Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Magyar idő szerint ma hajnalban adták le a tv-ben USA-ban.ozsimiki írta:Ez meglepő,h még mindig nincs az egységhez, ezek szerint nem annyira népszerű kis hazánkban...mert egy pb, house, heroes,lost-nál elképzelhetetlen h 1, max 2 napon belül ne legyen felirat.
Azt már mire USA-n kívül moziba került, kiszedték belőlemezeibela írta: még1 hiba.van benne egy rész amikor brad pitet mutatják és fenn a levegőben elrepül egy repülö:D az elég komoly
Köszönöm a fáradozásaidat, most ez hülyén jön ki, hogy kérek valamit te találsz is, aztán húzom a számat, de szinkronnal lenne az igazigergo9 írta: Találtam egyet annyi van hogy angol nyelvű(gondolom van hozzá felirat) és kb 50k val jön lefele(10/10-es nettel) ha kell elküldöm az e-mail címedre a torrent fájlt csatolt fájlként
Találtam egyet annyi van hogy angol nyelvű(gondolom van hozzá felirat) és kb 50k val jön lefeleGauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Már régóta keresek egy filmet az üzletekben és a neten is egyaránt, de eredménytelenül. Korlátok nélkül a címe. Donald Sutherland és Billy Crudup alakít benne nem is akármilyet. Ha valaki tudna egy linket adni a filmhez, akár torrentet, akár rapidos fájlokat, legyen olyan kedves segítsen.
Előre is köszönöm!
TESSÉK A TELJES MECCSvilmso94 írta:
Nekem is a teljes meccs kéne de nem tölti senki fel sehova.
Nekem is a teljes meccs kéne de nem tölti senki fel sehova.szajko írta:Tudom,tudom,de nekem a teljes meccs kéne!CFirpo3 írta:A gólok itt vannak: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=698szajko írta:Nem tom máshova írni,de aki netán felvette a tegnapi meccset 1 torrent oldalra nem tudná feldobni?![]()
De okos vagymiihii írta:Kihegyezték a cölöpöket,letámasztották és rászórták a tengerpartotMichaaBee írta:tegnap néztem a Tórját... jó film, egy két hibávalpl.: görög partraszállás: HEGYES cölöpök állnak ki a vízből. h lehet beleverni egy cölöpöt úgy a homokba, h a vége éles maradjon?!
Eeennyi
Kihegyezték a cölöpöket,letámasztották és rászórták a tengerpartotMichaaBee írta:tegnap néztem a Tórját... jó film, egy két hibávalpl.: görög partraszállás: HEGYES cölöpök állnak ki a vízből. h lehet beleverni egy cölöpöt úgy a homokba, h a vége éles maradjon?!
Tudom,tudom,de nekem a teljes meccs kéne!CFirpo3 írta:A gólok itt vannak: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=698szajko írta:Nem tom máshova írni,de aki netán felvette a tegnapi meccset 1 torrent oldalra nem tudná feldobni?
A gólok itt vannak: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=698szajko írta:Nem tom máshova írni,de aki netán felvette a tegnapi meccset 1 torrent oldalra nem tudná feldobni?
nagyon állat filmMcLovin írta:Án csak az első részt, de az nagyon tetszett!soadroli írta:A kalandférgek 2-t látta vki?
Én most szedem.....Nem is tudtam, hogy van 2. része! Haverral letöltetem!
Köszi az infot!
Án csak az első részt, de az nagyon tetszett!soadroli írta:A kalandférgek 2-t látta vki?
Én most szedem.....