Én is filmeztem az utóbbi időben, mivel otthon voltam táppénzen.

Ezeket néztem meg:
Ébredés (Awake): Hayden Christensen, Jessica Alba - Nem számítottam ilyen fordulatra benne, olvastam, hogy dráma egy kis thrillerrel megspékelve, de azért a film közepén egy 360 fokos fordulatnál nagyot néztem. (nem lövöm le a poént annak aki még nem látta

) Jó volt, tetszett a sztori is, ötletes és gonosz.

-
10/8
Pénz beszél (Two for the Money): Al Pacino, Matthew McConaughey, Rene Russo - Ez is tetszett, a végén azért izgultam, hogy mi lesz a meccs vége. Tanulságos egyébként és igaz történet alapján készült a film.
10/7
Hannibál ébredése (Hannibal rising): Gaspard Ulliel (Hannibal Lecter) - Azt olvastam a film megnézése előtt, hogy nem igazán fog tetszeni ez a film azoknak kik látták az előző Hannibál részeket. Hát mit mondjak...voltak benne húzós jelenetek, de túl lehet élni.

A közepesnél egy cseppet jobb. Igazán nekem Gaspard Ulliel (az ifjú Hannibal) alakítása tetszett benne, tényleg el lehetett hinni, hogy ebből a gyerekből Hannibal lesz. A nézése és közben a mosolya az egy kicsit "beteg" volt számomra.
10/6
Hancock: Will Smith, Charlize Theron, Jason Bateman - Úgy ültem le ez elé a film elé, hogy na most egy szuperhősös, mindenkit megmentős filmet nézek. Úgy is volt, de ez az érzésem kb. 20 perc után el is tűnt. Nem számítottam rá itt is, hogy egy ilyen csavart vesz benne a történet (itt Charlize Theron alakítására gondolok, aki látta az tudja, hogy miről beszélek) és azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem ettől jobb lett a film. Erre nem hiszem, hogy számított volna valaki a film nézése alatt és jobb lett így. Tetszett és jó lenne, ha lenne folytatása.
10/8
Még megnéztem ugye a kedvenc filmjeimet is ha már otthon voltam és nyomtam az ágyat:
300, Legenda vagyok, A sötét lovag, Én és én meg az Irén (Jim Carrey nagyon hülye, ajánlom mindenkinek ezt a filmet).
Na ennyit néztem asszem, ezeket mindet tudom ajánlani annak aki még nem látta ezeket a filmeket!