2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nyilván.Azért a férfiakban is van hiúság és amit csinálnak az kifelé is irányul jobb esetben a csajok felé,java részt én is azért csinálom megmondom őszintén,mert a csajozás egyik alapja a külső,a jó megjelenés sőt... sajnos nem sajnos, kimondva, kimondatlanul bármiféle emberi kapcsolat kialakítását nagyban befolyásolja a külső,a megjelenés ugyanis az első benyomás onnan jön és csak ezután jön a többi.De azért bennem mozog az elégedetlenség jócskán így még van mit dolgoznom és,ha majd nekem tetszik akkor nagyon boldog leszek,ha meg még másnak/másoknak isTivornya írta:Hát én az asszonykámnak akarok tetszeni, mint magamnak...
ennyi, én is teszek mások véleményére akinek nem tetszik forduljon el, vagy kapja be.albicelesteX írta:Jaja.Engem hideg hagy mások véleménye az érdekel a saját bőrömbe jól érezzem magam,mert ép testben van ép lélek.Szerintem marha fontos,hogy megtaláljuk ezt.Én is elégedetlen vagyok magammal,de próbálok változtatni rajta és ha elérem a célokat akkor boldog és elégedett leszek a testemmel.
Ez nagyon üt...Tivornya írta:Lapozgatom a Bibliát, de sehol sem találom azt a részt,h "Ádám és Béla"![]()
Az én környezetemben ez a jellemző, nem feltétlen baráti társaságra értem, hanem ahol megfordulok mindenhol ez a jellemző. Más környékről nem tudok véleményt mondani, de errefelé ez a sík.Capon írta:Na na. Azért az elmondható, hogy divat lett buzának öltözni meg az is tény hogy elég sok fiatalt lehet látni így beöltözve, de azért mégsem ez a jellemző.Victor_Valdes írta:Érdekes dolog ez a metroszexuális téma, akkor mo-n, mondhatjuk, hogy a tízen- húszon éves korosztály jelentős része metroszexuális? Kétlem, inkább csak divatbuzik. Ennek a durvább formája a metroszexuális.
Na na. Azért az elmondható, hogy divat lett buzának öltözni meg az is tény hogy elég sok fiatalt lehet látni így beöltözve, de azért mégsem ez a jellemző.Victor_Valdes írta:Érdekes dolog ez a metroszexuális téma, akkor mo-n, mondhatjuk, hogy a tízen- húszon éves korosztály jelentős része metroszexuális? Kétlem, inkább csak divatbuzik. Ennek a durvább formája a metroszexuális.
Ezért mondom, hogy ez a metroszexuális dolog szvsz nagyon attól függ, hogy kinél hol van a határ.albicelesteX írta:Én nem tartom magam annak,de ha úgy van kedvem szolizok,szaunázok,szőrtelenítek,kozmetikusnál kezeléseket csináltatok,szemöldököt igazítom...Victor_Valdes írta:Érdekes dolog ez a metroszexuális téma, akkor mo-n, mondhatjuk, hogy a tízen- húszon éves korosztály jelentős része metroszexuális? Kétlem, inkább csak divatbuzik. Ennek a durvább formája a metroszexuális.
Jó én is felveszek egy flitteres edhardy felsőt, vagy egyéb "raj" dolgot, amire telik, de az ilyen party szemüvegtől vagy mi a tököm ez, hánynom kell... akkor most mi van?![]()
Mai világban nem olyan egyszerű behatárolni ezeket a dolgokat, pár éve még kirívó volt ha egy fiún csillogó felső van, mára már általános...Nem a szőrtől lesz valaki férfi.én ebben a témában nem vagyok ilyen maradi,mindenki azt csinál a testével amit akar,ha engem feszélyez pl. a hónaljkutya akkor nekem nem lesz és nincs is...
Én nem tartom magam annak,de ha úgy van kedvem szolizok,szaunázok,szőrtelenítek,kozmetikusnál kezeléseket csináltatok,szemöldököt igazítom...Victor_Valdes írta:Érdekes dolog ez a metroszexuális téma, akkor mo-n, mondhatjuk, hogy a tízen- húszon éves korosztály jelentős része metroszexuális? Kétlem, inkább csak divatbuzik. Ennek a durvább formája a metroszexuális.
Jó én is felveszek egy flitteres edhardy felsőt, vagy egyéb "raj" dolgot, amire telik, de az ilyen party szemüvegtől vagy mi a tököm ez, hánynom kell... akkor most mi van?![]()
Mai világban nem olyan egyszerű behatárolni ezeket a dolgokat, pár éve még kirívó volt ha egy fiún csillogó felső van, mára már általános...
FEl húzni még nem húztam fel magam, ebben a témában a nem helyénvaló hszeken tudnám csak felhúzni magam!Pl ez egy olyan téma, amiben szerintem nincs helye poénkodásnak!De keine panik, én jól vagyok, közérzetem is jó, s ne aggódj Capon (vagy bosszankodjCapon írta:Bob_Marley de tényleg csak beszélgetés szinten lett felhozva a téma te meg saját bevallásod szerint felhúzod magadat rajta. Ha zavar vagy nem érdekel akkor szerintem nem kell hozzászólni és kész. Főleg nem felhúzni rajta magadat.
" te szerencsétlen" - érdekes megszólításIlúvatar írta: Miből gondolod, hogy ps te szerencsétlen? ha megnézed a Mihu képét és az enyémet, látni fogod hogy nem ugyanaz, mivel sorozatot készített róla a paparazzi... tehát nem PS.
