Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát sztem mindenhol, de azért mint általában mindenben, itt is Kelet-Európában a legrosszabb a helyzet.bence-barca írta:Ami érdekelne, hogy csak Magyarországon ilyen kaotikus a helyzet, v a többi országban is?
Nem csak Magyarországon. Jelenleg ez Európa keleti és középső részére jellemző, a nyugati országokra már nem annyira, pedig ők hozták be ez a "divatba".bence-barca írta:Ami érdekelne, hogy csak Magyarországon ilyen kaotikus a helyzet, v a többi országban is?
Én pl. nem arról beszéltem, hogy hú de k.csög valaki, mert éppen leitta magát. Hanem arról, hogy az a szánalmas, hogy valaki ezt felvágásból csinálja, és játssza a fejét hogy "Höh én de be álltam" közben meg még egy sört sem bírna meginni.Victor_Valdes írta:Nah, én nem vagyok büszke magamra, csak azért, hogy lássátok a véleményem... 15 éves vagyok. 12-13 éves koromban az volt a véleményem az egészről mint Initom-nak, ehhez képest, elmondhatom, hogy egy évet cigiztem, igen rendszeresen, és azóta iszom is. Asys, vagy bárki nyugodtan megbélyegezhet érte. Voltam már seggrészeg, nem is egyszer, de nem ez a jellemző. Jöhet nyugodtan a duma, hogy mennyire [auto_cenzúra] alak vagyok, de nem tartom kevesebbre azokhoz képest akik sosem ittak, sosem cigiztek. Ilyesmi miatt sosem bélyegzenék meg senkit. Mindenki tudja, hogy mi kell neki, hát tegye...
Azt meg egyenesen nevetségesnek tartom, hogy egy 30 évesnél nem gond ha berúg, egy 15-16 évesnél igen. Csak azért mert ő ihat, akkor neki már nem számít bekúr? Ugyan már...
Lehet én vagyok ilyen elb@aszott gyerek csak itt a fórumon, de nem érzem azt, hogy bármin is változtatnom kellene, nekem ez így jó...
szerk.: És szilveszterbe is beittunk rendesen, igaz bírom a piát, úgy hogy részeg nem voltam, és még utána a magyar állam törvényei szerint bűncselekményt is elkövettem, azzal hogy lefeküdtem barátnőmmel...
Ez számomra is irritáló. Baromira idegesít, amikor velem egy idős "kölykök"Tocy írta:Nekem is visszataszító ha egy 12 év körüli kis gyökér mondja h húúúde be vagyok tépve...anyádat, inkább mennél fát vágni...én is 18 vok, szal a buli alap, de sztem ebben a korban nem para...és nyilván nem detox, meg hasonló a vége. Meg amikor kis 14 éves "lányok" mondják h mekkora party volt, meg hogy jeee, megint milyen füvet hoztak....meg hogy " hááát nem sokra emlékszek a szilveszterből, de azt tom h ott volt a Dávid, a Gergő, az Ádám és mindegyik megdugott, ezért most a Roli haragszik rám:/ tiszta [auto_cenzúra] az élet:'(" Az ilyeneket agyon tudnám ütni.
ez nagyon igaz,ha állandóan le vagy kötve és jó közösségben vagy,akkor nem fogsz cigi,meg fű után nyúlni.daffy írta:akár milyen nevetséges,nekem meggyőződésem,hogy engem a foci tartott távol az ilyen dolgoktól. persze,1-1 buli volt,de nem rendszeres és nem a detoxba lett vége. a sport nagyon sok mindenben segíthet,no meg persze a kellő akaraterő
Ennyi erővel tetováljunk sorszámot azokra is akik kávéznak, teáznak vagy épp csak kék a szemük...Asys írta:Szerintem meglehet bélyegezni a részegeket, a füvezőket és a petárdázókat is. Mindegyik értelmetlen és szánalmas...
igen, káros. igen, veszélyes. de azért ennyire ne legyünk már demagógok..Asys írta:Szerintem meglehet bélyegezni a részegeket, a füvezőket és a petárdázókat is. Mindegyik értelmetlen és szánalmas...
Amúgy Boldog Új Évet!
Csak irritáló, amikor jövök haza bnőmmel este, és a 14 éves p..ák kint vannak egy 5 literes koccintóssal meg 2 doboz cigivel, leülök gép elé és facebookon a fent említett szövegekkel találkozok...MessiFan írta:Ahhoz agy is kellTocy írta:Nekem is visszataszító ha egy 12 év körüli kis gyökér mondja h húúúde be vagyok tépve...anyádat, inkább mennél fát vágni...én is 18 vok, szal a buli alap, de sztem ebben a korban nem para...és nyilván nem detox, meg hasonló a vége. Meg amikor kis 14 éves "lányok" mondják h mekkora party volt, meg hogy jeee, megint milyen füvet hoztak....meg hogy " hááát nem sokra emlékszek a szilveszterből, de azt tom h ott volt a Dávid, a Gergő, az Ádám és mindegyik megdugott, ezért most a Roli haragszik rám:/ tiszta [auto_cenzúra] az élet:'(" Az ilyeneket agyon tudnám ütni.![]()
Én már nem idegesítem fel magam az ilyenekkel. Egyszerűen nem foglalkozok velük. Tégy te is így
Ahhoz agy is kellTocy írta:Nekem is visszataszító ha egy 12 év körüli kis gyökér mondja h húúúde be vagyok tépve...anyádat, inkább mennél fát vágni...én is 18 vok, szal a buli alap, de sztem ebben a korban nem para...és nyilván nem detox, meg hasonló a vége. Meg amikor kis 14 éves "lányok" mondják h mekkora party volt, meg hogy jeee, megint milyen füvet hoztak....meg hogy " hááát nem sokra emlékszek a szilveszterből, de azt tom h ott volt a Dávid, a Gergő, az Ádám és mindegyik megdugott, ezért most a Roli haragszik rám:/ tiszta [auto_cenzúra] az élet:'(" Az ilyeneket agyon tudnám ütni.
