Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.02. 10:48:26

Lionel85 írta:
Initom írta:Én itthon voltam ittam 2 sört meg apával koccintottam egy kis pezsgővel :)
14 vagyok úgyhogy sztem ez a korrekt :)
Sajnos van a másik véglet...aki csont részegre issza magát ennyi ideősen de hát mind1 :roll:
Nekem 1 sör, 1 pezsi volt a mérleg. És az mindig vérciki, ha valaki seggrészegre issza magát, függetlenül attól, hány éves. De ugye a szilveszter jó takaró arra, hogy a detoxból hozzuk ki szeretteinket... Mily meghitt.. :roll: A híradóban is volt, hogy nem volt annyi baleset, mint máskor, de sokkal több részeg fiatal volt éjjel. Gyerünk gyerekek, menjen szét a májatok :!: :roll:
igen!de azért van különbség ha egy 30 éves és egy 15 éves issza magát segg részegre :)
Ők megtehetik!Nekünk nem szabad.
ilyen korba is kialakulhat az alkohol függőség.
Meg hatalmas baromság,számomra olyan mint a cigi.
Bár inni biztosan fogok mértékkel!De cigit speciel soha a büdös életbe.
Nem is próbáltam,nem is fogom.ha valaki mellettem cigarettázik én már attól rosszul vagyok!
És sajnos Lionel85 a 12(!)-18 éves korosztálynál az a menő ha valaki cigizik és alkoholizál!RENDSZERESEN!És a gond szerintem a szülőknél kezdődik.Bár a szüleim elváltak rendesen nevelnek,és mily érdekes nem használom egyiket se.Míg más családoknál szöges az ellentét,hozzánk képest.
Nem azt mondom,hogy büszke vagyok magamra...DE mégis az vagyok!
Különbnek tartom magam a hülyéknél,mert nem teszem tönkre magas és van eszem...igen többre tartom magam.

szerk.:Kanty ez azért van mert nem tudtak mással kitűnni!
nem jók semmiben,és a helyett hogy meghúznák maguk,ilyeneket csinálnak!
Abi & Tito
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.02. 10:47:43

bence-barca írta: Már csak azért sem akarok visszamenni suliba , mert jönnek a hogy b@sztam be dumák, meg h te mennyit ittál kérdések. Persze ettől én nem tartom majd kevesebbnek magam, mikor rákérdeznek, h miért nem b@sztál be? :roll:
Na ezeket ki nem állhatom. Egyesek nem tudnak mással kitűnni csak azzal, h jól megrészegednek és még utána büszkék is rá. Én pl. abszolút nem iszok semmi alkoholt, nem mondom, h ez a jó, mert nem igaz. Az senkinek sem árt ha közbe iszik egy keveset, sőt még az se akkor probléma ha közbe(ritkán) megrészegedik. DE az ilyen hűűde földre ittam magam alakokra csak szánalommal tudok nézni.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.02. 10:46:30

na, akkor legyen a másik végletből is, ne csak a jófiúkból. én egy félliteres hubertust ittam meg alapozásként, meg a szórakozóhelyen söröket szintfenntartáshoz. persze ettől én nem tartom majd kevesebbnek magam, mikor rákérdeznek, hogy miért b@sztál be? :roll:
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.01.02. 10:36:25

Lionel85 írta:Nekem 1 sör, 1 pezsi volt a mérleg. És az mindig vérciki, ha valaki seggrészegre issza magát, függetlenül attól, hány éves. De ugye a szilveszter jó takaró arra, hogy a detoxból hozzuk ki szeretteinket... Mily meghitt.. :roll: A híradóban is volt, hogy nem volt annyi baleset, mint máskor, de sokkal több részeg fiatal volt éjjel. Gyerünk gyerekek, menjen szét a májatok :!: :roll:
Én is a fiatalság közé tartozom 2 haverommal voltam, átjöttek, ehhez képest ittunk 1 pezsgőt meg még koccintottunk 2 szer kókuszlikőrrel. Már csak azért sem akarok visszamenni suliba , mert jönnek a hogy b@sztam be dumák, meg h te mennyit ittál kérdések. Persze ettől én nem tartom majd kevesebbnek magam, mikor rákérdeznek, h miért nem b@sztál be? :roll:
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.02. 10:31:15

