Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
hát meglátjuk, ha nagyon kamu (lisztet adna, ilyesmi) azt azért csak észrevenném, ha meg mondjuk nem olyan jól hasznosul, akkor kb ugyanott vagyok ár/érték arányban szerintem ezzel a 6kg-al, mint 3-4 kiló power proteinnel.gergo9 írta:Privit nem tudok most írni válasznak de nem volt olyan téma ami a határokat feszegetné ezért válaszolok most itt.
Szval ha látszik rajta hogy nem hobbi szinten tolja az miben garantálja hogy téged nem szab át ?Nem értem a logikádat.
Én anno 2500-ért vettem webshop-ban, inkább ajánlanám az ilyen módon történő vételt mint a vaterás bizniszt. Könnyebb megkerülni bizonyos szabályokat. Pl nem rég kokszot is hirdettek vmi hüle fedőszöveggel de lényeg a lényeg koksz volt.
Az előzőekre visszatérve egyik ismerősöm akart sustanon/deca-durabolin kúrát tolni aztán koksz helyett színtiszta olajat nyomott magába 3hétig mire rájött hogy nem hozza az elvártakat.
Pedig akitől kapta profi volt a srác és mégis.
a dobozon az van,hogy 1 zacskó 125g. azt én annyinak is számolom. főzés közben csak víz megy bele,az meg nem sokat jelent,tekintve,hogy a rizst a szénhidrát miatt fogyasztod. előtte mindenképp!Kajához lenne kérdésem. A rizst mikor méred le? Mármint nyersen méred le,vagy miután már kifőzted? Mert nem mind1!
Vállazz?Egy egyszerű kérdés: Mit csináljak hogy szélesebbek legyenek a vállaim
én úgy tudom, nyersen kell mérni mindent...vagyis úgy olvastam valahol.Sanama írta:Kajához lenne kérdésem. A rizst mikor méred le? Mármint nyersen méred le,vagy miután már kifőzted? Mert nem mind1!shutterisland írta:rendben daffy, akkor leírom, remélem te legalább reagálsz rá.
amit tudok, hogy edzés közben nem éri meg, mert csak dobálja az inzulinszintet, és ami "energiát termel" az is csak ugye rövid ideig tart.Cumbee írta:Na erről a cukor dologról valaki mesélhetne nekem bővebben. eddig annyiban kimerült az ezzel kapcsolatos tevékenységem, hogy vittem a terembe szőlőcukrot és edzés közben azt nyomtam. Valaki el tudná mondani, hogy akkor mi is a helyes használata és miben is találhatók meg ezek az összetevők?
Kajához lenne kérdésem. A rizst mikor méred le? Mármint nyersen méred le,vagy miután már kifőzted? Mert nem mind1!shutterisland írta:rendben daffy, akkor leírom, remélem te legalább reagálsz rá.
Akkor [auto_cenzúra] lehet neked.Egyébként hol?ultrasur írta:Részben ott melózom :S így eszem.kakasugynok007 írta:Egyél a Mekibe.(Nyugi viccultrasur írta:Na az van, hogy én februárban kezdtem el edzeni magamra pakoltam helyes táplálkozással 4-5 kilót.
De jött a nyár, züllés stb...így-3 kg simán.
Ráadásul el is költöztem otthonról így nem nagyon tudom szponzorálni a napi 5-6 helyes étkezést.
Jó lenne néhány tipp, hogy jöhetek ki kevesebb zséből azért jól.
Miket kajoljak inkább stb.
Jó lenne mert nyárig 5-8 kilóval több szeretnék lenni de így nehéz lesz...)
Részben ott melózom :S így eszem.kakasugynok007 írta:Egyél a Mekibe.(Nyugi viccultrasur írta:Na az van, hogy én februárban kezdtem el edzeni magamra pakoltam helyes táplálkozással 4-5 kilót.
Ráadásul el is költöztem otthonról így nem nagyon tudom szponzorálni a napi 5-6 helyes étkezést.
Jó lenne mert nyárig 5-8 kilóval több szeretnék lenni de így nehéz lesz...)
Egyél a Mekibe.(Nyugi viccultrasur írta:Na az van, hogy én februárban kezdtem el edzeni magamra pakoltam helyes táplálkozással 4-5 kilót.
Jó lenne mert nyárig 5-8 kilóval több szeretnék lenni de így nehéz lesz...
azért,mert az edzés során az izmaid glikogén raktárai kiürülnek(cukor) és ezt minél gyorsabban kell visszatölteni. így a cukor majdnem olyan fontossággal bír edzés után,mint a fehérje. ilyenkor nem hízlal. a tömegnövelőben már benne van,de a fehérjében nem.ziipp írta:Miért kell a cukor annyira edzés után? A felszívódás miatt gondolom.
Nah akkor üzenem neki áruljon inkább szappantshutterisland írta:
A tejsavó szerkezet, alapbol tartalmazza az emésztőenzimet, annyi különbséggel hogy 1-2más fehérje (szója,kazein) az ami tényleg nem tartalmaz magába semmit.
annyira hidd el,hogy értünk hozzá,hogy ha baj van vele,akkor kijavítjukshutterisland írta:bocsi a dupláért, de van itt valaki, aki komolyabban (értsd, nem hobbigyúrós, hanem összefújta a szél rajta már az izmokat) nyomja a testépítést ?
mert akkor beírnám ide az étrendem és jelenlegi edzéstervem, egy kis kontrollra.