Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ha eljut kinövésig. most szilveszterkor a legtöbb kórházi kezelés a fiatalok alkoholizálása miatt volt,ezt a rádió mondta bekanty írta: A másik meg a pia, de szerencsére szerintem a többség kinövi ezt, mert a részeg ember minden csak nem menő.
Sztem meg az már most gáz, hogy 13 évesen olyat tudsz mondani hogy letettem a cigit...Messithebest írta:Értem amit mondasz,de a néha szót nem biztos hogy úgy értetted,ahogy én. Én úgy értettem hogy pl most 1 pohár pezsgő + a koccintás éjfélkor és ennyi.daffy írta:ne vedd sértésnek,de szerintem meg van vele gond. 13 évesen az ember "az én időmbenMessithebest írta:Én 13 éves vagyok,és sajnos már nagyon bánom,de 0,5 évig szívtam,igaz titokban. De aztán simán abba hagytam,annyi ideje még nem szívtam,hogy olyan nehéz lett volna letenni,egyik napról a másikra ment. 1ik nap még szívtam,másik már nem. Inni meg néha szoktam de akkor is csak mértékkel,szvsz szerintem nincs ezzel gond." max dianás cukorral vitt be alkoholt. az én gondolkodásmódom szerint-melyben én is tengettem napjaim-ráér az ember olyan 15-16 éves kora körül eljárni tartósan otthonról a hétvégéken. nekem a bulis korszakom 1 évig tartott kb 17éves korom végétől és semmi megbánást nem tanúsítok most sem. hangsúlyozom,nem veled van bajom,csak kicsit korán kezded,ahogy mondani szokás
De csak ünnepekkor iszom és akkor sem mindig,és akkor sem sokat. Szerintem így nincs vele baj.
Ez hatalmasdaffy írta: 12-13évesen még a lányok haját húzogattam és nem őket...1
ezt nem tartom valószínűnek,mert már az én szüleimnél is megfigyelhető,hogy a saját fiatalkorukhoz hasonlítottak néha és azzal példáloztak. ha rossza a példa,akkor nagyon elszánt gyereknek kell lenni,hogy ne azt kövesse,amit születésétől fogva hallozsimiki írta:
daffy!
értelek, nem mondtunk ellent egymásnak, sajnos viszont ha ez így folytatódik,akkor a Te -amúgy normális- kor/tevékenység meghatározásod a múlté lesz, már most is azé. Meglátjuk,h milyen generáció lesz belőlük, remélem nem kizárt,h saját hülyeségeikből tanulva, a saját gyerekeiket már kordában tartják.
azt hittem átmegy,de akkor:messideco írta:Miért, mi a baj a Janival?
viszont én azt gondolom,hogy ha a fiatalság nem kellő időben akar felnőni,akkor a tényleges felnőtt korban komoly hiányosságok/elváltozások jelentkezhetnek amik a korai felnőtté válásra vezethetők vissza és a társadalom eléggé el fog torzulni. nálam a határ a felnőtt és a gyerek között még 18évesen húzható meg,de ez lassan már 14ra vagy akár lejjebb tolható. 12-13évesen még a lányok haját húzogattam és nem őket...16éves koromig a foci dominált és minden buliból kimaradtam,ekkor jöttek a férfi jellemvonások,hogy ugyan prütykölni kéne már. 17-18 éves koromra a buli-pia-nők korszak is eljött,de hamarosan megismerkedtem a menyasszonyommal és a buli,pia kombót leváltotta a mozi,séta,stb. én ezt éreztem/érzem normálisnak,de lassan én leszek az elnyomandó kisebbség... bízom abban,hogy egy külföldi társadalomban majdan felnövő gyermekeim nem erről vesznek példát...ozsimiki írta:...
Értem amit mondasz,de a néha szót nem biztos hogy úgy értetted,ahogy én. Én úgy értettem hogy pl most 1 pohár pezsgő + a koccintás éjfélkor és ennyi.daffy írta:ne vedd sértésnek,de szerintem meg van vele gond. 13 évesen az ember "az én időmbenMessithebest írta:Én 13 éves vagyok,és sajnos már nagyon bánom,de 0,5 évig szívtam,igaz titokban. De aztán simán abba hagytam,annyi ideje még nem szívtam,hogy olyan nehéz lett volna letenni,egyik napról a másikra ment. 1ik nap még szívtam,másik már nem. Inni meg néha szoktam de akkor is csak mértékkel,szvsz szerintem nincs ezzel gond." max dianás cukorral vitt be alkoholt. az én gondolkodásmódom szerint-melyben én is tengettem napjaim-ráér az ember olyan 15-16 éves kora körül eljárni tartósan otthonról a hétvégéken. nekem a bulis korszakom 1 évig tartott kb 17éves korom végétől és semmi megbánást nem tanúsítok most sem. hangsúlyozom,nem veled van bajom,csak kicsit korán kezded,ahogy mondani szokás
A szívásra nem tudok választ adni, mert nem szívok se cigit, se mást.Asys írta:
Megkérdezném, hogy miért szív vagy iszik az ember? Jönne a válasz, hogy jól érezze magát, hmm pofon egyszerű. Talán máshogy nem tudna kikapcsolódni? Boldoggá tenni önmagát?
