" - Szalai Ádám"

"A békéhez két fél kell, a háborúhoz egy is elég" VF

"Everything happens for a reason"
MR. TROMORT777

2011.01.03. 00:43:59

gergo9 írta:
Én is tudok linkelni 100-at az ellenkezőjéről köztük toxikológus véleményével is.
Meg amugy is a vízipipának olyan közösségkovácsoló hatása van hogy emelett egy tüdőrák elhanyagolható :mrgreen:
Am én is imádom a vp-t, csak én úgy hallotam káros.
De igazad van mind1 is :D
Nem cigizek, szal belefér bőven :P
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.02. 23:40:54

MR. TROMORT777 írta: http://www.vital.hu/vizipipa
Én is tudok linkelni 100-at az ellenkezőjéről köztük toxikológus véleményével is.
Meg amugy is a vízipipának olyan közösségkovácsoló hatása van hogy emelett egy tüdőrák elhanyagolható :mrgreen:
Az egyik spanom kapott a tesójától viszkikóla ízűt,ezt energiaitallal szűrtük meg és igen finom volt
Viszkit csak tisztán :D
Most szilvesztelkor az egyik pipában kétalmás ment végig a másikban pedig mentás. Adta mindkettő. Ajánlós.
Személyes kedvencem viszont a kókuszos.
Válasz küldése