Initom írta:Én itthon voltam ittam 2 sört meg apával koccintottam egy kis pezsgővel :)
Sajnos van a másik véglet...aki csont részegre issza magát ennyi ideősen de hát mind1 :roll:
Nekem 1 sör, 1 pezsi volt a mérleg. És az mindig vérciki, ha valaki seggrészegre issza magát, függetlenül attól, hány éves. De ugye a szilveszter jó takaró arra, hogy a detoxból hozzuk ki szeretteinket... Mily meghitt.. :roll: A híradóban is volt, hogy nem volt annyi baleset, mint máskor, de sokkal több részeg fiatal volt éjjel. Gyerünk gyerekek, menjen szét a májatok :!: :roll:
Kép
Kép
Kép
Initom
Entrenador del Barça

2011.01.02. 09:53:17

barcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta. :) :P
Sok boldogságot :)Már ne szúrd el :P :mrgreen:
Én itthon voltam ittam 2 sört meg apával koccintottam egy kis pezsgővel :)
Abi & Tito
Piqué
Jugador d'estrella

2011.01.02. 09:23:41

kristop írta:kicsit levagyok maradva petárda ügyileg, de pár éve már nem az van, hogy lehet használni, viszont csak szilveszterkor? ésha marad, akkor utána visszakell vinni blablabla. mintha ilyen bódék is fellettek volna állítva, ahol legálisan lehet venni mindenféle tűzijátékot.
Petárdát semmiféleképp nem lehet venni,tartani mert 100.000Ft-re büntetnek érte.Az egyéb pirotechnikai dolgoknál van úgy,hogy ami megmarad azt vissza kell vinni.(de tudod ki viszi vissza,meg ki tartja be ezeket a szabályokat) :oops: :oops:
kristop
Entrenador del Barça

2011.01.02. 09:01:47

kicsit levagyok maradva petárda ügyileg, de pár éve már nem az van, hogy lehet használni, viszont csak szilveszterkor? ésha marad, akkor utána visszakell vinni blablabla. mintha ilyen bódék is fellettek volna állítva, ahol legálisan lehet venni mindenféle tűzijátékot.
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.02. 08:05:57

socio66 írta:nem igaz ez a király l. norbi.
bement a villába és lekapta a legjobb csajt,aki kb. úgy rajongott érte hogy ott helyben feleségül ment volna hozzá.
alapból azt mondanám hogy kamu az egész,de akkor meg a csaj jó színésznő.
szóval áh,nem értem. bírom ezt a gyereket,de azért nemár hogy most majd jobb nője lesz mint akárkinek,meg ilyenek.
vagy tényleg ennyit számít a hírnév?
Legjobb csaj?! Eddig kétszer néztem vv-t és akkor is tök részeg volt és vkinek szerelmet vallott...nekem ilyen nő biztos nem kellene.
Király L. Norbi pedig csak kihasználja az ismertség előnyeit.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.02. 07:37:16

MR. TROMORT777 írta:
Krojf írta: Legközelebb légyszíves kihagyni ezt a menüpontot!
Mind a petárda terjesztése, mind pedig a használata 100 ezer forintos helyszíni bírságot von maga után, ráadásul egy Barcás ne hágja át a vonatkozó tövényi-, rendeleti szabályokat!
Nőj fel gyorsan és ne véts az élet regulái ellen!
A petárda Magyarországon tiltott! Ezt vésd az eszedbe!
K.
Ha minden szabályt betartanánk akkor a világ még rosszabb lenne.
Minden tiszteletemmel írom ezt, mert tisztellek és becsüllek, de egy kis petárdázásért nem kéne egyből itt "pattogni".
Magyarországon tiltott, máshol meg nem. Semmi rossz nincs benne, ha az ember ésszel tudja használni. A Szilveszter meg erre való, ki hogy ünnepel...
Mondom ezt úgy, hogy legalább 2 éve nem használtam petárdát.

Láttam én már Szilveszterkor részeg rendőrt petárdát dobálni szolgálatban...

