Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.10.27. 08:51:45

Már egy jó ideje nézek egy sorozatot az m1-en, aminek a címe Mad Man - Reklámőrültek, nekem nagyon bejön most volt tegnap a 8. rész. Szerintem egész jó kis sorozat olyan 50-60-as években játszódhat, ami hozzám egészen közel áll. Imádom azt a kort. (Nem vagyok még olyan "öreg" (17), de tanulmányoztam azokat az időket:D )
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.26. 22:15:14

Valaki követi itt a Dr. Houset TV-ban?
Annyira mérges voltam mikor kirúgta 13-ast hogy jajj. De aztán a végén Cuddynak köszönhetően mégiscsak marad, ami hihetetlen örömmel töltött el. Imádom, annyira szép az a csaj, jahj a szívem.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.10.26. 19:31:30

Victor_Valdes írta:Én is azt nézem :D .
Kíváncsi vagyok miről szól :) . Eddig valami kis jajdekedvesvagyokminjártelolvadok filmre hasonlít :D. Lehet Villarreal meccs lesz belőle :) .
Ezjó :lol:
Eddig elég hűderossz. A kislánynál az a hang... hát kikészülök :D
Remélem azért jobb lesz...
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.26. 19:28:28

MessiFan írta:Most megy a NARNIA vagy mi az rtl-en. mindig is meg akartam nézni mi a [auto_cenzúra] ez :D:D:D
Én is azt nézem :D .
Kíváncsi vagyok miről szól :) . Eddig valami kis jajdekedvesvagyokminjártelolvadok filmre hasonlít :D. Lehet Villarreal meccs lesz belőle :) .
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Master19
Capitá del Barça

2008.10.26. 19:27:46

lui1698 írta:Legyen szíves valaki dobjon arcon egy működő linkel ahonnan le tudom tépni a Dark Knight-ot!

THX ELŐRE!
Köszönöm szépen a linket a sorozathoz!Én küldök neked linket,de akkor visszatöltöd 1-es arányig?
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.26. 19:24:54

Master19 írta:Akkor senki nem tud egy linket a The Wire című sorozathoz?? :roll:
Sry nem voltam netközelben a szünetben! A torrent elég lassú cucc sajnos kevesen seedelik, nekem haver adja majd ide.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.10.26. 19:24:41

Most megy a NARNIA vagy mi az rtl-en. mindig is meg akartam nézni mi a [auto_cenzúra] ez :D:D:D
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.26. 19:17:37

Varga Tamás írta:A 12 dühös ember olyan klasszikus, ami nélkül meghalni nem szabad. Olyan, mint a Száll a kakukk fészkére, az Apokalipszis most, a Szelíd motorosok, az Édentől Keletre pl.
Hát igen a Száll a kakukk a fészkére :o .Valami zseniális egy film. Már legalább 3-szor láttam. Nekem nagyon bejött.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.26. 19:14:59

Varga Tamás írta:A 12 dühös ember olyan klasszikus, ami nélkül meghalni nem szabad. Olyan, mint a Száll a kakukk fészkére, az Apokalipszis most, a Szelíd motorosok, az Édentől Keletre pl.
Ennek a véleménynek örülök!
Tamás, akkor így fejből ajánlanám neked a Leggyorsabb indián, a Bakancslista, az Életem és a Lélegzet c. darabokat, melyek számomra a közelmúlt legjobb filmjei. (utóbbit még én sem láttam, de a színészi paletta, és a kritikák, valamint a rövid történet alapján modernkori remeknek tűnik)
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.10.26. 19:10:00

A 12 dühös ember olyan klasszikus, ami nélkül meghalni nem szabad. Olyan, mint a Száll a kakukk fészkére, az Apokalipszis most, a Szelíd motorosok, az Édentől Keletre pl.
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.10.26. 19:02:23

Eljutottam a következő filmcsomag végéig, gondoltam ezt is megosztom veletek (inkább kritika, semmi spoiler), hátha kedvet csinálok valamelyik "műhöz"...

Azért az hozzájárult az értékeléshez, hogy a Bakancslista után kétkedtem, hogy a következő filmek között megközelítőleg lesz is olyan minőségű, annyira élvezhető.

