Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
bouba
Capitá del Barça

2008.06.28. 22:22:50

grecki írta: Tegnap este megnéztem. Baromi jó film, csak a végét baltázták el, pont azokra a jelenetekre gondolok, amiket te is említettél. Nagy kár érte, mert jó a sztoi, remek a humora és a végkifejlet is ütős. Cseppet sem uncsi annak ellenére, hogy nem egy pörgős mozi. Szóval köszi az infót, mindenképpen megérte megnézni legalább egyszer...
Na megnéztem én is .Szerintem is nagyon nagy film.
A magyar címe elég gáz lett : Erőszakik.. pffff #-o ](*,)
nem tudom honnan szedik ezeket a címeket...
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.06.25. 18:19:18

Az egyik kedvenc filmemből az egyik legjobb jelenet.:

http://youtube.com/watch?v=5MEQ0eBDPzY

Ez pedig a legjobb edzéses rész.:

http://youtube.com/watch?v=6o2lmM2Utu8 :wink:
in to exile
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.06.24. 15:11:05

Slither írta:Fúúúú, most néztem meg az utóbbi idők egyik legütősebb filmjét (legalábbis számomra), az In Bruges című angol akció-vígjáték-drámát. Nagyon bírom Colin Farrellt, így még jobb volt a film.
Az elején kicsit fura volt, de a végére nagyon felprögtek az események.
(kicsit irreális volt mikor Ken leugrott a toronyból, és volt egy nagy "placcs", de nem halt meg egyből :shock: )
Tegnap este megnéztem. Baromi jó film, csak a végét baltázták el, pont azokra a jelenetekre gondolok, amiket te is említettél. Nagy kár érte, mert jó a sztoi, remek a humora és a végkifejlet is ütős. Cseppet sem uncsi annak ellenére, hogy nem egy pörgős mozi. Szóval köszi az infót, mindenképpen megérte megnézni legalább egyszer...
Guardiola
Capitá del Barça

2008.06.24. 05:12:36

krisz100 írta:tudna vki olyan torrent oldalt mondani ami még nyitott és sok rajta a film, nagyon fontos lenne, előre is kössz.
Kuldj egy uzit az emailcimeddel es kuldok meghivot egy magyar torrentesoldalrol ha erdekel ;).
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.23. 22:26:06

krisz100 írta:
van Bommel írta:www.isohunt.com Vagy magyar kéne?
a magyar jobb lenne :S de mennézem ezt is :)kössz
http://www.utorrent.hu/modules.php?name=tracklist
nemtom ezen van e hely meg milyen még nem használtam
Danka00792
Director del Fútbol

2008.06.23. 22:20:46

aronba írta:...
Én ezzel teljesen egyetértek.
Az is leesett egyböl, hogy arra akarnak utalni a kisfius résznél, hogy a Real menyire törödik a távoli, olyan gyerekekkel, akiknek egyébként nem adatott meg, anyagi helyzetük miatt, hogy akár elutazzanak Madridba szerencsétpróbálni.
Ha majd egyszer a Barcáról is készítenek egy ilyen filmet biztos nem a 2007-2008-as szezon klasszikusait rakják be.
Viszont ez a film most pont ugyanezt tette, de megértem, hogy ez egy propaganda film.

Egyébként hadd jegyezzek meg egy pozitívumot, ez persze csak az én szemszögemből: Szeretem az olyan filmeket, ahol beláthatok egy kicsit a színfalak mögé, ahol megnézhetem, hogyan dolgoznak a profik, igy látom igazán, hogy mekkora stresszben vannak az edzök, vezetök, ezértis szeretem annyira a "Góóól" cimü filmet. :wink:
krisz100
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.23. 22:20:18

van Bommel írta:www.isohunt.com Vagy magyar kéne?
a magyar jobb lenne :S de mennézem ezt is :)kössz
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
van Bommel
Capitá del Barça

