EuroBarca filmklub

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.06. 10:32:35

Akkor a péklapát az fontos használati tárgy.
Amúgy rémlik valami, emlékszem h a moziban akartam megnézni a filmet, még a tavaly ősszel.
Visszaolvasom a beszélgetésünket majd.

Kíváncsi vagyok Erxy ajánlására is majd vasárnap. :)

Amúgy senki ne haragudjon meg a társára pl., ha az lepontozza az adott filmet. Egyelőre még nem tapasztaltam ilyent, de ne is legyen szerintem :)
Ha ez történne, akkor Anti már rég közutálat tárgya lenne :lol:

Akkor ugye Lui marad adós a filmekkel :)
Erxy meg remélem még aktív, mivel vasárnap az ő ajánlása következik :D
Kép
"And my heart will leave you never."
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.06. 09:22:17

messideco írta:Bakker.
Anti, lemegyek Vargyasra, s megkergetlek egy péklapáttal... :evil:
Fájt ez a három pont... :lol: Akkor Faustéktól mit fogok kapni... 8)
Nem leszek itthon. :P
Fausték majd biztos tudják értékelni Woody Allen zsenialitását, én túl paraszt vagyok hozzá. :lol:
Én tisztán emlékszem, hogy beszéltünk volt erről a filmről. Mondtad, hogy kedveled Allent és, hogy ez a film is nagyon bejött, én pedig mondtam, hogy ha tehettem volna Wilson orrát egy péklapáttal egyengettem volna ki.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.06. 01:07:55

Bakker.
Anti, lemegyek Vargyasra, s megkergetlek egy péklapáttal... :evil:
Fájt ez a három pont... :lol: Akkor Faustéktól mit fogok kapni... 8)
Kép
Faust
Madridista

2012.08.06. 00:18:58

Bár van lemaradásom, de azt mondom, aki repül, az repül, ha már 8-9 ember végigcsinálja, már megérte bennlenni. Ez az én véleményem. :)
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2012.08.05. 19:26:17

Észvesztő
Nekem tetszett. Szeretem az ilyen nagy részben egy helyszínes filmeket.
A főszereplő csaj nagyon jól játszott, eddig nem nagyon hallottam róla, és Jolie is remekül adta elő a sérült ribit, tényleg mintha ráírták volna a szerepet. Megérdemelte a 2 díjat.
Néhol vontatottnak éreztem, és Whoopi Goldberg kaphatott volna több szerepet, így ő ilyen semilyen volt szvsz. Tetszett a hangulata a filmnek, a zenékre nem emlékszek, tehát tuti nem egy Hans Zimmer zenélt alatta :mrgreen:
Többet nem nagyon tudok írni róla, legyen egy 7,5/10
Köszi az ajánlást, tanárúr :D
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.05. 17:12:25

Én különösebben nem preferálom a nyári szünetet, magamból kiindulva én tanév közben vagyok jobban elfoglalva, olyankor átlag heti 1 filmet nézek, ilyenkor meg van, hogy napi 3at is. (Persze néhány hétre én is el fogok tűnni most augusztusban, de ezt sztem át tudom hidalni)
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy 80%-ban gimnazista/egyetemista társaságnak miért lenne nyáron több elfoglaltsága, mint tanév közben. Aki meg dolgozik, annak nagy különbség nincs a kettő között, tehát igazából senki szempontjából nem látom indokoltnak a nyári szünetet.
Na mind1, ez az én véleményem, hozzáteszem, az első filmklub meg pont nem nyáron bukott meg. Kicsit meg kell rugdosnia főnök úrnak a társaságot, vagy 1 hét szünetet adni, és sztem nem lesz probléma.
kurdt
Megmentő :)

2012.08.05. 17:09:59

Bob_Marley írta: Persze nyár van (jó hogy valakinek a nyári szünet az valóban több mint 2 hónap :twisted: :D ) de heti 1 filmet szerintem belehet préselni, de ez magánvélemény.
Történetesen osztom a magánvéleményedet, és az is kár, hogy még nekem sincs nyári szünetem... :(
A következő hét vízválasztó lesz, ha egy hét múlva is sok lesz az elmaradás, akkor újra el lehet kezdeni beszélni egy esetleges szünetről....
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.05. 17:04:39

Így most már érthető, külön bekezdés s gondolatmenet zavaró volt :D

Ezzel kapcsolatban kurdtnak kell döntenie, de necces szerintem.
Mert így hivatkozási alap van, s egy egész nyarat kihagyni illetve a végére pótolni eléggé felboríthatja a rendszert, illetve ha lazul a gyeplő az általában csak gondokat szül, de kurdt a kompetens a kérdésben.

