Akkor én is: ugyebár jelenleg történelmet és újságírást tanulok az egyetemen, politizálok párttagként, illetve egy országos kulturális havilapnál újságíró vagyok szociális munkában ( így hívjuk a kollégákkal, mert elkötelezettségből, csak költségtérítéssel csináljuk

). Ezt a vonalat erősíteném az egyetem elvégzése után. Helyi szintű politizálás ( párttagként vagy sem mindegy, de képviselő csak a településem, nagyobb léptékben nem), főállású újságírói munka hasonló lapoknál, illetve tervezem még politológia elvégzését levelezőn. Amolyan értelmiségi szerepkörre készülök, sok helyen publikálni, akár történeti kutatásokat is végezni ( érdekel történelemből a phd is, de ez azt hiszem nem ma lesz), szerepet vállalni a kultúrában ( rendezvények stb-stb.), illetve idővel szeretném, ha a testvéreimmel ( van 7

) tudnánk csinálni egy családi vállalkozást, mezőgazdaság, állattartás, vendéglátás ( akár szállásadás szintjén is, de az már tényleg rengeteg pénz), igazi háztáji, ódivatú gazdaság

Ez is főképp azért érdekel, mert a népi kultúrában és környezetben nőttem fel és ezt tovább akarom vinni, ráadásul az értelmiségi szerep mellett nem árt, ha dolgozik is az ember

( irónia

)
Az gondolom alapvető, hogy mindezt csak itthon. Illetve nagycsaládot szeretnék, 3-4 vagy 5 gyerek. Azt már nem vállalnám, mint anyumék, hogy 8