2008.06.23. 22:18:04

www.isohunt.com Vagy magyar kéne?
krisz100
Barça B
Kapcsolat:

2008.06.23. 22:14:02

tudna vki olyan torrent oldalt mondani ami még nyitott és sok rajta a film, nagyon fontos lenne, előre is kössz.
IGEN TRIPLÁZÁS!!!!!!!!!!ezzaz!barca a legjobb!!!!!!!!!!!!örökké barca(l)!
aronba
Jugador d'estrella

2008.06.23. 22:05:45

Danka00792 írta:Most volt az M1-en egy film, cime: "Real Madrid, a film".
Szánalmas volt szerintem, most tényleg nem azért, mert a Real Madridrol szolt, és én Barca drukker vagyok, hanem amugyis.
Elöször egy gyerekröl szólt, akinek nem adatottak meg a lehetöségei, hogy nagy focista lehessen, viszont szeretett focizni stb.. sablon. Nagyapja nézte csak a Real meccseket 60km-re hazájuktól, és mesélte el a csávónak, végén elvitték focisuliba amit a Real szervezett.
Ezzel még nincs is gond, de a végén, benyomtak egy mecset, Barca - Real volt. 2004-2005-ös szezonból. (Gyerek tv-böl nézte) Benyomták az olyan momentumokat, amin a Real épp -mondhatni- zseniális volt, a Raúl és Puyol féle összefejelést, ahol Puyol volt a roszfiú, Real gólokat és ezzel a Real-t állították be, mint jó csapat, a Barca pedig az ellenség, arról nem beszéltek, hogy ki nyerte a Bajnokságot. :roll: No, mindegy, a Real szurkolóknak biztos elnyerte tetszését, nekem nem.
Hm ez film akart lenni, sajnálom, hogy nem értetted meg a lényegét, amin a végén a történelemtanár filozófált. Ami a meccset illeti: Azon a meccsen nem bántásként de tényleg Puyol volt a rosszfiú. Tény hogy a Barca nyerte abban az idényben a bajnokságot s azt nem rakták be a filmbe. No de ha a Barcáról készítenek majd filmet egyszer biztos nem ezt a meccset rakják be. hane3m másokat. természetes hogy ha egy csapatról szól a film akkor nem azt rakják be amikor a legnagyobb rivális épp elpüföli. Ez a film nem is titkoltan egy propaganda film volt 2005-ben készült akkor 2 éve volt, hogy a csapat semmit sem nyert, ezzel akarták összerázni a csapatot s hitet önteni a szurkolókba. Más kérdés, hogy két évig még nem sikerült, s csak 2007 június 18-án lehetett felhőtlenül örülni madridi szempontból. Ha majd egyszer a Barcáról is készítenek egy ilyen filmet biztos nem a 2007-2008-as szezon klasszikusait rakják be.
Más szmpontból, a filmben volt két olyan jelenet is mikor a Madrid elveszít egy meccset. A szegény afrikai kisfiús rész nem a fiúmiatt volt fontos, hanem azt akarta mutatni, hogy a Madrid Afrikában támagatja a tehetségeket, az első jelenetek, meg az ázsiai népszerűségre akart rámutatni.
Még egyszer mondom ez egy propaganda film volt, abból tökéletes. ha a Madrid akkor úgy játszott volna mint amilyen a film minősége most nem 31, hanem 32-33 szoros bajnok lenne :?
Másrészt egy Barcás haverommal néztem a filmet, aki ugyan fintorgott az egész filmen, s ócska propagandának minősítette az egészet, mégis a végén megjegyezte, hogy még ebben is ellőtettek vagyunk, mert a Madridról legalább készült film, amely ha szerinte cinikusan, meg kétszínűen de mégis csak megmutatta a Madrid értékeit, mert ez a film arról szólt, s mint ilyent illik figyelembe venni. Nem kell persze hogy tetszen, de a filmet helyén kell kezelni.
S amint a Barcáról megjelen egy jobb s minőségesebb film, hajlandó leszek a kritikai észrevételeket is figyelembe venni
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2008.06.23. 21:52:22

ez csak egy film..és mint olyan,nem kell komolyan venni.. :roll: :wink:
Danka00792
Director del Fútbol