Persze nyár van (jó hogy valakinek a nyári szünet az valóban több mint 2 hónap :twisted: :D ) de heti 1 filmet szerintem belehet préselni, de ez magánvélemény.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.05. 17:04:38

Észvesztő

Sokra nem emlékeztem belőle, max. annyira, hogy eléggé vontatott volt. Másodjára is ez a véleményem. Sőt másodjára még unalmasabb volt nekem, de ezért természetesen nem vonok le pontot.
Akarva akaratlanul is a Száll a kakukk a fészkére ugrik be nekem erről a filmről, nem tudok mit tenni.
Színészek viszont szerintem nagyon jók voltak. Jolie különösen tetszett, mintha neki találták volna ki a szerepét.
Winona Ryder-el sem volt különösebb gondom, bár háttérbe szorult kicsit, de amit ki kellett hozni ebből a karakterből azt kihozta.
Sokkal többet nem tudok most írni, az biztos, hogy nem mostanában fogom harmadszorra megnézni.
Az ajánlást köszönöm.
5/10.

Éjfélkor Párizsban

Oscar gála előtt nem sokkal láttam, így eléggé friss élmény. Ha jól emlékszem, akkor Előddel beszéltem is volt erről a filmről.
Woody Allen filmes munkásságát nem igazán ismerem, aranyköpéseit annál inkább.
Erről a filmről elsőre Owen Wilson idegesítő feje és alakítása ugrik be. Falra tudok mászni ettől az embertől. A karaktertől pedig még inkább. Lehet azt mondani, hogy művészlélek, szerintem viszont csak egy fószer, akiben még azt sem tudja, hogy beakarja kötni a cipőfűzőjét vagy sem. Most így jobban belegondolva, erről a filmről csak Wilson idegesítő feje emlékezetes számomra.
3/10.

Szerk:

Nem kell ide semmi szünet, mármint hosszabb. Egy egy hetes max. jöhet. Olimpia van nyár van, érthető, hogy nincs mindenkinek ideje/kedve filmet nézni, főleg olyant, ami nem is tetszik.
Nem lesz itt gond, csak szépen pótolgassák az emberkék. :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2012.08.05. 17:06:39-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.08.05. 16:49:30

Úgy értettem,hogy nyáron szerintem tutira csúszni fogok velük, de mivel nyáron nem kerülnék sorra ajánlóként, így nem akkora gond talán. Amíg meg sorra kerülök, pótlom őket. Persze ha vasszigor van, felőlem kilépek, nehogy miattam omoljon össze a rendszer, bár ahogy látom, nem én vagyok az egyetlen aki eme időszakban nem ér rá annyira.

Jövőre célszerű LEHET,LEHETNE, beiktatni a nyári szünetet :D persze csak kurdt, vagy az akkori góré idegeire tekintettel.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.05. 16:12:46

Én is elvagyok maradva még az Észvesztővel, nem ígérem hogy ma tudom pótolni :? Ha nem jönnék vele, pár napot kérnék.Már fél órát megnéztem :D

Örülök, hogy ezt ajánlottátok mert most már tudom mi ez a film :D Láttam anno valamikor de csak az utolsó 1 órát kb. S most összeállt a kép.

Új ajánlásra meg nem tudok nyilatkozni, nem láttam de Woody Allent én bírom, olvastam időutazás, hát ajajaj :D De mondjuk azt még valamennyire beveszi a gyomrom, én is visszamennék az időbe jó kis vadnyugat vagy 20as évek Chicago gengszterkorszak :D Meglátjuk, addig is hátra van az Észvesztő!

Előre jelzem 10 nap és nem leszek 1 hétig, majd még fogok szólni, akkor az adott heti film val. ki fog maradni.Nagyobb aktivitást!!!! :D

Nyilván most nyár stb, kár hogy ennyien el vannak maradva, de gyerekek próbáljuk valahogy megoldani heti 1 film van, még egyet ellehet "sumákolni" de aki már 2vel van elmaradva.....

szerk: ozsi felvetését igazán nem is értem :D De ha arra utal, hogy ajánlhasson, de nem nézi meg a filmeket, azzal én nem értek egyet.
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.08.05. 14:27:40

Elnézést kérek, igazából jó nagy hülyeség volt belépnem pont nyáron, pont amikor jóval kevesebbet vagyok ilyen-olyan dolgok miatt gép előtt.