Ezzel egyetértek, mindig is sportoltam és ez is tartott távol a cigitől meg a sok piától. Persze ez még függ a baráti köröktől is. Vannak haverjaim akik füveznek is és kínáltak már, de megmondtam, h kösz, nem...daffy írta:akár milyen nevetséges,nekem meggyőződésem,hogy engem a foci tartott távol az ilyen dolgoktól. persze,1-1 buli volt,de nem rendszeres és nem a detoxba lett vége. a sport nagyon sok mindenben segíthet,no meg persze a kellő akaraterő
nem értettelek félre. én is fiatal vagyok, látom mi a helyzet, csak a topik már kezd elmenni abba az irányba, hogy a végén azt kell megbélyegezni, aki neadjisten' részeg volt szilveszterkor(!). ezért gondoltam, hogy a másik oldalnak is adok egy kis teret.bence-barca írta: Ha félreértettél, akkor megmagyarázom nekem nem az a baj, h valaki berúg,( néha be kell rúgni, én is éreztem már jól magam), hanem az, h a fiatalok és egyre nő a még fiatalabbak száma ott mondja, h én húdebeb@sztam ,meg így kerültem detoxba.... nameghogy egyre sűrűbben rúgnak be. Végül is az ilyeneknek mondjuk nem kívánok semmi jót és én pont lefogom sz@rni, amikor mennek kemoterápiás kezelésre vagy stb...
Tehát nekem nem az a bajom, h berúgnak, hanem, h ezzel nagyra vannak és egyre sűrűbben...
hát igen, egy kicsit sarkítva van a dolog, mert egy vagy kettő igazából tényleg nem árt senkinek, csak az hogy megtetszik az érzés és rendszeresíted.Persze van aki azt mondja ilyenkor, h egy nem árt meg...
akár milyen nevetséges,nekem meggyőződésem,hogy engem a foci tartott távol az ilyen dolgoktól. persze,1-1 buli volt,de nem rendszeres és nem a detoxba lett vége. a sport nagyon sok mindenben segíthet,no meg persze a kellő akaraterőLionel85 írta:A 12 éves gyerekek nem is azért isznak meg cigiznek, mert ki vannak idegileg és azzal nyugtatják magukat pótcselekvésként, mint a szülők. Egyszerűen divat inni, divat cigizni és ciki, ha te nem csinálod. Akkor nem vagy jó arc és nem vesznek be a bandába.
A 12 éves gyerekek nem is azért isznak meg cigiznek, mert ki vannak idegileg és azzal nyugtatják magukat pótcselekvésként, mint a szülők. Egyszerűen divat inni, divat cigizni és ciki, ha te nem csinálod. Akkor nem vagy jó arc és nem vesznek be a bandába.Initom írta:És sajnos Lionel85 a 12(!)-18 éves korosztálynál az a menő ha valaki cigizik és alkoholizál!RENDSZERESEN!És a gond szerintem a szülőknél kezdődik.Bár a szüleim elváltak rendesen nevelnek,és mily érdekes nem használom egyiket se.Míg más családoknál szöges az ellentét,hozzánk képest.
Nem azt mondom,hogy büszke vagyok magamra...DE mégis az vagyok!
Különbnek tartom magam a hülyéknél,mert nem teszem tönkre magas és van eszem...igen többre tartom magam.
szerk.:Kanty ez azért van mert nem tudtak mással kitűnni!
nem jók semmiben,és a helyett hogy meghúznák maguk,ilyeneket csinálnak!
Ha félreértettél, akkor megmagyarázom nekem nem az a baj, h valaki berúg,( néha be kell rúgni, én is éreztem már jól magam), hanem az, h a fiatalok és egyre nő a még fiatalabbak száma ott mondja, h én húdebeb@sztam ,meg így kerültem detoxba.... nameghogy egyre sűrűbben rúgnak be. Végül is az ilyeneknek mondjuk nem kívánok semmi jót és én pont lefogom sz@rni, amikor mennek kemoterápiás kezelésre vagy stb...kristop írta:na, akkor legyen a másik végletből is, ne csak a jófiúkból. én egy félliteres hubertust ittam meg alapozásként, meg a szórakozóhelyen söröket szintfenntartáshoz. persze ettől én nem tartom majd kevesebbnek magam, mikor rákérdeznek, hogy miért b@sztál be?
Figyu attól függ hány éves vagy...kristop írta:na, akkor legyen a másik végletből is, ne csak a jófiúkból. én egy félliteres hubertust ittam meg alapozásként, meg a szórakozóhelyen söröket szintfenntartáshoz. persze ettől én nem tartom majd kevesebbnek magam, mikor rákérdeznek, hogy miért b@sztál be?