Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
daffy
Madridista

2011.09.19. 23:38:29

shutterisland írta: én tisztában vagyok azzal, hogy sokkal jobb vízzel a feszívódás miatt, és a felesleges zsír elkerülése végett, és amikor megy, nyomatom vízzel, de nem csak a power proteint, ha más márkát használtam, azt is.
viszont néha nem vagyok képes feláldozni az ízélményt (tejjel a banános,csokis,stb...iszonyatosan finomak.) azért, hogy jobban hasznosuljon.

persze, ha versenyző lennék, más lenne.
(mondjuk a drága, márkásabb fehérjék vízzel is ihatóak, de az olcsóbbak elég gané'-k)
igazán nem akarlak piszkálni,de ha ízélményt szeretnék,akkor igyál kakaót. ha nem érdekel a rossz felszívódás,akkor hagyd a fehérjét,mert pénzkidobás. 2 decit még a teveszahrból is meg lehet inni,utána meg leöblíted egy kis kakaóval kicsit később. hasznosulás+ízélmény=siker
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 23:34:13

Hunter91 írta:Vízzel nyomatom a csokisat. Majdnem forrócsoki szerű,de azért egy két kanál cukrot elviselnék még hozzá.

Csak jéghideg vízzel tudom meginni,mert a szobahőmérséklethez közelítőtől hányingerem van.(tejjel még nem próbáltam)

De ami késik nem múlik. (kár hogy lusta vagyok lemenni a boltba,pedig ma is voltam de elfelejtettem)
ne is próbáld, ha neked vízzel is adja, ne rontsd el a felszívódását és hasznosulását a tejjel.
amúgy meg, azt írtad "két kanál cukrot elviselnél hozzá" hát akkor (ha edzés után iszod) tegyél hozzá dextrózt.
Hunter91
Capitá del Barça

2011.09.19. 23:29:31

Vízzel nyomatom a csokisat. Majdnem forrócsoki szerű,de azért egy két kanál cukrot elviselnék még hozzá.

Csak jéghideg vízzel tudom meginni,mert a szobahőmérséklethez közelítőtől hányingerem van.(tejjel még nem próbáltam)

De ami késik nem múlik. (kár hogy lusta vagyok lemenni a boltba,pedig ma is voltam de elfelejtettem)
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 23:21:11

daffy írta:
shutterisland írta:még mondanám, h idd tej helyett vízzel, de én evvel a témával úgy vagyok, hogy az igazi "hardcorevagyokafelszívódásértbármit" marcona, 120 kilós izomagyúakról is el tudom képzelni, hogy tejcsivel isszák a proteint. :lol:
nekem van, amikor csak úgy megy le, és vízzel már visszaöklendezem, ez változó.
csak arra figyelj,hogy a power protein asszem tartalmaz kazeint,aminek a felszívódását gátolja a tej. azt vízzel kéne inni
én tisztában vagyok azzal, hogy sokkal jobb vízzel a feszívódás miatt, és a felesleges zsír elkerülése végett, és amikor megy, nyomatom vízzel, de nem csak a power proteint, ha más márkát használtam, azt is.
viszont néha nem vagyok képes feláldozni az ízélményt (tejjel a banános,csokis,stb...iszonyatosan finomak.) azért, hogy jobban hasznosuljon.

persze, ha versenyző lennék, más lenne.
(mondjuk a drága, márkásabb fehérjék vízzel is ihatóak, de az olcsóbbak elég gané'-k)
daffy
Madridista

2011.09.19. 23:17:28

shutterisland írta:még mondanám, h idd tej helyett vízzel, de én evvel a témával úgy vagyok, hogy az igazi "hardcorevagyokafelszívódásértbármit" marcona, 120 kilós izomagyúakról is el tudom képzelni, hogy tejcsivel isszák a proteint. :lol:
csak arra figyelj,hogy a power protein asszem tartalmaz kazeint,aminek a felszívódását gátolja a tej. azt vízzel kéne inni
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 23:16:39

daffy írta:
Hunter91 írta:Köszi a segítséget srácok!!!