Ha ésszel tudod használni,akkor szerintem nem lehet belőle komolyabb baj.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
MR. TROMORT777

2011.01.02. 02:48:37

Krojf írta: Legközelebb légyszíves kihagyni ezt a menüpontot!
Mind a petárda terjesztése, mind pedig a használata 100 ezer forintos helyszíni bírságot von maga után, ráadásul egy Barcás ne hágja át a vonatkozó tövényi-, rendeleti szabályokat!
K.
Ha minden szabályt betartanánk akkor a világ még roszabb lenne.
Minden tiszteletemmel írom ezt, mert tisztellek és becsüllek, de egy kis petárdázásért nem kéne egyből itt "pattogni".
Magyarországon tiltott, máshol meg nem. Semmi rossz nincs benne, ha az ember ésszel tudja használni. A Szilveszter meg erre való, ki hogy ünnepel...
Mondom ezt úgy, hogy legalább 2 éve nem használtam petárdát.

Láttam én már Szilveszterkor részeg rendőrt petárdát dobálni szolgálatban...
szajko
Director del Fútbol

2011.01.02. 01:42:14

Boldog új évet mindenkinek!

Ha én elmesélném mi történt velem... :lol:
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2011.01.02. 01:12:13

Jól sikerült a szilveszter.
Iszogattunk a haverokkal, aztán elmentünk egy volt osztálytársam házához mert ott is buli volt, ott is pezsgőzés, aztán egy másik házibuli, utána visszamentünk a másikba, ott vette észre haverom, hogy eltűnt a pénze, mentünk vissza a buliba, nem engedtek be, átmásztuk a kerítést, kiszakadt a nadrágom, aztán nem találtuk a pénzt, visszamentünk haverom ott vette észre, hogy mégis meg van a pénz. 6an voltunk, abból 3an taccson voltak, 1 embert mi vittünk haza :D
negyed 5kor hazaértem, fél5kor lefeküdtem, akkor kaptam egy sms-t a franc se tudta hogy kitől, azon gondolkoztam még egy ideig, 5kor elaludtam, 1kor felkeltem.

nem volt rossz, bár volt egy pár szr dolog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára FtcSikiHun 2011.01.02. 02:50:46-kor.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
gergo9
Director del Fútbol

2011.01.02. 01:02:20

barcafan0911 írta: Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta. :) :P
Ez szép. Grat. :)
Vagy.
Lehetsz értelmes, okos, normális, vicces stb...,de ha nem öltözködsz úgy mint egy búza + nem vasalod a hajad akkor nem fogsz semmire se menni a csajokkal... Rolling Eyes
Már ezt az én koromban észrevettem, pedig csak 13 vagyok. Confused
Nah de nem összekeverni az elegánsabb öltözködést és igényességet ezzel. Természetesen van határvonal itt is.
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.01. 23:42:25

Messithebest írta:
barcafan0911 írta:Gyerekek, ez volt életem legjobb szilvesztere. Haveromnál voltam tegnap, és ott volt a húga is, aki nagyon tetszik nekem. Lementünk este ünnepelni, összejött egy nagyobb társaság, én meg haverom húga tízkor leléptünk és hazamentünk. Ott már csak kettesben ünnepeltünk, hajnali fél ötkor pedig véletlenül valami nagyon romantikusat sikerült összehoznom, aminek a vége csók lett. Rá 15 percre már a barátnőm volt. Pedig nem hittem volna hogy ez megvalósulhat, csak álmodoztam róla. Ahogy visszagondolok a történtekre, azon csodálkozom hogy milyen sok apró történés kellet ahhoz, hogy mi összejöjjünk. A sors is így akarta. :) :P
Gratula,sok boldogságot :D

Én itt petárdázgattam szilveszterkor,szal semmi különös nem volt.
Legközelebb légyszíves kihagyni ezt a menüpontot!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.01. 23:25:40

lui1698 írta:
S.Agüero írta:Ja, azt hittem korombeli lehet, mert mondom húgod, akkor nem lehet idős. :)
Hát azért éppen még nem jár görbebottal. :D
Jolvan, na magamhoz képest gondoltam. :)
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.01. 23:24:05