Ha NEM a válasz, akkor az bizony szánalmas... annyi csoda és érték van a világban, amihez nem kell kábult állapotban lenni vagy épp feleslegesen durrogtatni a petárdát (közben halálra rémítve a háziállatokat).
ne vedd sértésnek,de szerintem meg van vele gond. 13 évesen az ember "az én időmbenMessithebest írta:Én 13 éves vagyok,és sajnos már nagyon bánom,de 0,5 évig szívtam,igaz titokban. De aztán simán abba hagytam,annyi ideje még nem szívtam,hogy olyan nehéz lett volna letenni,egyik napról a másikra ment. 1ik nap még szívtam,másik már nem. Inni meg néha szoktam de akkor is csak mértékkel,szvsz szerintem nincs ezzel gond.
Asys írta: Határokról beszéltek, ki szabja meg azokat a határotokat? Az egyén? Na persze... láthatja bárki milyen értékítélettel rendelkeznek az emberek
Látsz-e itt némi ellentmondást?Asys írta:Szerintem meglehet bélyegezni a részegeket, a füvezőket és a petárdázókat is. Mindegyik értelmetlen és szánalmas...
Én egyszer próbáltam ki a cigit, szerencsére iszonyat hányingrem támadt tőle, így egy életre felhagyok veleTim írta:Hungarikumnak semmiképp nem mondhatóbence-barca írta:Ami érdekelne, hogy csak Magyarországon ilyen kaotikus a helyzet, v a többi országban is?Angoloknál is probléma,érdekes módon inkább a csajoknál. Az angol fiatalok közutálatnak örvendenek Görögországban a viselkedésük miatt.De a német kortársaik sem jobbak,amikor megszállják a Balaton partot
![]()
Nagyon igaza van egyébként LG komának.Szerencsére egy bizonyos kor után a legtöbb ember jobban értékeli a minőséget a mennyiségnél.
Aki meg nem cigizik,az ne is próbálgassa! Iszonyat nehéz leszokni róla,én most futok neki harmadszorra,van némi tapasztalatom a témában..
Hungarikumnak semmiképp nem mondhatóbence-barca írta:Ami érdekelne, hogy csak Magyarországon ilyen kaotikus a helyzet, v a többi országban is?
A nyugati országok már túl vannak ezen, itt Kelet-Európában még idő kell. DE ez rajtunk is múlik, mert a kisebbek mindig a nagyokat utánozzák.sjay írta:Nem csak Magyarországon. Jelenleg ez Európa keleti és középső részére jellemző, a nyugati országokra már nem annyira, pedig ők hozták be ez a "divatba".bence-barca írta:Ami érdekelne, hogy csak Magyarországon ilyen kaotikus a helyzet, v a többi országban is?
Mondjuk Hollandiáról mindenki tudja mi folyik ott
Nem, szerintem a legtöbb országban, ugyanígy van, és amíg tudsz mértéket tartani addig semmi baj nincs vele..bence-barca írta:Ami érdekelne, hogy csak Magyarországon ilyen kaotikus a helyzet, v a többi országban is?
Fejben számoltam szóval nem biztos, de 1 misi körül jött ki.Agüero, számold ki, faterom 5 éve szív, napi 3 dobozzal, 570-be kerül egy doboz multi. Wink Előtte kb napi 2 doboz, szofi volt neki, de az régebben volt már, az árak másak voltak. Smile
Ejj elszámoltam: 3.120.750.-Victor_Valdes írta:LG véleménye teljesen megegyezik az enyémmel, köszönöm, hogy megfogalmaztad helyettem.
Agüero, számold ki, faterom 5 éve szív, napi 3 dobozzal, 570-be kerül egy doboz multi.Előtte kb napi 2 doboz, szofi volt neki, de az régebben volt már, az árak másak voltak.