Akkor a tojást holnap reggel kihagyom a turmixból ,mert az is emeli a kockázatot. Holnap húzós napom lesz a fősulin, van hogy egyik épületből rombolok át a másikba majd megpróbálok akkor eregetni és nem egy izgalmas előadáson :D
a tojást azért is hagyd ki,mert nyersen nem tudod normálisan megemészteni,így csak kockázatot jelent,előny nem származik belőle. mivel ezt nem én találtam ki,így hidd el
a turmixból kihagyhatja, én is kihagyom már, viszont ha szereti a rántottát, tükörtojást, főtt tojást, akkor nyugodtan lehet tolni, mert (főleg vidéken) nagyon olcsón be lehet szerezni.
annyi, hogy a sárgájából max 2-t szerintem.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 23:14:31

még mondanám, h idd tej helyett vízzel, de én evvel a témával úgy vagyok, hogy az igazi "hardcorevagyokafelszívódásértbármit" marcona, 120 kilós izomagyúakról is el tudom képzelni, hogy tejcsivel isszák a proteint. :lol:

amúgy én szinte mindig power proteint használtam, 11-12 körül van a 4 kilós vödör (szállítással együtt, mert a környéken nem kapható) és még így is megérte, mert nem egy rossz cucc ár/érték arányban, talán a legolcsóbb fehérjék egyike.

most fogom elutalni a lóvét arra a vaterás-szponzoros tejsavó fehérjére, majd látjuk, bukok e vagy nyerek e vele (relatíve) hatalmasat.
daffy
Madridista

2011.09.19. 23:13:50

Hunter91 írta:Köszi a segítséget srácok!!!

Akkor a tojást holnap reggel kihagyom a turmixból ,mert az is emeli a kockázatot. Holnap húzós napom lesz a fősulin, van hogy egyik épületből rombolok át a másikba majd megpróbálok akkor eregetni és nem egy izgalmas előadáson :D
a tojást azért is hagyd ki,mert nyersen nem tudod normálisan megemészteni,így csak kockázatot jelent,előny nem származik belőle. mivel ezt nem én találtam ki,így hidd el
Hunter91
Capitá del Barça

2011.09.19. 23:12:25

Köszi a segítséget srácok!!!

daffy
Madridista

2011.09.19. 23:07:03

Hunter91 írta:Akkor szedem is :D Azt hittem hogy csak nekem van ilyen gondom.
Az idő múlásával mérséklődni fog, vagy lesz még durvább is?

Albitársam ugyanazt eszi mint én neki bezzeg semmi baja. De legalább már ki tudom üldözni a gép elől :D

Ha több folyadékot fogyasztok azzal elérhetek valami javulást?
tán fosni is fogsz. mondom,próbálj meg kevesebb habot nyelni. ha ez nem megy,akkor törődj bele.
én vettem nemrég egy német fehérjét. olcsó volt,mert vámmentes,stb...
az asszony megtiltotta,hogy valaha is használjam az életben. igen,a szél és annak ereje...
Hunter91
Capitá del Barça

2011.09.19. 23:05:04

Akkor szedem is :D Azt hittem hogy csak nekem van ilyen gondom.
Az idő múlásával mérséklődni fog, vagy lesz még durvább is?

Albitársam ugyanazt eszi mint én neki bezzeg semmi baja. De legalább már ki tudom üldözni a gép elől :D

Ha több folyadékot fogyasztok azzal elérhetek valami javulást?
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 22:50:15

Hunter91 írta:Elkezdtem szedni a Power Protein nevezetű készítményt. Mellette már figyelek a normális táplálkozásra is. Régebben összevissza ettem mindent. Volt hogy nagyon keveset ettem hetekig. Szóval elég rendszertelenül táplálkoztam.

Na szóval tegnap kezdtem el szedni a port és azóta gyakrabban szellentek.
Tejre nem vagyok allergiás mert gyakran iszom és semmi bajom tőle.

Mit tehetek hogy kevésbé gázosodjak? A hirtelen megemelkedett fehérjebevitel lehet az oka? Idővel ez elmúlik,ha huzamosabb ideig szedem a port?