Mivel én ajánlani úgy is csak nagyon sokára fognék, talán nem gond ha a listában maradok, annyi,h átlagnál egy számmal kevesebbel osszatok...

ezt meg nem a magam mentségére,hanem csak úgy megjegyzem, szerintem simán lehetett volna nyári szünetet tartani, persze tavaly ilyenkor még nem volt filmklub, így nem volt miből kiindulni, okulni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
kurdt
Megmentő :)

2012.08.05. 14:08:26

visca el barca írta:sztem kezd meghalni ez az egész klub megint...

kurdt semerre sincs, pedig megígérte 2-3- hete hogy több ideje lesz és rendet vág a nép között. az emberek 70%-át már rég ki kellett volna cseszni a szabályok szerint, a napolával is lóg 9 ember, azóta meg volt 2 ajánlás tök feleslegesen :?
Nekem jövő héten még mindenféle felsőoktatási teendőim vannak, de ez csak attól tántorít el, hogy filmet nézzek.
A szabályok szerint ma/holnap még senkit nem kell kivágnom, mert elég széles sávot hagytam a pótlásra. Most annak kéne repülnie, aki a Gattacát nem látta. Ilyen viszont nincs. Viszont a Napolával és az Észvesztővel tényleg sokan el vannak maradva.
Megígérem, az elkövetkező egy-két napban kitalálok valamit erre is, bár igazából nem akarnék szünetet tartani.... :?
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.05. 13:59:38

Szerintem nem fog megszűnni a filmklub. Ez simán várható volt a nyár miatt.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.05. 13:46:19

A doc-kal kapcsolatban egy-két dolog:

A nem egész számoknál a tizedesjegyet ponttal és nem vesszővel elválasztva kell beírni, különben a rendszer nem tud átlagot számolni!!!
Megkérek mindenkit, hogy nézze meg, hogy benn van-e az összes értékelése! Volt már mágikus törlődés ebben a körben is, de sztem jó pár ember elfelejtette/lusta és úgy tűnik, még mindig hiányoznak pontszámok.
REMY
Madridista

2012.08.05. 13:42:02

visca el barca írta:sztem kezd meghalni ez az egész klub megint...

kurdt semerre sincs, pedig megígérte 2-3- hete hogy több ideje lesz és rendet vág a nép között. az emberek 70%-át már rég ki kellett volna cseszni a szabályok szerint, a napolával is lóg 9 ember, azóta meg volt 2 ajánlás tök feleslegesen :?

és még vudielent is néznem kell :cry: istenem, mi jöhet még ma? :lol:
csak nem :/ egész jó ajánlások vannak itt, úgyhogy én sajnálnám. Csak hát nyár van. Nekem sem volt mostanában sok szabadidőm, + Olimpia. Elég nehéz időt szakítani. Főleg ha a film hosszabb fajta.
De a túloldalon befejezem ma a Rayt, aztán lehet hogy megnézem az egyik itteni ajánlást is.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.05. 13:33:24

Két olimpiai bronz :P

Amúgy tűrhető film lesz szerintem, bár sajnos nem a te ízlésvilágodnak való...
Meg Bobnak sem fog tetszeni...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.08.05. 13:24:38

sztem kezd meghalni ez az egész klub megint...

és még vudielent is néznem kell :cry: istenem, mi jöhet még ma? :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.08.05. 11:54:16

Hát, ha nagy klasszikust ajánlottam volna, akkor lehetett volna az Annie Hall vagy a Manhattan például, de ez sokkal befogadhatóbb film szerintem :)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.05. 11:42:01

messideco írta:Amúgy jó ajánlás szerinted? :)
Annak tudatában, hogy úgyis Woody Allent ajánlottál volna, tökéletes :P .

Az a baj, hogy ez az egyetlen WA film, amit láttam, szóval nem tudom, hogy a munkásságából melyik lett volna különlegesebb, vagy hiánypótlóbb.
messideco
Presidente del Barça

2012.08.05. 11:23:11

Amúgy Kash szavaira reagáltam :P

Azt tudtam, hogy Te és Roli láttátok, a többiekről nem tudtak. Antin kívül nem hiszem, hogy látták volna (remy, veb, bob, faust pl. szerintem nem )

Amúgy jó ajánlás szerinted? :)
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2012.08.05. 11:01:55

messideco írta:Még valami jó hír mára? :D
Én is láttam :D A feliratosat ajánlom egyébként, nem kis alakítások vannak.

És már írtam is róla, valamint ezt sikerült előtúrnom a blog.hu rejtett bugyraiból, íme.
Ahogy nézem kicsit keményre sikeredett anno a kritika, most talán nem használnék ilyen erős kifejezéseket, de maradéktalanul elégedett még mindig nem vagyok a leírt kettősség miatt.
7,5/10
messideco
Presidente del Barça

2012.08.05. 09:20:23

Amúgy nem tudtam, hogy Anti te is láttad...

Még valami jó hír mára? :D
Kép
Kash
Entrenador del Barça

2012.08.05. 08:54:46

Sajnálattal közlöm, hogy kilépek a filmklubból.
Ha ezzel valami gondot okozok a rendszerben, akkor nagyon sajnálom, de egyáltalán nincs időm a filmkubbra(mostanában a fórumozásra sem).
Minden jót!
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.05. 08:41:23

Ezt is láttam, de ezt újra nem nézem. Majd dobok rá egy pontot.
Válasz küldése