Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Faust írta: A Videodrome elég vízválasztó a filmográfiájában szvsz. Az előtte lévő filmek még csak szárnybontogatások, ill. "nem filmklubba illő filmek"
A Videodrome elég vízválasztó a filmográfiájában szvsz. Az előtte lévő filmek még csak szárnybontogatások, ill. "nem filmklubba illő filmek", viszont a Videodromeon kívül max a Legyet merném bedobni az igazi Cronenbergtől (tehát nem a 2000-es évek óta rendező öregtől), mert a többibe bizony 1-2 arcnak rendesen beletörne itt a bicskája, el nem merem képzelni, mit kapnék egy Karambol vagy egy Meztelen ebéd miatt...szerk.: jól van ezt ajánlotta, nem koptattam fölöslegesen a klaviatúrát
Nem is kicsit...REMY írta:Én tudom az ajánlását, de nem merem beírni, mert lehet, hogy megváltoztattaakkor meg fail lenne
Tegnap beszéltem vele; lehet, hogy csak holnap jön.messideco írta: Remélem Faust bedobja az ajánlását hamarosan
Mik voltak azóta? Yip Man-t rögtön tudom értékelni, ha sürgős a dolog, csak meg akartam nézni, de nem nagyon jött össze.kurdt írta:Lui, egy filmnél sem szerepel a neved mellett értékelés a Napola óta. Ezzel mi van?
lajos sztem igyekszik utolérni magát, a madridistán legalább is ráncba szedte magátkurdt írta:Napokkal ezelőtt meg kellett volna ezt lépnem, de nagyon nem fűlött a fogam hozzá...
Lényeg a lényeg, recrea a mai naptól nem tagja a Filmklubnak, mert a Gattaca óta egy filmet sem értékelt (az is az ő ajánlása volt) és már többszörösen kifutott az általam adott extra határidőkből is. Nem szívesen csinálom ezt, de a szabály az szabály és előbb-utóbb be is kell tartani...
Megnéztem megint a táblázatot, annak tanúlsága szerint Lui sem értékelt egy filmet sem a Napola óta. De mivel folyamatosan itt garázdálkodik a fórumon, először felteszem neki a kérdést, hogy ezzel mi van.
Lui, egy filmnél sem szerepel a neved mellett értékelés a Napola óta. Ezzel mi van?
egyre lejjebb adod... először még jedi most már csak shaolin pap?messideco írta:shaolin pap, vagy kung fu tanonc szeretnék lenni, de sajnos már jól elkéstem vele...
kurdt írta: Valami Nouvelle Vague lesz?
Valami Nouvelle Vague lesz?Bob_Marley írta:.Ez filozofikus alkotás, "0 történéssel" képi és zenei világra fókuszálva.