Persze, én vagyok a huligán mindig, na kössz szépen képeket. Viszont van egy rossz hírem a pillangód elrepült amikor szálltam le reggel a buszról annyira sütött szegényre a nap, így kénytelen voltam felvenni a napszemüvegem. A szoknya meg brutálisan kényelmes volt, csak a darázs derekamra nehezen jött rá
Lassan elkezdem feltolni, már mait a vírusirtó meghagyott. Természetesen Szergej képeit eltüntettem, mintha ott sem lett volna, majd ha hozzájárul, akkor feltöltöm azokat is. Most nem lőttem annyi képet, foci alatt Ördi nyomatta csak utána szállt rá az enyémre.
Aki nem jött el szégyellje magát, mivel így marha drága volt a foci, de azért estére a hangulatot így is összehoztuk, természetesen jövőre megdöntjük az idei rekordunkat és akkor az egyik rakétát már biztosan kilőjük legalább a plafonig.
Nem kezdek el minden apró részletet mesélni, akkor sosem érek a végére, összességében nagyon jó móka volt, remélem a héten össze tudom hozni a zsugázást, jó lenne egy kis after party.
Azt meg ne feledjétek, hogy a Barçában játszik egy magyar város szülötte ez a büszkeség pedig MezőTouré. Aki - bár nem politizálunk - erősen baloldali, Ó igen, igen, csak hát ő beszél idegen nyelvet ezét Yaya.