Lionel85 írta: amíg nem megy át anyázásba a fórumozás, nem látom akadályát a témázásnak. Mégpedig azért, mert nem csak a szép, jó és vicces dolgokról lehet fórumozni, hanem arról is, ami éppen a napi sajtóban címlapon van.
Mi akadályát látjuk.
Címlapos téma okés, kivétel politika. Egyszerűen nem tud megmaradni korlátok közt a téma, és
nincs itt helye, nem tudom,tudjuk nyomatékosabban megfogalmazni.
Lionel85 írta:Kell ezekről is beszélni és megtárgyalni a dolgokat, mert nem szabad elmenni ezek mellett csak egy kézlegyintéssel.
Igen, kell. Bár azokat is megértem, akik legyintenek csak egyet az egészre.
Akinek van hozzá még lélekjelenlét beszéljen róla, de ne ITT.
Kalap1988 írta:
Persze, ezzel egyetértek, nem mindenki kíváncsi rá ( mondhatnám,hogy sajnos, mert jó lenne, ha a politika mindenkit érdekelne, de természetes, hogy nem)
A lényeg,h NEM ITT kíváncsiak rá, engem is érdekel olykor ez-az ezekkel kapcsolatban,de nem egy olyan TISZTA (értse mindenki úgy ahogy kell) oldalon mint az Eurobarca. Te jobban tudod mint én valószínű, hogy a politika,de már a politikai témák is mennyire károsak tudnak lenni egy közösségre, ahol nem kétfajta, hanem 1000fajta ember van. Ezt pedig el akarjuk,és el fogjuk kerülni az Eurobarca.hu-n.
Hangsúlyozom,h ne vedd személyes támadásnak. Mindenkinek szól ez, megvan a megfelelőbb hely az ilyesmik kibeszélésére.
daffy írta:
ez alatt érted pl az oktatási törvényt is? feltételezem,hogy nem,mivel úgy is el lehet vitázni rajta,hogy nem keverünk bele sok politikát. természetesen nehéz elkerülni,de talán egy off topikba...vagy nem?

Oktatási törvényről is mit lehet beszélni? Max leírjátok,hogy mi maga a törvény és kész. Ha mélyebben belemennétek, minden előjönne,hogy kinek miért éri ez meg,stb,stb,stb. Információ szempontjából természetesen hasznos, ha valaki tájékoztatja itt a népet, hogy mit kell tudni az oktatási törvényről,de vitázni róla már teljesen felesleges.
Persze lehet, hogy tévedek, de akiket ez konkrétan érint is vagy érinteni fog, nem hiszem,h az Eurobarca offtopikjában értesül róla,és szembesül vele.
szóval off topik: nők,kocsik,időjárás,szokások,bulik, hobbyk, stb,stb,stb,stb,stb,stb,stb,stb,stb,stb, csak ne politika!