Na én is megnéztem egy pár filmet mostanában:
Holiday (2006): amerikai romantikus vígjáték. fsz.: Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet, Jack Black. (angolul, magyar felirattal)
Az őszintét megvallva kellemesen csalódtam ebben a filmben. Úgy ültem le elé, hogy egy halálnyálas film lesz, valamenyirre az is volt, de valamiért tetszett, pláne Jude Law alakítása, akit ilyen "komolyabb" filmben még nem nagyon láttam. Ugyanez igaz Jack Black-re is.

Összességében tetszett.
10/8
Éjszaka a múzeumban (2006): amerikai vígjáték. fsz: Ben Stiller, Robin Williams, Carla Gugino, Owen Wilson. (angolul, magyar felirattal)
Itt pedig úgy ültem le, hogy legalább szétröhögöm az agyamat egy filmen. Hát...valahogy nem jött be. Persze vannak benne jó poénok, azért csak Ben Stiller szerepel benne, de valahogy nem fogott meg. Azért aki még nem látta, annak ajánlom, mert egyszer-kétszer meg lehet nézni. Érdekes egy film...
10/6
Én, a nő plusz egy fő: (You, Me and Dupree) (2006) amerikai vígjáték. fsz.: Owen Wilson, Kate Hudson, Matt Dillon, Michael Douglas. (angolul, magyar felirattal)
Na ez a film nagyon tetszett! Owen Wilson egy nagyon nagy tagot alakít benne, nagyon tetszett a karaktere. Tele volt poénokkal az egész film és még tanulságos is a végén.

Csak ajánlani tudom mindenkinek!
10/8
Orvlövész (Shooter) (2007): amerikai akció-thriller.fsz.: Mark Wahlberg, Kate Mara, Michael Pena, Rhona Mitra, Danny Glover. (szinkronizálva)
Nagy érdeklődéssel néztem meg ezt a filmet, már régóta meg akartam lesni, sok jót hallottam róla. És igazazk is voltak...nagyon bejött!!! Számomra Mark Wahlberg csak egy jobb filmben szerepelt, ami az egyik kedvencem: Legyőzhetetlen! Nagyon tetszett a kemény csávvó karaktere pláne a film végén.

Ezt is csak ajánlani tudom annak, aki szereti az akció filmeket! Nekem nagyon tetszett.
10/9
Kaptam még most egy pár filmet, majd azokat szerintem a hétvégén nézem majd meg:
Törés (Fracture): Antony Hopkins és Ryan Gosling
A 23-as szám (23): Jim Carrey
Megérzés (Premonition): Sandra Bullock
Meg vagy 2 film még, azok most nem jutnak az eszembe.
Na köszi, hogy végigolvastad, majd leírom ezeket is, hogy hogyan is tetszettek.