Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na megnéztem én is .Szerintem is nagyon nagy film.grecki írta: Tegnap este megnéztem. Baromi jó film, csak a végét baltázták el, pont azokra a jelenetekre gondolok, amiket te is említettél. Nagy kár érte, mert jó a sztoi, remek a humora és a végkifejlet is ütős. Cseppet sem uncsi annak ellenére, hogy nem egy pörgős mozi. Szóval köszi az infót, mindenképpen megérte megnézni legalább egyszer...
Tegnap este megnéztem. Baromi jó film, csak a végét baltázták el, pont azokra a jelenetekre gondolok, amiket te is említettél. Nagy kár érte, mert jó a sztoi, remek a humora és a végkifejlet is ütős. Cseppet sem uncsi annak ellenére, hogy nem egy pörgős mozi. Szóval köszi az infót, mindenképpen megérte megnézni legalább egyszer...Slither írta:Fúúúú, most néztem meg az utóbbi idők egyik legütősebb filmjét (legalábbis számomra), az In Bruges című angol akció-vígjáték-drámát. Nagyon bírom Colin Farrellt, így még jobb volt a film.
Az elején kicsit fura volt, de a végére nagyon felprögtek az események.
(kicsit irreális volt mikor Ken leugrott a toronyból, és volt egy nagy "placcs", de nem halt meg egyből)
Kuldj egy uzit az emailcimeddel es kuldok meghivot egy magyar torrentesoldalrol ha erdekelkrisz100 írta:tudna vki olyan torrent oldalt mondani ami még nyitott és sok rajta a film, nagyon fontos lenne, előre is kössz.
http://www.utorrent.hu/modules.php?name=tracklistkrisz100 írta:a magyar jobb lenne :S de mennézem ezt is :)kösszvan Bommel írta:www.isohunt.com Vagy magyar kéne?
Én ezzel teljesen egyetértek.aronba írta:...
Viszont ez a film most pont ugyanezt tette, de megértem, hogy ez egy propaganda film.Ha majd egyszer a Barcáról is készítenek egy ilyen filmet biztos nem a 2007-2008-as szezon klasszikusait rakják be.
a magyar jobb lenne :S de mennézem ezt is :)kösszvan Bommel írta:www.isohunt.com Vagy magyar kéne?
Hm ez film akart lenni, sajnálom, hogy nem értetted meg a lényegét, amin a végén a történelemtanár filozófált. Ami a meccset illeti: Azon a meccsen nem bántásként de tényleg Puyol volt a rosszfiú. Tény hogy a Barca nyerte abban az idényben a bajnokságot s azt nem rakták be a filmbe. No de ha a Barcáról készítenek majd filmet egyszer biztos nem ezt a meccset rakják be. hane3m másokat. természetes hogy ha egy csapatról szól a film akkor nem azt rakják be amikor a legnagyobb rivális épp elpüföli. Ez a film nem is titkoltan egy propaganda film volt 2005-ben készült akkor 2 éve volt, hogy a csapat semmit sem nyert, ezzel akarták összerázni a csapatot s hitet önteni a szurkolókba. Más kérdés, hogy két évig még nem sikerült, s csak 2007 június 18-án lehetett felhőtlenül örülni madridi szempontból. Ha majd egyszer a Barcáról is készítenek egy ilyen filmet biztos nem a 2007-2008-as szezon klasszikusait rakják be.Danka00792 írta:Most volt az M1-en egy film, cime: "Real Madrid, a film".
Szánalmas volt szerintem, most tényleg nem azért, mert a Real Madridrol szolt, és én Barca drukker vagyok, hanem amugyis.
Elöször egy gyerekröl szólt, akinek nem adatottak meg a lehetöségei, hogy nagy focista lehessen, viszont szeretett focizni stb.. sablon. Nagyapja nézte csak a Real meccseket 60km-re hazájuktól, és mesélte el a csávónak, végén elvitték focisuliba amit a Real szervezett.
Ezzel még nincs is gond, de a végén, benyomtak egy mecset, Barca - Real volt. 2004-2005-ös szezonból. (Gyerek tv-böl nézte) Benyomták az olyan momentumokat, amin a Real épp -mondhatni- zseniális volt, a Raúl és Puyol féle összefejelést, ahol Puyol volt a roszfiú, Real gólokat és ezzel a Real-t állították be, mint jó csapat, a Barca pedig az ellenség, arról nem beszéltek, hogy ki nyerte a Bajnokságot.No, mindegy, a Real szurkolóknak biztos elnyerte tetszését, nekem nem.
Angliában és Oroszo.-ban már megvolt a premier. USA-ban július 2-kán, Mo.-on 1 napra rá adják.ozsimiki írta: Mikor lesz mozikban? Még gondolom nem volt,mert nem látom a különböző torrenteken...
Mikor lesz mozikban? Még gondolom nem volt,mert nem látom a különböző torrenteken...Los Banditos írta:Az lesz az, köszönöm.Fernando írta:HancockA traileréből ítélve rohadt nagy film
Edward Norton filmjei alapból jók gondoljunk csak a Harcosok klubjára,sztem nagyon nagy színész bírom a csávót.bár én ezt a filmet még nemláttam, de meséltek már róla, egyszer megnézem.Fernando írta:História X alapfilm. Nagyon jol meglett csinálva. Színészek is tökéletesek. Edward Norton hatalmasat játszik benne. A tartalmi dolog is rendben van. Amugy alőttem írták a rendezői változatot. Hát nekem az van meg. Ugyanúgy megvan nekemis a vége. És azzal együtt nagyon durva a film. De ha nicns benne a vége is nagyon de nagyon jo.
Ha a Brad Pitt,és Morgan Freeman színészkedésével készült filmre gondolsz,az ALAP! Hatalmas film,és a vége sem happy end,ami még jobbá teszi,utána elég sokáig hatása alatt voltam,és csak bambultamShandor írta:Most néztem meg a Se7en (He7edik) című (beteg) filmet... eléggé a hatása alatt vagyok, mint a Fűrész 1 után kb.
Igen, ez egy klasszikus. Remek film, ott a helye a legjobbak között.Shandor írta:Most néztem meg a Se7en (He7edik) című (beteg) filmet... eléggé a hatása alatt vagyok, mint a Fűrész 1 után kb.
Látta már valaki? (elég régi, 1995-ös film, de még csak most volt "szerencsém" hozzá)
Szerintem szenzációs szereposztás, kemény sztori, korrekt filmzene és hangulat jellemzi ezt a filmet, kiegészülve talán egy csipetnyi elgondolkodtató társadalomkritikával. Kivételesen a befejezést sem rontották el.
A rendezői befejezésnek van az igazi mondanivalója.Drigo írta:Sztem jó film, engem nagyon sokkolt, amikor megnéztem, kell egyfajta érettség persze a megértéséhez. Sztem jó film lett, elgondolkodtató.Chris0527 írta:Amerikai históriáról vélemények?
Én már mióta várom azt a filmet jaj. Ebben fog játszani antiszuperhős szuperhőst nem? Aki mindíg jót akar, de mindíg rosszul sül el.Los Banditos írta:Az lesz az, köszönöm.Fernando írta:HancockA traileréből ítélve rohadt nagy film