2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Szerintem senkiAndris írta:Na ki nézett NASA tv-t rajtam kívül?
Végre megvan a kifogás h miért nem fogok tanulni biokémia TZ-reAndris írta:Na ki nézett NASA tv-t rajtam kívül?
arzén alapú DNSCorvy írta:Bacikról van szó?:)Andris írta:Na ki nézett NASA tv-t rajtam kívül?
Bacikról van szó?:)Andris írta:Na ki nézett NASA tv-t rajtam kívül?
Nem néztem, de mondd meg. Vannak, vagy nincsenek UFO-k?Andris írta:Na ki nézett NASA tv-t rajtam kívül?
ez igaz, de gondolj bele az átlag júzernek ezt adják a windowshoz, szerencsétlen meg még életében nem hallott a Chromerólmessideco írta:Nem értem az Explorerben mit lehet szeretni. Az a leggyengébb szerintem. Jóformán még egy normális vírus elleni védelme sincs...
Nem vagy egyedül.sjay írta:Csak nekem mutatja így a hsz-em a Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx topicban?:S
Milyen jó kis költeményForcabarca8 írta:találtam facen:
Nincsen Vaporom. Nem vagyok profi játékos és nem hordok névre szóló
mezt. Európa egyik legszebb és legjobb futballját játszó csapatának
szurkolok,és rajtam kívül még több ezer drukker tudja, mire gondolok, ha
azt mondom Barca. A labdabirtoklás mutató simán elhagyja a 70%-ot, és
nem örülök, ha az emberek összekeverik a katalánokat a b.a.s.z.kokkal.
Büszkén gondolok a gránátvörös-kékre, Messire és számos más játékosra.
Szeretem a spanyol futballt, az El Clasicot, Guardiola-t és a szakmai
stábot. Itt szurkolok Európa szívében. A BL-ben mi vagyunk a császárok,
és igenis a Barca-ban vannak a legnagyobb sztárok!FC.Barcelona én így
szeretlek!
Bazze, beatbox.Messithebest írta:Chris0527 írta: ugyan itt németről németre: pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk
másoljátok be és halgatni tessék. Ha valaki ezt észbentartja( de pontosan) köv taliig és elmondja nekem én meghivom egy sörre![]()
![]()
![]()
![]()
ez mekkora xD
Chris0527 írta: ugyan itt németről németre: pv zk bschk pv zk pv bschk zk pv zk bschk pv zk pv bschk zk bschk pv bschk bschk pv kkkkkkkkkk bschk
másoljátok be és halgatni tessék. Ha valaki ezt észbentartja( de pontosan) köv taliig és elmondja nekem én meghivom egy sörre
Tim írta: Más.Google fordítóforrásnyelv angol
célnyelv angol
![]()
beilleszt:"ein nhem isshom masht tsak sheart megh palinkhut"meghallgat
következő találkozóig észbentart
Én ismerem! A múltkor a legjobb hamburgert keresték a városban,direkt nem írom be ki nyert,tessék megkeresniGame90 írta:Bocs, hogy megzavarom ezt az érdekes témát. Lehet, hogy egy páran ismeritek, én csak ma találtam rá, de nagyon bejön:
http://varosban.blog.hu/
a hónap beszólásaTivornya írta:Lapozgatom a Bibliát, de sehol sem találom azt a részt,h "Ádám és Béla"![]()
És ez ingyenes? Bocsi a tudatlanságomért, vagy a figyelmetlenségért.
Igy igaz. A lényeg az, h magaddal legyél megelegédve. Ha "bent" minden rendben van az meglátszik "kint" is.albicelesteX írta:Jaja.Engem hideg hagy mások véleménye az érdekel a saját bőrömbe jól érezzem magam,mert ép testben van ép lélek.Szerintem marha fontos,hogy megtaláljuk ezt.Én is elégedetlen vagyok magammal,de próbálok változtatni rajta és ha elérem a célokat akkor boldog és elégedett leszek a testemmel.