Valaki segítsen!! Az esti adagot nem merem bevenni,mert suliba elég 'gázos lenne' :D
hagyjad, én a reggeli rántottától + edzés utáni turmixtól megemésztésük után még jó, hogy nem repülök el, akkorákat..... :lol:
és mivel sokat vagyok egyedül délután-este itthon, néha elég funny. :lol:

viccet félretéve.
alap dolog, hogy gázosodik az ember ezektől, kiemelten a tojástól...bár ismerek olyat is, aki nem igazán, de alapvetően mindenkin megjelenik ez a jelenség fokozott fehérje (főleg tojás, mint mondottam volt) fogyasztás esetén.

ne foglalkozz vele, majd ráfogod másra :D
daffy
Madridista

2011.09.19. 22:47:56

Hunter91 írta:Elkezdtem szedni a Power Protein nevezetű készítményt. Mellette már figyelek a normális táplálkozásra is. Régebben összevissza ettem mindent. Volt hogy nagyon keveset ettem hetekig. Szóval elég rendszertelenül táplálkoztam.

Mit tehetek hogy kevésbé gázosodjak? A hirtelen megemelkedett fehérjebevitel lehet az oka? Idővel ez elmúlik,ha huzamosabb ideig szedem a port?

Valaki segítsen!! Az esti adagot nem merem bevenni,mert suliba elég 'gázos lenne' :D
hagyd leülepedni a habot,az sok levegőt tartalmaz,amit benyomsz. én is fingok tőle cefet módon,de jókat nyerítek rajta :)
Hunter91
Capitá del Barça

2011.09.19. 22:46:09

Elkezdtem szedni a Power Protein nevezetű készítményt. Mellette már figyelek a normális táplálkozásra is. Régebben összevissza ettem mindent. Volt hogy nagyon keveset ettem hetekig. Szóval elég rendszertelenül táplálkoztam.

shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 22:15:00

ultrasur, én így szoktam alapból :

fel van szeletelve a csirkemell, serpenyőbe egy kis olajat (minimálisat) az olajat hevíted pár percig, aztán bele a szeleteket, egy kis vegetával vagy fűszersóval (vagy ami tetszik megszórod), közepes lángon nekem legkésőbb 10 perc alatt kész lesz, [auto_cenzúra] kis omlós fehér husi :D kb 5 percnél szoktam megfordítani, azt puszó.
(szerintem tömegelésnél nem annyira cink, ha olajban sütöd, diétánál nyilván ne)

t...oban amúgy mindig le van akciózva vagy a csirkemellfilé, vagy pedig a sima csontos csirkemell, a kettő közül az egyik legalább.
amúgy bármennyire is sz.r, ha olyan napok vannak, hogy másra kell a pénz, lehet néha helyettesíteni sertés lapockával is, az csak 8-900 kilóra, szóval 3 kilót veszel 2 kiló csirke árából.
tény, hogy zsírosabb, meg csak a csirke az igazi, de néha nap, ha a nadrágszíjat nem szabad úgy kiengedni, belefér néha egy kis melöc husi is.
szerintem amatőr szinten nincs olyan nagy jelentősége, ha a húsforrás nem mindig csirke.
(persze ha 1000-1100ért tud valaki szerezni csirkét, akkor nincs értelme, de nekem is van, mikor csak 1495-ért kapok, akkor meg 1-2x sertés lapockát veszek, mondjuk 1.75kg-t annyiból)

amúgy meg van ugyancsak ebben az árúházban hekkfilé, 1200 körül kilója, bepanírozva nem rossz, és akkor legalább nem annyira monoton.
ultrasur
Madridista

2011.09.19. 19:24:12

daffy írta:
ultrasur írta:Srácok sürgős segítség kéne!
életembe először főznék/sütnék csirke mellet.
Rizzsel kajolnám hogy a legideálisabb elkészíteni?

Bp hol tudok olcsón csirkemellhez jutni?
Ezt 1600/kg ért vette.
Nyilván az oceánban olcsóbb.
De nincs olyan hogy veszek 20kg és 7 az ára?00/kg
fővám téri vásárcsarnok. 1000-1100ft/kg

a csirkét mi befűszerezzük és rácsapjuk a tepsire,azt meg be a sütőbe. ennyi :)
Ok. Köszi!
1000 azmár tök korrekt.
daffy
Madridista

2011.09.19. 19:21:20

ultrasur írta:Srácok sürgős segítség kéne!