Ennyi erővel Messi is digitális grafika a TV -ben...![]()
Na akkor most mondok valamitBob_Marley írta:Én úgy gondolom magamról beismerem ha valmiről hülyeséget írok, vagy hibáztam valamit, de ebben a témában nem engedek!Falra mászok ha nekem valaki próbálja megmagyarázn hohgy ez a helyes, hogy homokosnak nevezünk embereket meg metroszexuáilsnak tüntetjük fel, mikor nem is ismerjük, s minden alapján ítéljük meg őket!Erre valóban ugrok, Mihu modandójának részére reagáltam, ezt viszont valóban kiragadtam, mert felháborít!Szerintem fejezzük be a témát, mert homlokegyenest más a világképemmel 1-2 hsz és felhúzom magam, s ti is felhúzzátok magatokat!Ennyit meg nem ér!
Ráadásul mihunak a volt képén Hamilton volt, aki nagy kedvencem, s nem beléd akartam kötni, de amiket írtál kérlek gondold át még egyszer magadban, mert nem illő dolgok szerepeltek benne!
Miből gondolod, hogy ps te szerencsétlen? ha megnézed a Mihu képét és az enyémet, látni fogod hogy nem ugyanaz, mivel sorozatot készített róla a paparazzi... tehát nem PS.bence-barca írta:Ez a kép még mindig egy kumma nagy ps![]()
Am meg mi van akkor, h vki metroszexuális? Nem férfias, de ha neki így jó, akk ki nem sz@rj@ le? Ő dolga...
Epic winTivornya írta:Lapozgatom a Bibliát, de sehol sem találom azt a részt,h "Ádám és Béla"![]()
De hogy akkor kivegyem a focira nem ható tényegzőket, Ronaldo sportszerűtlen és ha elpukkan az agya, akkor durva is. Ramos-ról meg akkor vegyük le a metró jelzőt, de az agresszív, durva még mindig ott marad. És ne mondja nekem senki hogy nem az mert aki 190 meccsen begyűjt 10 pirosat, az minden csak nem anyámasszony katonája. Gutit meg akkor megkövetem, mondjuk hogy hetero. Viszont emlékszek én Gutitól olyan becsúszásra, meg könyöklésre, hogy a hajam égnek állt. És nem csak az El Clasico-kon, hanem más csapatok ellen is. Bár tény hogy az El Clasico-n is volt neki egy pár, mert hát szerencsétlen az utóbbi időben max kispad koptatónak volt jó, és mikor kapott 10-15 percet akkor azt próbálta emlékezetessé tenni. Többnyire ez egy sárga lapos megmozdulással sikerült neki, meg azzal, hogy ha két játékos összeakaszkodott, akkor ttttttttuti hogy Guti volt az első aki a legnagyobb pofával odament reklamálni. De akár említhetném a korábbi időkről Michel Salgado-t is, aki sosem bánt éppen kesztyűs kézzel az emberével.Tocy írta:Én ebbe az egészbe csak azt nem bírom, h miért nem lehet leírni, hogy b***. Mit kell itt izélni, hogy ez már rasszizmus, meg ez+az...b*** és kész. Ne ilyeneken akadjunk fenn...amúgy meg Mihu másik topicban leírt hozzászólásának sem ez volt a lényege, csak erre persze megint mindenki ugrik...
Ez a kép még mindig egy kumma nagy ps
Én is tök ugyanígy vagyok ezzel... én ismerek egy két arcot, akik tényleg MÁSok... Mégse veszi észre az ember, hogy ők homik, annyira normálisak kb...Andris írta:Teljesen lényegtelen hogy ki született homo-génekkel () és ki nem. Az említett urak úgy viselkednek és néznek ki, ami legkevésbé sem illik normál beállítottságú férfiakhoz. Legkevesebb bajom sincs a homoszexuális emberekkel, sőt van ismerősöm aki az, és nagyon bírom.
Az viszont ezerszer rosszabb, hogyha egy lányokat preferáló srác néz ki úgy, és viselkedik úgy mint pl Roncica. Az kifejezetten undorító valahogyan.
És bizony Kriszti, Ramos, és Guti is mindig tagadták azt, hogy melegek volnának, ergo vagy képmutatóak, vagy az említett általam elítélt kategóriába tartoznak.
És valóban egyszerűbb leírni Ronciéknál hogy **** mik, mert az csak 4 karakter. És több karaktert ezek a díszgyökerek nem érdemelnek.
Nem hiszem hogy az álalad bemásolt definícióhoz sok dolgot kellene hozzáfűzni. Nem is tenném, inkább bemásolok két képet. Aki ezek alapján nem hiszi azt hogy Ronaldo és Ramos megtroszexuális, az vagy vak, vagy nemtudom.Bob_Marley írta:Én erre utaltam "A Real Madrid homokos, metroszexuális, nagyképű és nem utolsó sorban aggresszív és durva játékosok gyülekezete. Most csak egy pár példa: Pepe(egy állat), Ronaldo(metroszexuális), Ramos(durva, metroszexuális), Guti(homokos). Hogy csak a tavalyi gárdát említsem....De ahogy tegnapelőtt láttuk, Arbeloa-nak és Carvalho-nak se kell a szomszédba menni egy kis alattomosságért..."
Ha te ezt komoylan így gondolod, akkor 2 lehetőség merül fel bennem
1, nem ismered az adott szavak jelentését (ezt megcáfoltad)
2, borzasztó elszomorító, hogy így gondolkodsz.....de ha beszéltél velük személyesen, s ismered életük minden percét, akkor én kérek ezennel elnézést.....
Vagy csak szimplán kérlek magyarázd meg mintha 4 éves volnék, miért is metroszexuális Ronaldo vagy Ramos, s miért homoszexuális Guti????
Az utolsó soraiddal egyet értek, Carvalho Arbeloa, valóban alattomos volt, de az első gondolatok mély gyűlöletet, elfogultságot tükröznek .......