Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
messideco írta:Másfél óra mivel telt elcsababarca írta:5kor ágyba kerültem barátosnémmal,aztán 1ig húztuk a lóbőrt, de csak fél 3kor keltünk ki az ágyból...![]()
![]()
2kor tente,fél 8kor ébreszt a mamám,hogy boldog új évet...hát nem úgy kezdődöttEgyébként ki mikor aludt el, ébredt fel?Very Happy
Azthogy?messideco írta:Fél tizenegykor feküdtem le, és fél négykor keltem...
5 után feküdtem le valamikor és 10-kor pattant ki a csipám azóta azon gondolkozok, hogy legyen-é afterparty?sjay írta:Egyébként ki mikor aludt el, ébredt fel?:D

Szerintem islui1698 írta:Ha most benyomsz egy algopyrint estére nyugodtan leihatod magad szerintem.messideco írta:Nem veszek most gyógyszert. Kellene este folytatni az ipart![]()
Ha most benyomsz egy algopyrint estére nyugodtan leihatod magad szerintem.messideco írta:Nem veszek most gyógyszert. Kellene este folytatni az ipart![]()

Persze mert max aznapos lehetszVictor_Valdes írta:
hehe. iszok, berúgok, és nem vagyok másnapos.
Bezonydavidvilla77 írta:Tegnapi TCS koncert?? :O
hehe. iszok, berúgok, és nem vagyok másnapos.messideco írta:Ajjaj, de fáj a fejem. Hasít rendesen...
Vegyél be egy aspirintmessideco írta:Ajjaj, de fáj a fejem. Hasít rendesen...
Akkor otthon ittál mi?sjay írta:Nekem úgy van fejfájásom, hogy el sem hagytam a házatVictor_Valdes írta:Gondolom sok a fejfájós ember ma...remélem mindenki egy darabban ért haza srácok.![]()