rendben daffy, akkor leírom, remélem te legalább reagálsz rá. (amúgy te hol tartasz, mennyire csinálod komolyan, esetleg van képed ? )
szóval 183-4 centi vagyok, ehhez 80-81 kiló párosul.
itthon edzek, vannak súlyaim, fekpadom, haspadom.
tömegelek, tavasz vége óta.
étkezés része :
1. étk : 30g zabpehely+ 20g gabonapehely
rántotta (5-6 tojásból, abból 1-nek teszem bele a sárgáját is.)
2. étk : 100g rizs (+zöldség) + 200g hús
3. étk : 100g rizs (+zöldség) + 200g hús
(a 2-3. étkezést több részletben fogyasztom el, nem egyszerre általában)
a rizst néha krumplival vagy tésztával helyettesítem, akkor picit kevesebb.
edzés után pedig 30 gramm power protein, illetve 25-25 gramm malto és dextróz, meg csapok a turmixba egy tojást, valahogy jobb lesz szerintem az állaga tőle.
a leírtakon felül néha "becsúszik" ez meg az, mint mondjuk 1-1 péksüti, pizza, joghurt, akármi más.
szedek bio tech vita complex-et.
ha mindent beleszámolok, a napi fehérjebevitelem 150-155 g körül mozog, a ch-m pedig 300 g környéke.
edzés része :
hétfő : mell,hát
szerda : tricepsz,vádli
péntek : bicepsz,váll
vasárnap : comb,vádli
a vádlim nagyon le van maradva, azért próbálom heti 2 edzéssel felhozni, illetve edzések végén szoktam hasazni.
gyakorlatok (koncentráltan,szabályosan végzem őket)
mell : fekvenyomás 4x8, döntött padon fekvenyomás 4x8, tárogatás 4x8, áthúzás 3x12
hát : felhúzás egy kezessel 4x8, felhúzás rúd+súly 4x8, meg az áthúzás a mellnél, ami hátra is megy.
tricepsz : állva egykezessel fej fölé tolás (4x10), fekpadon rúddal tricepsznyújtás(4x8), tolózkodás (4x10)
vádli : nyakamban a rúd, úgy pipiskedni (4x15), könyvre állva kezemben súllyal, egy lábbal pipiskedve (4x10), ülve súly a térdemen (3x20)
bicepsz : rúddal (4x8), egykezes váltva (4x8), 3. gyakorlat mindig más (kalapácsos, ülve combra téve a könyököm, vagy ferdepadon.)
váll : rúd+súly vállból nyomás fej fölé (4x10), egykezessel nyomás fej fölé ülve (4x8), oldalemelés (4x8)
comb : guggolás kézisúllyal (4x8), guggolás rúd+súly (4x8), lábhajlítás (4x10), lábnyújtás (4x10)
has : manny pacquiao hasazása, annak alternatíváit nyomatom.
amit tudok : kicsit többet kéne enni, ezért is örülök, ha bejön majd az új fehérjém, az napi +30 gramm lesz.
vélemények, javaslatok ?