Észvesztő
Sokra nem emlékeztem belőle, max. annyira, hogy eléggé vontatott volt. Másodjára is ez a véleményem. Sőt másodjára még unalmasabb volt nekem, de ezért természetesen nem vonok le pontot.
Akarva akaratlanul is a Száll a kakukk a fészkére ugrik be nekem erről a filmről, nem tudok mit tenni.
Színészek viszont szerintem nagyon jók voltak. Jolie különösen tetszett, mintha neki találták volna ki a szerepét.
Winona Ryder-el sem volt különösebb gondom, bár háttérbe szorult kicsit, de amit ki kellett hozni ebből a karakterből azt kihozta.
Sokkal többet nem tudok most írni, az biztos, hogy nem mostanában fogom harmadszorra megnézni.
Az ajánlást köszönöm.
5/10.
Éjfélkor Párizsban
Oscar gála előtt nem sokkal láttam, így eléggé friss élmény. Ha jól emlékszem, akkor Előddel beszéltem is volt erről a filmről.
Woody Allen filmes munkásságát nem igazán ismerem, aranyköpéseit annál inkább.
Erről a filmről elsőre Owen Wilson idegesítő feje és alakítása ugrik be. Falra tudok mászni ettől az embertől. A karaktertől pedig még inkább. Lehet azt mondani, hogy művészlélek, szerintem viszont csak egy fószer, akiben még azt sem tudja, hogy beakarja kötni a cipőfűzőjét vagy sem. Most így jobban belegondolva, erről a filmről csak Wilson idegesítő feje emlékezetes számomra.
3/10.
Szerk:
Nem kell ide semmi szünet, mármint hosszabb. Egy egy hetes max. jöhet. Olimpia van nyár van, érthető, hogy nincs mindenkinek ideje/kedve filmet nézni, főleg olyant, ami nem is tetszik.
Nem lesz itt gond, csak szépen pótolgassák az emberkék.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.