2008.06.23. 21:50:19

Most volt az M1-en egy film, cime: "Real Madrid, a film".
Szánalmas volt szerintem, most tényleg nem azért, mert a Real Madridrol szolt, és én Barca drukker vagyok, hanem amugyis.
Elöször egy gyerekröl szólt, akinek nem adatottak meg a lehetöségei, hogy nagy focista lehessen, viszont szeretett focizni stb.. sablon. Nagyapja nézte csak a Real meccseket 60km-re hazájuktól, és mesélte el a csávónak, végén elvitték focisuliba amit a Real szervezett.
Ezzel még nincs is gond, de a végén, benyomtak egy mecset, Barca - Real volt. 2004-2005-ös szezonból. (Gyerek tv-böl nézte) Benyomták az olyan momentumokat, amin a Real épp -mondhatni- zseniális volt, a Raúl és Puyol féle összefejelést, ahol Puyol volt a roszfiú, Real gólokat és ezzel a Real-t állították be, mint jó csapat, a Barca pedig az ellenség, arról nem beszéltek, hogy ki nyerte a Bajnokságot. :roll: No, mindegy, a Real szurkolóknak biztos elnyerte tetszését, nekem nem.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.06.23. 16:25:26

ozsimiki írta: Mikor lesz mozikban? Még gondolom nem volt,mert nem látom a különböző torrenteken...
Angliában és Oroszo.-ban már megvolt a premier. USA-ban július 2-kán, Mo.-on 1 napra rá adják.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.23. 15:30:58

Los Banditos írta:
Fernando írta:Hancock
Az lesz az, köszönöm. :) A traileréből ítélve rohadt nagy film :wink:
Mikor lesz mozikban? Még gondolom nem volt,mert nem látom a különböző torrenteken...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
hrvp
Barça C

2008.06.22. 20:31:56

Fernando!
Milyen formátumban van meg a rendezői változat dvd vagy dvdrip?
Nagyon megköszönném, ha kivágnád és feltöltenéd csak a legvégét, mert már rengeteget hallottam erről a befejezésről, de még sosem láttam...
És én úgy vagyok, hogy hiszem, ha látom...
fir3bird
Entrenador del Barça

2008.06.22. 17:10:04

Fernando írta:História X alapfilm. Nagyon jol meglett csinálva. Színészek is tökéletesek. Edward Norton hatalmasat játszik benne. A tartalmi dolog is rendben van. Amugy alőttem írták a rendezői változatot. Hát nekem az van meg. Ugyanúgy megvan nekemis a vége. És azzal együtt nagyon durva a film. De ha nicns benne a vége is nagyon de nagyon jo. :wink:
Edward Norton filmjei alapból jók gondoljunk csak a Harcosok klubjára,sztem nagyon nagy színész bírom a csávót.bár én ezt a filmet még nemláttam, de meséltek már róla, egyszer megnézem.
Fernando
Llegenda del Barça

2008.06.22. 17:04:32

História X alapfilm. Nagyon jol meglett csinálva. Színészek is tökéletesek. Edward Norton hatalmasat játszik benne. A tartalmi dolog is rendben van. Amugy alőttem írták a rendezői változatot. Hát nekem az van meg. Ugyanúgy megvan nekemis a vége. És azzal együtt nagyon durva a film. De ha nicns benne a vége is nagyon de nagyon jo. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.20. 22:41:59

Shandor írta:Most néztem meg a Se7en (He7edik) című (beteg) filmet... eléggé a hatása alatt vagyok, mint a Fűrész 1 után kb.
Ha a Brad Pitt,és Morgan Freeman színészkedésével készült filmre gondolsz,az ALAP! Hatalmas film,és a vége sem happy end,ami még jobbá teszi,utána elég sokáig hatása alatt voltam,és csak bambultam :D
Kép
depth
Capitá del Barça

2008.06.20. 02:58:23

Shandor írta:Most néztem meg a Se7en (He7edik) című (beteg) filmet... eléggé a hatása alatt vagyok, mint a Fűrész 1 után kb.

