Kalap én szurkolok neked, jó látni azokat a fiatalokat akik eltökélten és céltudatosan készülnek az életre!
Edzőihez kell mindenféle license is pluszban nem (ebből kapja Mezey és bandája a zsetont….), Amúgy messideco ha jól tudom (édesapám erélyi születésű) Temesváron van a testnevelési egyetem vagy főiskola, ahol biztos, hogy lehet ilyet elvégezni!De lehet rosszul tudom, nem vagyok annyira jártas Erdélyben, de szerintem nem csak Bukarestben lehet ilyen szakot találni!
Messifan meg írta nem akar gyereket……ez persze mindenkinek a saját döntése, de remélem ezt csak azért írtad, mert még fiatal vagy, mert hidd el annál szebb nincs ha lesz egy kis lurkód!Mi már gondolkozunk rajta erősen, mert én szeretnék egy porontyot, de 2 külön országból ez picit még nehézkes, de majd úgyis jönnek az ünnepek….aztán
Meg azt is írta valaki, hogy nem tudja mik a hiányszakmák, s nem tájékoztat az iskola, ez igaz, de utána lehet járni, s ajánlom, hogy állásbörzékre el lehet látogatni, mert nem csak pályakezdőket látnak szívesen, s meg lehet ismerni mik az elvárások, s lehet építgetni a jövőt!
Bár azért azt látni kell, hogy tényleg hihetetlen milyen lehetőségek vannak manapság! Sajnos nem nagyon lehet válogatni a munkák között, mert leépítés van mindenhol!Nővérem KPMG-nél dolgozik (Rosell óta többen is ismerhetik itt is a céget), s hát rabszolgatartó multi, én mondjuk állami cégnél dolgozok logisztikai vezetőként, s legalább a munkaidő fix, de hülyéből itt is annyi van

, de nem nagyon tudok én se ő se váltani!Feleségem kint van Franciaországban, s igaz tanulom a francia nyelvet, de hát spanyol angol után, nehézkes ez a zsézgetés, s hát a franciáknál talán még kevesebb lehetőségem lenne elhelyezkedni, mivel nem nagyon szeretik a külföldieket!Szóval nehéz a popszakma……