S.Agüero írta:Ja, azt hittem korombeli lehet, mert mondom húgod, akkor nem lehet idős. :)
Hát azért éppen még nem jár görbebottal. :D
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.01. 23:19:57

lui1698 írta:
S.Agüero írta:Lui hány éves a tesód? :P :lol: O:) :mrgreen:
Tizennyúc, de már 3 éve bimbózó kapcsolatot ápol egy legénnyel.
Ja, azt hittem korombeli lehet, mert mondom húgod, akkor nem lehet idős. :)
szerk.:
Csaptam már le 2 fiú kezéről egy 16 éves lányt. :lol: Amikor 11 voltam, mert tudod megismerkedtem vele, és mikor fagyizni hívtam akkor nem mondhatott nemet egy ilyen kis aranyos kisfiúnak. :twisted: :lol:
Mondjuk ők nem voltak 3 éves kapcsolatban csak össze akartak vele jönni. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.01.01. 23:24:24-kor.
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.01. 23:15:04

S.Agüero írta:Lui hány éves a tesód? :P :lol: O:) :mrgreen:
Tizennyúc, de már 3 éve bimbózó kapcsolatot ápol egy legénnyel.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.01. 23:03:28

lui1698 írta:
Drigo írta:szerencsére nem mindenki plakátolja ki a nemlétező melleivel 13 évesen az internetet.
Na még ez milyen szégyen már.
Komolyan húgom folyamat mutogatja fészbukon, hogy mennyi kis p*csa van. De kajak olyan képeket nyomnak ki, hogy csak nézek, pedig azért láttam ezt-azt, de ez nekem nagyon sok.
Az én tesóm csinált volna ilyet nyakszirten lett volna kalapálva szerintem.

(jó nekem anyukám megengedte, hogy 13 évesen bikinis fotókat csináljak magamról, de az más)
azért akiket ismerek nem ilyen durvák.
Lui hány éves a tesód? :P :lol: O:) :mrgreen:
lui1698
Llegenda del Barça

2011.01.01. 22:55:14

Drigo írta:szerencsére nem mindenki plakátolja ki a nemlétező melleivel 13 évesen az internetet.
Na még ez milyen szégyen már.
Komolyan húgom folyamat mutogatja fészbukon, hogy mennyi kis p*csa van. De kajak olyan képeket nyomnak ki, hogy csak nézek, pedig azért láttam ezt-azt, de ez nekem nagyon sok.
Az én tesóm csinált volna ilyet nyakszirten lett volna kalapálva szerintem.

(jó nekem anyukám megengedte, hogy 13 évesen bikinis fotókat csináljak magamról, de az más)
Kép
Rinku
Director del Fútbol

2011.01.01. 22:41:28

Amelyik csajnak meg az ilyen kis k*csögök tetszenek, az saját magát járatja le... Mindenki azzal minősíti magát, akivel van. Én amikor meglátom az ilyen vasalt hajú bénákat, a csaj már egyből nem kell, aki vele van. Mert, aki egy ilyennel összeáll, az szégyellje el magát...

Akinek jó leszel, aki szerelmes lesz beléd, az bárhogy el fog fogadni... 60 kilósan vagy 150 kilósan, kigyúrtan, vagy tohonyán... És mégegyszer, amelyik csajnak az ilyen kis nyomorékok tetszenek, az leírta magát előttem, szégyen... Az ilyentől várni sem érdemes valamit is...
Football, bloody hell. /SAF/
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.01.01. 22:41:17

Sajna többség tényleg ilyen, de azért vannak értelmes lányok, fiuk is. :) Akiket lehet szeretni. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Drigo
Eurobarca Staff

2011.01.01. 22:35:53

S.Agüero írta:Vagy.
Lehetsz értelmes, okos, normális, vicces stb...,de ha nem öltözködsz úgy mint egy búza akkor nem fogsz semmire se menni a csajokkal... :roll:
Már ezt az én koromban észrevettem, pedig csak 13 vagyok. :?
Hát, akinél csak azzal mész valamire, még jobban is jársz. Vannak még azért normális lányok, szerencsére nem mindenki plakátolja ki a nemlétező melleivel 13 évesen az internetet.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.01. 22:30:54

Vagy.
Lehetsz értelmes, okos, normális, vicces stb...,de ha nem öltözködsz úgy mint egy búza + nem vasalod a hajad akkor nem fogsz semmire se menni a csajokkal... :roll:
Már ezt az én koromban észrevettem, pedig csak 13 vagyok. :?
Válasz küldése