Ezt 1600/kg ért vette.
fővám téri vásárcsarnok. 1000-1100ft/kg

a csirkét mi befűszerezzük és rácsapjuk a tepsire,azt meg be a sütőbe. ennyi :)
ultrasur
Madridista

2011.09.19. 19:18:52

Srácok sürgős segítség kéne!

Ezt 1600/kg ért vette.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 12:54:40

daffy írta:
shutterisland írta:
djtrack írta:nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!
ez így szép eredmény, bár azért szerintem elég sok felesleg is feljöhetett, mert 1 év alatt 23 kiló tiszta izom esélytelen szerintem...szóval gondolom jött felesleg is :D
tiszta izom amúgy sem jellemző,hogy feljön. vagy fele-fele és relatívan gyorsan vagy nagyon lassan,de tiszta.
én úgy vagyok vele,hogy 1 év alatt 10-15 feljön,azt tavasszal 2 hónap alatt lepucolom 8 környékére.
nekem (mióta jobban odafigyelek a kajára, rednszeresen edzek) 7 kiló jött fel, 5 hónap alatt, ebből olyan 5 tuti izom, mert nem igazán látok zsírt magamon.
daffy
Madridista

2011.09.19. 12:31:20

shutterisland írta:
djtrack írta:nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!
ez így szép eredmény, bár azért szerintem elég sok felesleg is feljöhetett, mert 1 év alatt 23 kiló tiszta izom esélytelen szerintem...szóval gondolom jött felesleg is :D
tiszta izom amúgy sem jellemző,hogy feljön. vagy fele-fele és relatívan gyorsan vagy nagyon lassan,de tiszta.
én úgy vagyok vele,hogy 1 év alatt 10-15 feljön,azt tavasszal 2 hónap alatt lepucolom 8 környékére.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 12:27:58

daffy
Madridista

2011.09.19. 12:19:12

miért mondaná? rám is feljött. ma végre kiment a 110kg. 4 hónap alatt azt hiszem ez nem rossz eredmény(mert annyi ideje vagyok terembe,mert a nyár kimaradt elég rendesen)
djtrack
Capitá del Barça

2011.09.19. 11:47:55

nekem szuperszett edzéstervem van. fél év alatt 10kg jött fel! 80kg voltam tavaly októberben most meg 103kg vagyok. ajánlom ! mielőtt bárki is mondaná soha de soha nem szedtem steroidot!!!!!!
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.19. 01:13:24

köszi gergo9, majd alakítgatom akkor, de amúgy otthon edzek, ezért nem tolok le pl. csigán, vagy evezőgépet nem használok.
daffy
Madridista

2011.09.18. 23:29:38

leírom az enyém,hátha érdekel valakit:
hétfő: mell:
-fekvenyomás 4x6-8
-tárogatás 4x8-10
-ferde pados nyomás 4x8
-tolódzkodás 3x15

kedd: kar:
-scott pad bicepsz 4x6-8
-kalapács bicepsz 3x8
-kábeles vagy koncentrált bicepsz
-csigás lehúzés tricepszre
-hát mögötti tolódzkodás
-fej fölött tricepsznyújtás
-lórúgás
mindből 4x-6-8,akár szuperszettben is mehet
vádli

szerda pihi

csüt: láb:
-guggolás 4x8-10
-combhajlító 4x8-10
-nyújtó 4x8
vádli 100,ahány sorozatbók megy

péntek: hát-váll:
-mellhez húzás csigán 4x8
-egykezes evezés 4x9
-evezőgép 4x8
-alsó hátra hiperhajlítás súllyal(azt hiszem ez a neve) 5x10
-vállgépen nyomás 4x8
-oldalemelés 4x10
-döntött törzsű oldalemelés 4x8

has minden edzésen,hasprés,lábemelés,felülés,harangozás. fél év alatt jó 8-10 kilót hozott ez a program
Válasz küldése