Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem leszek itthon.messideco írta:Bakker.
Anti, lemegyek Vargyasra, s megkergetlek egy péklapáttal...![]()
Fájt ez a három pont...Akkor Faustéktól mit fogok kapni...
Történetesen osztom a magánvéleményedet, és az is kár, hogy még nekem sincs nyári szünetem...Bob_Marley írta: Persze nyár van (jó hogy valakinek a nyári szünet az valóban több mint 2 hónap![]()
) de heti 1 filmet szerintem belehet préselni, de ez magánvélemény.
Nekem jövő héten még mindenféle felsőoktatási teendőim vannak, de ez csak attól tántorít el, hogy filmet nézzek.visca el barca írta:sztem kezd meghalni ez az egész klub megint...
kurdt semerre sincs, pedig megígérte 2-3- hete hogy több ideje lesz és rendet vág a nép között. az emberek 70%-át már rég ki kellett volna cseszni a szabályok szerint, a napolával is lóg 9 ember, azóta meg volt 2 ajánlás tök feleslegesen![]()
csak nem :/ egész jó ajánlások vannak itt, úgyhogy én sajnálnám. Csak hát nyár van. Nekem sem volt mostanában sok szabadidőm, + Olimpia. Elég nehéz időt szakítani. Főleg ha a film hosszabb fajta.visca el barca írta:sztem kezd meghalni ez az egész klub megint...
kurdt semerre sincs, pedig megígérte 2-3- hete hogy több ideje lesz és rendet vág a nép között. az emberek 70%-át már rég ki kellett volna cseszni a szabályok szerint, a napolával is lóg 9 ember, azóta meg volt 2 ajánlás tök feleslegesen![]()
és még vudielent is néznem kellistenem, mi jöhet még ma?
Annak tudatában, hogy úgyis Woody Allent ajánlottál volna, tökéletesmessideco írta:Amúgy jó ajánlás szerinted?
Én is láttammessideco írta:Még valami jó hír mára?