Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
EzjóVictor_Valdes írta:Én is azt nézem.
Kíváncsi vagyok miről szól. Eddig valami kis jajdekedvesvagyokminjártelolvadok filmre hasonlít
. Lehet Villarreal meccs lesz belőle
.
Én is azt nézemMessiFan írta:Most megy a NARNIA vagy mi az rtl-en. mindig is meg akartam nézni mi a [auto_cenzúra] ez:D:D
Köszönöm szépen a linket a sorozathoz!Én küldök neked linket,de akkor visszatöltöd 1-es arányig?lui1698 írta:Legyen szíves valaki dobjon arcon egy működő linkel ahonnan le tudom tépni a Dark Knight-ot!
THX ELŐRE!
Sry nem voltam netközelben a szünetben! A torrent elég lassú cucc sajnos kevesen seedelik, nekem haver adja majd ide.Master19 írta:Akkor senki nem tud egy linket a The Wire című sorozathoz??
Hát igen a Száll a kakukk a fészkéreVarga Tamás írta:A 12 dühös ember olyan klasszikus, ami nélkül meghalni nem szabad. Olyan, mint a Száll a kakukk fészkére, az Apokalipszis most, a Szelíd motorosok, az Édentől Keletre pl.
Ennek a véleménynek örülök!Varga Tamás írta:A 12 dühös ember olyan klasszikus, ami nélkül meghalni nem szabad. Olyan, mint a Száll a kakukk fészkére, az Apokalipszis most, a Szelíd motorosok, az Édentől Keletre pl.
Szerintem egy hatalmas fos.Nekem anno erősen lehúzta a hangulatomat,emellett nevetséges volt a balf.szkodás,amit előadtak.Los Banditos írta:Elsodródva: Látta már valaki? Vélemények? Szerintem eléggé beteg egy film.
Bányász írta:Biztos sokan tudjátok de lesz még egy filmje Heath Ledgernek!
http://filmbuzi.hu/archives/2008/10/22/ ... alakitasa/
Érdekesnek ígérkezik.
nagyon várom.Bányász írta:Biztos sokan tudjátok de lesz még egy filmje Heath Ledgernek!
http://filmbuzi.hu/archives/2008/10/22/ ... alakitasa/
Érdekesnek ígérkezik.
jó is ! Heath Ledger valami fantasztikus benne. RIPlui1698 írta:A fenébe!barca99 írta:Mivel a moziban is feliratosan ment, így kb. sehonnan. Majd ha megjelenik DVD-n, biztos kap szinkront.![]()
Sebaj.Leszedem feliratosan!
Már nem bírom.
Meg kell néznem.
Eddig csak jót hallottam róla.
A fenébe!barca99 írta:Mivel a moziban is feliratosan ment, így kb. sehonnan. Majd ha megjelenik DVD-n, biztos kap szinkront.
Mivel a moziban is feliratosan ment, így kb. sehonnan. Majd ha megjelenik DVD-n, biztos kap szinkront.lui1698 írta:Srácok a Batman - A Sötét Lovag
című filmet honnan tudnám leszedni szinkronosan?
Tessék parancsolni:Master19 írta:Akkor senki nem tud egy linket a The Wire című sorozathoz??