Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Bizony én is naon szomorú lettem,amikor eljött a végefőcím...Slither írta:ÁÁÁ, vége a Heroes 3. évadjának.![]()
Ez az évadzáró most nem volt olyan nagy durranás, de azért voltak érdekes dolgok.
Nathan viselkedése nekem nagyon fura, a dzsungeles eset után nem kellett volna ennyire megváltoznia. Már-már azon gondolkoztam, hogy az apja csinált vele vmit.
Syler halálának örülök, ha egyáltalán meghalt. Igazából most az üvegszilánkkal a fejében el fog égni, vagy megint vmi csoda folytán megint feléled? Ezt már csak jövőre tudjuk meg.
És Hiro vajon végleg elvesztette a képességét? Sztem úgyis visszaszerzi egy injekcióval... Ando képessége meg nagyon találó, pont egy sidekicknek való.![]()
Ja meg a vége vicces volt, hogy az elnök fekete, jól belevitték a aktualitást a filmbe.![]()
A Törés szerintem nagyon jó.Fordulatos,s a két főszereplő hatalmasat alakít,nekem nagyon bejött.Titinho írta:Törés (Fracture): Antony Hopkins és Ryan Gosling
A 23-as szám (23): Jim Carreyv
Sztem ez még így is elég B-mozi szagú történet lesz.....Bár majd próbálom úgy nézni a filmet,hogy nem a rajzfilmhez viszonyítom,hanem saját magához.Bányász írta:
Már volt róla szó.De akkor még nem volt trailer.
Egyébként én képek alapján sokkal rosszabbra számítottam....de így trailerrel együtt már kevésbé néz ki gagyinak...
hát ja nincs sok köze hozzá, elég [auto_cenzúra] lesz :SBányász írta:Hát van benne Goku meg kamehameSlither írta:Ennek aztán sok köze van az eredetihez...
Rengetegen fogják megnézni így is az egészen biztos...
Hát van benne Goku meg kamehameSlither írta:Ennek aztán sok köze van az eredetihez...
Sztem is nagyon rossz ötlet filmet csinálni belőle!Már akkor ezt mondtam amikor megtudtam,hogy lesz ilyen film!És ez sztem nem fog megváltozni...G-Jay írta:Eljött hát az idő, meggyalázzák a Dragon Ball-t is![]()
http://dbthemovie.com/
(ha már volt elnézést.)
Már volt róla szó.De akkor még nem volt trailer.G-Jay írta:Eljött hát az idő, meggyalázzák a Dragon Ball-t is![]()
http://dbthemovie.com/
(ha már volt elnézést.)
Én is végignéztem húgommal.Egy élmény volt.Krojf írta:Most fogok a jéghideg Ipolynak menni...
Miért kell nekem vetítenem a High School Musical 3 nevű valamit???
Ááááááá, mentsetek ki a gépházból!!!
K.
Nem a nemodanézés a lényeg, hanem sajnos a kontrollhangot isZozzy 5 írta:részvétem Krojf, ne nézz oda !Krojf írta:Most fogok a jéghideg Ipolynak menni...
K.
A 4 és fél éves hugom örülne neki.Krojf írta:Most fogok a jéghideg Ipolynak menni...
K.
depth írta:A 13as és az előtte lévő pár rész tetszett, viszont ezen most megint túlságosan is érezni lehetett, h mennyire húzzák.Sanama írta:PRison Break 4x14
A 13as és az előtte lévő pár rész tetszett, viszont ezen most megint túlságosan is érezni lehetett, h mennyire húzzák.Sanama írta:PRison Break 4x14