Látta már valaki? (elég régi, 1995-ös film, de még csak most volt "szerencsém" hozzá)

Szerintem szenzációs szereposztás, kemény sztori, korrekt filmzene és hangulat jellemzi ezt a filmet, kiegészülve talán egy csipetnyi elgondolkodtató társadalomkritikával. Kivételesen a befejezést sem rontották el.
Igen, ez egy klasszikus. Remek film, ott a helye a legjobbak között.
Drigo írta:
Chris0527 írta:Amerikai históriáról vélemények? :roll:
Sztem jó film, engem nagyon sokkolt, amikor megnéztem, kell egyfajta érettség persze a megértéséhez. Sztem jó film lett, elgondolkodtató.
A rendezői befejezésnek van az igazi mondanivalója.
Ott a végén a srác, amikor meghal a testvére, fogja magát és újból leborotválja a haját :) Nagyon kemény. Így se rossz, csak kicsit az egész filmre rányomja a bélyeget, a tipikus hollywoodi betegség.
Shandor
Jugador d'estrella

2008.06.20. 02:30:07

Most néztem meg a Se7en (He7edik) című (beteg) filmet... eléggé a hatása alatt vagyok, mint a Fűrész 1 után kb.

Látta már valaki? (elég régi, 1995-ös film, de még csak most volt "szerencsém" hozzá)

Szerintem szenzációs szereposztás, kemény sztori, korrekt filmzene és hangulat jellemzi ezt a filmet, kiegészülve talán egy csipetnyi elgondolkodtató társadalomkritikával. Kivételesen a befejezést sem rontották el.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.06.19. 21:48:55

Fúúúú, most néztem meg az utóbbi idők egyik legütősebb filmjét (legalábbis számomra), az In Bruges című angol akció-vígjáték-drámát. Nagyon bírom Colin Farrellt, így még jobb volt a film.
Az elején kicsit fura volt, de a végére nagyon felprögtek az események.
(kicsit irreális volt mikor Ken leugrott a toronyból, és volt egy nagy "placcs", de nem halt meg egyből :shock: )
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.06.19. 19:57:04

Halálos hallgatás c. filmet csak ajánlani tudom. Annak aki szereti a horror filmeket kötelező darab, egy sötét, viharos, villámlós éjjelen. Besza-behu azt garantálom. :wink:
lacisac
Jugador del Barça

2008.06.19. 19:40:34

Nézte valaki kedden az RTL-en a Traveller 1. részét?
Nekem nagyon bejött és még csak az 1. rész volt szal még be lehet kapcsolódni :wink:
Visça el Barça! Visça el Catalunya!
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.06.19. 19:35:21

Végeztem a Dexter első,és második évadával is 8) :D Kegyetlen nagy sorozat! Alig várom már a 3.évadot! Az eredeti hanggal is nagyon jó,hamar hozzászoktam mert nincs nagy különbség!

Dox-ot sajnáltam azért,bár így legalább Dexter hű maradhat a szabályaihoz :D Azt az angol bukszát de utáltam már az elejétől,de ő se maradt ki a szórásból,yeeeeh :twisted:
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.06.18. 19:39:56

Los Banditos írta:
Fernando írta:Hancock
Az lesz az, köszönöm. :) A traileréből ítélve rohadt nagy film :wink:
Én már mióta várom azt a filmet jaj. Ebben fog játszani antiszuperhős szuperhőst nem? Aki mindíg jót akar, de mindíg rosszul sül el.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Válasz küldése