Stalkyard írta:miihii írta:Én még mindig az első kötettel szüttyögök
De már hamarosan végzek azért vele. Épp ott tartok, ahol egy varázsütésre megoldják Eddard fejfájási problémáit.
Uh talán még egy nekifutás és jöhet a következő kötet. Ilyen ütemben mire folytatják a sorozatot, éppen ott fogok tartani

Én a harmadik könyvet kezdtem el egy jó fél éve, de valahogy abbamaradt, és azóta se volt energiám folytatni.

Elég durván tolja Martin papa, talán a harmadik már 1200 oldal.

Mindenesetre jobban bejön könyvben, mint sorozatként.
De bizony, h milyen jól nyomja...
Durva, h olvasom, aztán mégsem haladok vele

Pedig a héten még melóba is bevittem magammal, h majd elfoglalom magam az éccakában és még így is csak majdnem a feléig jutottam a másodiknak. Pedig ismerem a sztorit, mert a sorozatból még meg is van a cselekmény és nem is olvasok lassan, de nem kopik olyan ütemben, mint szeretném.
Pedig terveim közt szerepel, h utolérem magam a sorozat jelenlegi állásáig, de bele kell húznom, mert bazi vastagok a könyvek.
Azért remélem összeszégyelled magad, amiért annyiban hagytad a dolgot

Hogy a Mások vigyenek egy sétára a Falon túlra
De tényleg nagyon jó így könyvben, mivel kidolgozottabbak a dolgok és a gondolatokat is megtudjuk, amiket a sorozat nem mindig tud visszaadni. Meg ugye vannak benne új dolgok is, amik nem fértek bele.
Még anno Timnek volt egy találós kérdése: szerintünk kinek a mátkája lesz majd Sansa?
Ma ugrott be a válasz vmiért, pedig annyira adta magát
Egyértelműen Varys-é, ő egy igazi alfahím
Rímklub ügyben meg igazából nekem mindegy. Nem nagyon volt időm mostanában, uh nem is volt eszemben ilyesmi, de ha van rá igény és még fontosabb, h komoly jelentkező, akkor felőlem nekifuthatunk majd.