Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te Messi miatt, én meg Rivaldo miatt. Bob_Marley pedig Villa fan.Lionel85 írta:Hoppá, én is a 10-re gondoltam.Asszem valami el van rontva akkor bennünk, ha nem a 7-re gondolunk.
Hoppá, én is a 10-re gondoltam.detabarca írta:Ösztönösen a 7re gondolnak az emberek? Miért? Én a 10re gondoltam, akkor most baj van az ösztöneimmel vagy mi?Bob_Marley írta:Ugye 7-re gondoltál?![]()
Biztos van aki megcáfolja, de ösztönösen ez az![]()
Érdekelne...
Ösztönösen a 7re gondolnak az emberek? Miért? Én a 10re gondoltam, akkor most baj van az ösztöneimmel vagy mi?Bob_Marley írta:Ugye 7-re gondoltál?![]()
Biztos van aki megcáfolja, de ösztönösen ez az![]()
Csináltam neked 99 pontotMichaaBee írta: halfevil333
Köszííí.![]()
![]()
Egyébként valahogy elért az egyik 103 pontot.![]()
halfevil333Messithebest írta:MichaaBee írta: Léégysziii.![]()
Az egész játékot azért csinálták, hogy egy zártkörű csoport versenyezgessen egymással, a legjobb eredményt elérő nyer egy kisebb ajándékot egy netes játékban.![]()
Na jó...
mi a neved?
Van olyan, ami nincs facebookon? Mert szeretem az ilyen kvízt, régebben imádtam a földrajzot, csak éppen fb-m nincs.Fecooo írta:aki szereti az ilyesmit, az próbálja ki a Geo Challenge-et a FB-on, ott nem csak zászlókat kell felismerni, hanem országok alaprajzát, városok helyét a világtérképen, vmint nevezetességek helyét szintén a világtérképen
rég játszottam, de 30 ezer pont a rekordom
a FB-re persze,hogy kell,és csak úgy tudsz játszani.messideco írta:Ahhoz kell regisztrálni? :S
MichaaBee írta: Léégysziii.![]()
Az egész játékot azért csinálták, hogy egy zártkörű csoport versenyezgessen egymással, a legjobb eredményt elérő nyer egy kisebb ajándékot egy netes játékban.
Léégysziii.Messithebest írta:háááttMichaaBee írta:Nem szeretnél a nevemben játszani?Messithebest írta:Na 97![]()
![]()
You got 97 points in this game!!!![]()
már közben 100
![]()
![]()
![]()
This answer is:
correct
You get 10 point(s) !
You got 100 points in this game!!!
Ott vagyok az 5ik helyen Highscoreban
háááttMichaaBee írta:Nem szeretnél a nevemben játszani?Messithebest írta:Na 97![]()
![]()
You got 97 points in this game!!!![]()
Nem szeretnél a nevemben játszani?Messithebest írta:Na 97![]()
![]()
You got 97 points in this game!!!
FtcSikiHun írta:IgenMichaaBee írta: Difficult?Mert ha igen, akkor te vagy az én emberem.
![]()