ultrasur, én így szoktam alapból :
fel van szeletelve a csirkemell, serpenyőbe egy kis olajat (minimálisat) az olajat hevíted pár percig, aztán bele a szeleteket, egy kis vegetával vagy fűszersóval (vagy ami tetszik megszórod), közepes lángon nekem legkésőbb 10 perc alatt kész lesz, [auto_cenzúra] kis omlós fehér husi

kb 5 percnél szoktam megfordítani, azt puszó.
(szerintem tömegelésnél nem annyira cink, ha olajban sütöd, diétánál nyilván ne)
t...oban amúgy mindig le van akciózva vagy a csirkemellfilé, vagy pedig a sima csontos csirkemell, a kettő közül az egyik legalább.
amúgy bármennyire is sz.r, ha olyan napok vannak, hogy másra kell a pénz, lehet néha helyettesíteni sertés lapockával is, az csak 8-900 kilóra, szóval 3 kilót veszel 2 kiló csirke árából.
tény, hogy zsírosabb, meg csak a csirke az igazi, de néha nap, ha a nadrágszíjat nem szabad úgy kiengedni, belefér néha egy kis melöc husi is.
szerintem amatőr szinten nincs olyan nagy jelentősége, ha a húsforrás nem mindig csirke.
(persze ha 1000-1100ért tud valaki szerezni csirkét, akkor nincs értelme, de nekem is van, mikor csak 1495-ért kapok, akkor meg 1-2x sertés lapockát veszek, mondjuk 1.75kg-t annyiból)
amúgy meg van ugyancsak ebben az árúházban hekkfilé, 1200 körül kilója, bepanírozva nem rossz, és akkor legalább nem annyira monoton.