-Gyilkosság Online: érdekes film, melyet nyilván a Gyilkos elmék című sorozat sikere keltett életre, bár őszintén szólva nem hinném, hogy bármi köze is lenne a készítőknek egymáshoz. Arra gondolok, hogy minden bizonnyal a sikeres sorozat biztosítékot jelentett a mozi bevételéhez. A történet fondorlatos a film közepéig, tehát ne várjunk a Fűrészhez hasonló csavarokat. Azért meg kell említeni, hogy egy nagyon jó témát pedzeget a film: az emberi kíváncsiság és az internet borzalmai. Ez tetszett, ahogy a gyilkosságok kivitelezése is nagyon ötletes volt, s a megvalósítás is élethű, azonban a történet számomra kevésbé volt izgalmas, ellaposodott, s már a közepén tudtunk mindent. A főszereplő odatette magát, de azért ebből a filmből hiányzott egy igazi tehetség, egy jobb, nevesebb főszereplővel, aki mellesleg alkalmasabb lett volna a feladatra mindenképp több nézőt csaltak volna a vászon, illetve képernyő elé. Azt hiszem nem veszem elő többé, de egyzeri szórakozásra közepesen alkalmas. 6/10

- A helyőrség: ettől a filmtől nem vártam igazi meglepetést, szerencsére nem olvastam el a rövid leírást. Számomra azok a filmek, melyek szellemekkel foglalkoznak már nem lehetnek igazán jók, nincs valóságalapjuk. Ellenben eme film esetében megpróbálták minnél hihetőbbre készíteni a történetet, ennek megfelelően némi kutatómunka is megelőzte a forgatást, s így kapunk összességében egy filmet, ahol a Kelet-Európába elküldött zsoldosokból álló helyőrség néz szembe teljesen esélytelenül (eleinte mit sem tudva) egy SS-osztaggal, mely balul sikerült kísérletek eredménye. Az elpusztíthatatlan Wermachtból még sem lett semmi, a nácik elbuktak. Kivétel ez a csapat, mely azóta is védi bunkerét, mely egyben börtönük is. Ezt pedig egy gyenge köntösbe bújtatták, néhány rémisztő jelenettel, mondanivaló nélkül... Még csak a látványt sem lehet pozitív jelzőkkel éltetni, a színészi teljesítményekről nem is bezélve, s azt hiszem ezzel már sikerült is elvennem a kedvet másoktól. 3/10

- Wall-E:
nagyon kedvelem az animációs filmeket, s ezért nyúltam ezen darabhoz. Legutóbb a Kung Fu Pandát és a Hortont láttam, azok csalódást keltettek. Különösen az előbbi, mivel a bemutatók alapján sokkal jobbat vártam. A Wall-E nálam nem éri el azt a szintet, amit a Némó nyomában... Jobban mondva a kivitelezés, maga az animáció sokkal szebb, kidolgozottabb, részletesebb, s egészen elképesztő, de a történet annyira nem kötötte le a figyelmem. Viszonylag hosszú, ennek ellenére nem történik sok minden, leginkább helyzetkomikumokat használtak, de azokat zseniálisan. A történet nagyon szép, két robot szeret egymásba, persze nem olyan könnyen. A robotokat lenyűgözően készítették el, beszéd nélkül is megértjük mit éreznek, kiváló mimikát kaptak, úgy, hogy ettől még robotok. Megéri egyszer megnézni, s csodálkozni, de én még valamivel megbolondítottam volna a sztorit. 8/10

12 dühös ember: egy klasszikus, már-már korszakalkotó remekdarab. Koros, de nem kopott, gyönyörűen ábrázolja az emberi mentalitást, személyiségeket, mindezt a technika korlátai ellenére kiválóan. Én jó kritikákat hallottam róla, ettől eltekintve óvatosan kezdtem a megtekintésébe, de szerencsére már az első percektől lekötötte a figyelmem, s így minden fenntartásomat félretéve néztem végig. A történet jó (azért annyira nem bonyolult, hogy többet eláruljak róla), a filmet meg kell nézni, s kapunk egy kis ízelítőt a színészi alakítások mivoltából. Nem lesz kedvenc, de mindenképp egy alapmű, melyet többször is megfogok nézni. 8/10

-Shaft:
a jó öreg Samuel L. Jackson egy korábbi filmjét is megnéztem. Erről sokat nem tudok mondani, minthogy nézhető akciófilm, de semmiképp sem kiemelkedő. Viszonylag jó a sztori, amelyhez a színész alakítás mindenképp kellett, hogy ne értékeljem le, sőt általa elmondható: van benne némi humor. Nem esett le az állam, nem is reménykedtem önfeledt szórakozásban. Azt megerősítette bennem a film, hogy a két színesbőrű filmcsillag közül egyértelműen M. Freeman az igazi tehetség, s bár "riválisának" is megvannak a kvalitásai, az ilyen olcsó, semmitmondó mozik, mint ez, vagy a Hipervándor..., szvsz művészileg értékelhetetlenné teszik produkcióját. Egy szokásos akciófilm, láttam már rosszabbat is. 5/10

Ennyi lett volna mára, köszönöm hogy elolvastad ( :wink: ), s remélem valamelyikhez kedvet csináltam, vagy épp elvettem :twisted:

Most fogom megnézni Az Utca királyai, Lélegzet, Boncasztal, Börtönvonat Yumába és az Üresfejű című darabokat.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.10.26. 10:55:40

Los Banditos írta:Elsodródva: Látta már valaki? Vélemények? Szerintem eléggé beteg egy film. :)
Szerintem egy hatalmas fos.Nekem anno erősen lehúzta a hangulatomat,emellett nevetséges volt a balf.szkodás,amit előadtak. :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.10.26. 04:15:32

Most néztem meg a paris hiltonos filemt jó ratyi lett nem volt jobb dolgom de délután már szidni fogom magam hogy miért néztem miért nem inkább aludtam helyette. ](*,)
Deus
Boixos Nois

2008.10.26. 01:18:57

Bányász írta:Biztos sokan tudjátok de lesz még egy filmje Heath Ledgernek!

http://filmbuzi.hu/archives/2008/10/22/ ... alakitasa/

Érdekesnek ígérkezik. :wink:

Hogyne tudnék róla 8) Nagyon várom a filmet, és kiváncsi vagyok rá nagyon :)

Azt tudtátok, hogy az a 3 színész (Depp, Farrel és Jude) elajándékozta azt a pénzt amit kaptak a filmért a Heath kislányának, mert ugyanis a Heath Ledger végrendeletében nem szerepelt a kislánya... mert a végrendeletét akkor írta, amikor még a kislánya sehol nem volt a világon...

meg is kerestem:

http://www.hirmagazin.hu/article.php?articleid=9798
KépKép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.10.26. 01:12:42

Elsodródva: Látta már valaki? Vélemények? Szerintem eléggé beteg egy film. :)
in to exile
d.OR
Jugador d'estrella

2008.10.25. 21:07:33

Bányász írta:Biztos sokan tudjátok de lesz még egy filmje Heath Ledgernek!

nagyon várom.
nekem az egyik kedvenc színészem volt, sőt, most is az. máig nem tudom felfogni, hogy meghalt. hogy hogyan történhetett ez meg...
igazi művész volt.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.10.25. 20:58:17

Biztos sokan tudjátok de lesz még egy filmje Heath Ledgernek!

Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
lui1698
Llegenda del Barça

2008.10.25. 20:57:06

Legyen szíves valaki dobjon arcon egy működő linkel ahonnan le tudom tépni a Dark Knight-ot!

THX ELŐRE!
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Szandi
Főnökasszony

2008.10.25. 20:53:35

Vétek is lenne szinkronnal megnézni. A színészi játék 70%-a ebben van szvsz.

Ha már Heath Ledger alakítás... hát az utolsó előtti filmje, vagyis a Candy se volt semmi. Bár a 2 filmet össze sem lehet hasonlítani, a maga műfajában mind 2 söpör. Bár a Candy (nekem) néha kicsit requiem egy álom-ért fílingű.mindegy.

Ádám almáiról és Egyedül nem megy-ről vélemények?
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.10.25. 16:17:35

lui1698 írta:
barca99 írta:Mivel a moziban is feliratosan ment, így kb. sehonnan. Majd ha megjelenik DVD-n, biztos kap szinkront.
A fenébe! :cry:

Sebaj.Leszedem feliratosan!
Már nem bírom.
Meg kell néznem.
Eddig csak jót hallottam róla.
jó is ! Heath Ledger valami fantasztikus benne. RIP
lui1698
Llegenda del Barça

2008.10.25. 16:16:11

barca99 írta:Mivel a moziban is feliratosan ment, így kb. sehonnan. Majd ha megjelenik DVD-n, biztos kap szinkront.
A fenébe! :cry:

Sebaj.Leszedem feliratosan!
Már nem bírom.
Meg kell néznem.
Eddig csak jót hallottam róla.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
barca99
Llegenda del Barça

2008.10.25. 16:03:56

lui1698 írta:Srácok a Batman - A Sötét Lovag
című filmet honnan tudnám leszedni szinkronosan?
Mivel a moziban is feliratosan ment, így kb. sehonnan. Majd ha megjelenik DVD-n, biztos kap szinkront.
lui1698
Llegenda del Barça

2008.10.25. 16:01:19

Master19 írta:Akkor senki nem tud egy linket a The Wire című sorozathoz?? :roll:
Tessék parancsolni:

http://www.pirateclub.hu/index.php?show ... l=the+wire
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2008.10.25. 15:59:40

Srácok a Batman - A Sötét Lovag
című filmet honnan tudnám leszedni szinkronosan?
Kép
Master19
Capitá del Barça

2008.10.25. 13:16:24

Akkor senki nem tud egy linket a The Wire című sorozathoz?? :roll:
Kép
Válasz küldése